Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Uwaga, kupiłem wazelinę...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 11 Styczeń, 2008 14:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
... i będę smarował mojego skrzypiącego Evo. Co dla was z tego wynika?? Nic dobrego.
Od teraz będę jak Tommy Lee Jones w ściganym, ostry jak Oleksy i jego brzytwa. Dokładność moich manewrów i serii z działek będzie zatrważająca, a Wy będziecie spadać jak helikopter - w ogniu!!
Jak to nie pomoże to się poważnie wk&^#ie.
Pozdrawiam Syd _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Styczeń, 2008 14:13
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
myślę nad ciętą riposta ..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Styczeń, 2008 15:06
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
nic Ci to nie pomoże - będziesz tylko miał mniej realistyczne dźwięki _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Styczeń, 2008 17:34
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | nic Ci to nie pomoże - będziesz tylko miał mniej realistyczne dźwięki |
chyba sie na plecy wypierdole.... sluchaj, nie strasz mnie wazelina bo wkoncu sie wkurze i wlacze monitor !!! i skonczy sie wtedy sranie po krzakach !  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Styczeń, 2008 20:13
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | myślę nad ciętą riposta ..  |
to może "Spierdalaj"?  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 04:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Joohny dzisiaj zdradził i do Rax-ów przeszł. Ile lat gram takiego czegoś żem nie widział. Wstyd , hańba i smród z ust. Ahoj...  _________________ "Bandits at five o'clock!"
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 08:45
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
syd napisał(a): | Joohny dzisiaj zdradził i do Rax-ów przeszł. Ile lat gram takiego czegoś żem nie widział. Wstyd , hańba i smród z ust. Ahoj...  |
Potwierdzam.
Narzekał, że tak często spada, a jak przeszedł do Rax'a, to wziął drugi najbardziej lamerski samolot na serwerze i spadał tak samo często.
W czit plane tak samo spadał. Raz się dałem zaskoczyć, bo myślałem, że ciągle tym Mustangiem lata, ale potem dalej spadał... i spadał..
ale nawet wczoraj nas trochę było. Młynki się robiły  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 09:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
syd napisał(a): | Joohny dzisiaj zdradził i do Rax-ów przeszł. Ile lat gram takiego czegoś żem nie widział. Wstyd |
4:56 - ja pierdykam - nieżle na tym browarze pociągnąłeś.
Nie zdrada tylko postanowienie noworoczne - latać po niesłusznej raxowej stronie. Inna jakość sima - luz, relaks, pełna swoboda - ustawienia grafiki na maksa, piękne chmury, odbicia gór w lustrze jeziora, P-51, na wskażniku bloody preasure 120/80, nikogo na 666. Sid jedynie próbował mi dokuczać ale jak wiadomo on zazwyczaj nie trafia. Na chwilę wsiadłem do Ławoczkina i wskazałem mu drogę na glebę. A że przy okazji Ty się napatoczyłeś to przypadkiem też dostałeś. Wielka mi zdrada  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 10:24
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
O ktorej wy latacie? Wczoraj kolo 21 patrzylem przez HL i na serwerze pusto bylo:) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 10:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): |
4:56 - ja pierdykam - nieżle na tym browarze pociągnąłeś.
|
Żeby Pan widział ile mnie kosztowało napisanie tego posta. Jeśli dobrze pamiętam to od 4:30 się z tym męczyłem
Szymik napisał(a): |
O ktorej wy latacie?Smile Wczoraj kolo 21 patrzylem przez HL i na serwerze pusto bylo:)
|
Ojojoj. O 2030 UTC już się zbierała ekipa, a o 2150 CET już był tłum, a ja o 2215 powiedziałem delikatnie, że muszę zrobić obchód po okolicznym centrum miasta, więc nie wiem do której chłopcy się bawili w piaskownicy. _________________ "Bandits at five o'clock!"
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 10:58
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Szymik, cześć z nas nie wchodzi na serwer przez HL. Wiec to co pokazuje HL, niekoniecznie musi być zgodne z tym ilu nas faktycznie lata
TS jest bardziej miarodajny _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 11:01
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | a ja o 2215 powiedziałem delikatnie, że muszę zrobić obchód po okolicznym centrum miasta, więc nie wiem do której chłopcy się bawili w piaskownicy. |
synku ty wcale nie mowiles tego tak delikatnie... poprostu szlag cie trafial bo dzony przekazal ci paleczke i spadales az milo !!! i byles bardzo wkur....  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 12 Styczeń, 2008 13:07
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
synku ty wcale nie mowiles tego tak delikatnie... poprostu szlag cie trafial bo dzony przekazal ci paleczke i spadales az milo !!! i byles bardzo wkur....  |
Oj cicho
A skoro już robimy tu taki all-topic to wpadł mi do głowy pomysł. Jak pewnie wszystkim wiadomo to Rax wymienił kompa na takiego, co to się nadaje do czegoś więcej niż tylko paint i kalkulator pod win98. Więc może byśmy polatali jakieś misje szturmowe na serwerku typu Spit vs 109. Można by się powozić 110 albo Il-2. Większość ludzi tam oczywiście lata na dogi, ale te mapy są całkiem fajnie pomyślane i zawsze są jakieś cele do zniszczenia (a to jakaś kolumna czołgów, a to stateczki sobie stoją w porcie). Pod rozwagę daje. _________________ "Bandits at five o'clock!"
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 16 Maj, 2008 18:43
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
czytam wlasnie o wazelinie jesli chodzi o reanimacje joya to mozna zajrzec tutaj: www.birdsofwar.com . to jakies polskie forum gosci latajacych na hl´u, maja ponoc paru szpecow od naprawiania. pozdro! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 19 Maj, 2008 06:19
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
A ja, patrząc na tytuł posta myślałem, że masz jakiś interes do dowództwa.  _________________
 |
|
|
|
 |
|