Forum Warbirds Center Strona Główna
_
Autor Wiadomość
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka  ~  Motorola F3-co o tym sądzicie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 1 z 1

Czy F3 to shit?
Tak
60%
 60%  [ 3 ]
Nie
20%
 20%  [ 1 ]
Cholera wie :)
20%
 20%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 5

swift
PostWysłany: Sob 17 Listopad, 2007 17:32  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

Za pare dni bede mial wątpliwą przyjemnosc zetkniecia sie z Motorola F3,pierwszym telefonem z tzw. elektronicznym papierem.Niestety wyswietlacz ten jest czarnobialy i wysietla tylko dwie linie.Smsy podobno sie pisze tragicznie,telefon nie ma zadnych funkcji praktycznie oprocz dzwonienia.Poprzez zastosowanie tego wysietlacza bateria wytrzymuje bardzo dlugo(do 14 dni podobno)Od razu mowie ze tego nie kupuje bo nie dal bym grosza za to,dostaje go za darmo w ramach promocji ery(drugi telefon za 1zl)
Tak sie zastanawiam czy od razu pojsc na gielde elektroniczna w niedziele i pchnac ten shit czy pobawic sie troche.Moze ktos mial stycznosc z tym "cudem techniki"?

Reklama
+bot
:)
PostWysłany: Wto 01 Lipiec, 2025 08:14 

reklama

Agencja Interaktywna

Powrót do góry
Jotemi
PostWysłany: Sob 17 Listopad, 2007 19:30  Odpowiedz z cytatem
pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:

Ja uwazam, ze ten telefon jest fajny. Ma on sluzyc do rozmow elefonicznych. Bateria pozwala na dlugi czas rozmow. Koma moze odbierac smsy. Ma budzik wiec cie obudzi Very Happy Nie zajmuje duzo miejsca w kieszeni.
Pamietaj, ze przy wyboze telefonu musisz sobie okreslic do czego on ma sluzyc Smile Jezeli ma to byc zabawka ktora czasami ma posluzyc jako telefon to F3 raczej ci tego nie zapewni. Ale jesli ma to byc uzodzenie ktore pozwoli ci dzwonic bez problemu przez caly dzien no to raczej F3 jest idealna. Pozatym jezeli chcesz miec maly szpaner w kieszeni to kup sobie palmtopa Very Happy

swift
PostWysłany: Sob 17 Listopad, 2007 19:35  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

Zapedziles sie Jotemi Smile Ja wlasciwie telefonu nie potrzebuje bo mam i dawno wyroslem z gadzetow w telefonie.Tak sie tylko zastanawiam czy go sprzedac,ale chyba zostawie bo jest oryginalny i bedzie lezal w szufladzie jako gadzet Smile
.........
Smsy mozna odbierac,ale ciezko sie czyta podobno,litery jakies dziwne sa.

swift
PostWysłany: Wto 20 Listopad, 2007 19:39  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

Dobra,stwierdzam ze jest to telefon dla ludzi z duza wada wzroku a wrecz slepych.W menu do mnie gada co mam robic,wyswietlacz i bajery sobie odpuscili bo i tak slepy nie zobaczy.Wedlug mnie jest zrobiony z mysla o niewidomych.

mateusz_gosc
PostWysłany: Wto 20 Listopad, 2007 20:13  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
mateusz_gosc PL

To idealny telefon dla mojego taty !! xD mój tata używa okularów a czasem lupy zeby przeczytać coś na ekranie telefonu więc ten byłby idealny !! Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

swift
PostWysłany: Wto 20 Listopad, 2007 20:50  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

No jezeli jest tak jak mowisz to naprawde wprost dla taty.Kazda opcja w menu jest wytlumaczona przez polskiego lektora.Dla ludzi ze slabym wzrokiem naprawde super.Niestety musze ja oddac do naprawy bo zamiast wygaszacza ktorym powinien byc zegarek wyswietla wszystkie mozliwe ikonki na ekranie.A jak sie dobrze przyjze to widac godzine wyswietlona na bialo.Tak jakby wysietlal odwrotnie,zamiast czarny to bialy.

mateusz_gosc
PostWysłany: Wto 20 Listopad, 2007 21:40  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
mateusz_gosc PL

wiadomo ... motorola i wszystko jasne Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat