Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Pomoc ~ Donosy i propozycje zbanowania użytkowników.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 15:51
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Tutaj prosze podawac propozycje zbanowania użytkowników naruszajacych zasady ligi,czy tez uzywajacych np.:speed hackera. _________________
|
|
|
|
|
Reklama +bot
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 15:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Pewnie juz wszyscy widzieli wypowiedzi niejakiego GT4 PL.Podejrzewam ze nie jest on polakiem,a chce sie zapisac do ligi.Prawdopodobie uzywa on translatora do tlumaczenia na polski.Zarzeka sie ze jest nieslyszacy.Chodzilem do szkoly integracyjnej i mialem do czynienia z nieslyszacymi,rzeczywiscie moga oni miec problemy z wypowiedziami,dlatego tez nie mowie ze napewno jest to cudzoziemiec.Jezeli jestes nieslyszacym to przepraszam. _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 17:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Gdyby on nie chcial sie zapisac do ligi to w porzadku niech jezdzi,ale on pyta o kwalifikacje.Podobno juz sie zapisal i czeka na akceptacje ze strony Szymika.Glowna zasada ligi jest to ze trzeba byc polakiem.Ja nikomu przeciez nie stoje na drodze do szczescia
...............................
Po rozmowie na gg stwierdzam ze to moze byc polak,ale ciezko sie z nim dogadac naprawde _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 19:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
swift napisał(a): | Gdyby on nie chcial sie zapisac do ligi to w porzadku niech jezdzi,ale on pyta o kwalifikacje.Podobno juz sie zapisal i czeka na akceptacje ze strony Szymika.Glowna zasada ligi jest to ze trzeba byc polakiem.Ja nikomu przeciez nie stoje na drodze do szczescia
...............................
Po rozmowie na gg stwierdzam ze to moze byc polak,ale ciezko sie z nim dogadac naprawde | Ziomuś on nie słyszy od urodzenia! Dla tego tak pisze… Jakbyś się uczył języka pisanego z obrazków też byś tak pisał _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 19:33
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Teraz juz po dluzszych rozmowach na gg wiem ze to polakMozecie mi tylko wspolczuc bo trudno go zrozumiec,a zawraca mi gitare caly czas i pyta w kółko o te same rzeczy _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 20:42
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ehh swift sam byles namolny _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 20:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Nieprawda Zadawalem mu pytania zeby wyczaic kim jest.Pozniej jak zaproponowalem mu pomoc to sie przyczepil. _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 17 Sierpień, 2007 23:06
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
A może to Daddar? Jeżeli to prawda i potwierdzone źródło to nie mam nic przeciwko... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 27 Wrzesień, 2007 13:52
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Mamy takiego agenta co sobie dal nick [WBT]kubciasek czy jakos tak.Z tego co wiem [WBT] jest tylko dla czlonkow teamu.Moze kolega o tym nie wie. _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob 20 Październik, 2007 21:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Kurde zaszla pomylka.Przed chwila zbanowalismy Mańka na zwyklym serwie.Jedna menda byla i glosowalismy na niego,wrocil i myslalem ze znowu na niego i sam tez sie przyczynilem do bana dla Noobika.Przepitraszam. _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob 20 Październik, 2007 21:11
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Wlasnie dostalem BANA :/. Wywalilem wyrzucilem goscia bo robil zamieszanie. Chcial blokowac porzadnych graczy. Jak wszedl zaglosowal zeby mnie zablokowac a wszyscy odruchowo wciskajac 1 dali mi bana Tak byc nie powinno. Uwazam, wiec ze powinienem dostac haslo do serwera zeby takich Cyrkow nie bylo ---> to do Szymika _________________ Maniek |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob 20 Październik, 2007 21:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Swift wiem spoko przezyje jeden dzien bez LFS demo _________________ Maniek |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob 20 Październik, 2007 21:14
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No to lipa :/ Ja niestety nie mam jak odblokować Noobika :/ _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob 20 Październik, 2007 21:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Noob zobacz czy mozesz wejsc
Odpalilem LFSa na szrocie i powinno byc teraz ok. _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 15:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon: