Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Obecna mapa i ciekawe latadla
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 |
|
|
Wysłany:
Pon 10 Wrzesień, 2007 21:51
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
k1oor napisał(a): | rax napisał(a): |
jakos czesciej spadasz niz ja.... a jak myslisz dlaczego ?  |
Pewnie dlatego ze sie starej lotniczej zasady nie slucham - "ucz sie na bledach innych bo nie pozyjesz wystarczajaco dlugo zeby samemu je popelnic" - chce sam cos na nowo wymyslec co juz dawno sprawdzone.
Moze kiedys mi pokazesz jak sie robi ten zakret na kotwicy? Tak bez strzelania - z 6tej od dolu to nawet ja dam rade czasem kogos sciagnac na ziemie - zebym sie calkiem zalamal ze mnie strzasnales z ogona o tak sobie bez wysilku i nagrasz to. |
mowisz masz...zakrety na kotwicy to moja specjalnosc
ale kotwice i inne takie okreslenia to robota Sida i Dzonego !
mozemy jutro sprobowac jak sei pokazesz... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 07:35
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
mowisz masz...zakrety na kotwicy to moja specjalnosc
ale kotwice i inne takie okreslenia to robota Sida i Dzonego !
mozemy jutro sprobowac jak sei pokazesz... |
Pokaze sie, pokaze - jak naprawie sobie kompa ktorego udalo mi sie wczoraj w nocy popsuc i dzieci uspie (nie koniecznie w tej kolejnosci ) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 07:56
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ech.. starzejecie sie. A Rax mówi mi cały czas, że to ja. Tymczasem nawet tematu kraty piwa nie podjąłeś. Kiedyś to piwo lało się strumieniami, a młodzi nie wyrabiali w dostarczaniu... ech..
Pomoc za free? Co z Tobą? <PLASK>
ide sobie balkonik naoliwić... _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 08:03
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | ech.. starzejecie sie. A Rax mówi mi cały czas, że to ja. Tymczasem nawet tematu kraty piwa nie podjąłeś. Kiedyś to piwo lało się strumieniami, a młodzi nie wyrabiali w dostarczaniu... ech..
Pomoc za free? Co z Tobą? <PLASK>
ide sobie balkonik naoliwić... |
synu...krata piwa ??? kiedyś zaczynaliśmy od 8 krat a ty wyskakujesz z krata ??? a co ja niby mam przy tej kracie robić ? 1 krata dobra jest na dwoch pod warunkiem ze jeden nie pije !!!! a ty znowu tylko o sobie myslisz... ehhh jednak sie starzejesz! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 08:06
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | Synek! Tak to sie nie do..
Masz tu przyjechac i postawic hanysom krate piwa, to wtedy rozważymy.. podkreslam - rozwazymy ten pokaz.
pyrsk |
Ups i tu moze byc niewielki problem - jak z tym gosciem z dowcipu co to sie ozenil i do pubu chcial pojsc, a uslyszal mocne meskie slownictwo
A tak powaznie to gdybym mial tyle wolnego czasu to latalbym po prawdziwym niebie, a nie wirtualnym . Prawda ze ryku Merlina i huku Hispanow raczej bym nie uslyszal, ale pare G w fotel wgniata...
A tak to godzinka Ila i spac... Niestety doba ma 24 godziny z czego przynajmniej 6 wypada przespac...  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 08:40
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
k1oor napisał(a): | Niestety doba ma 24 godziny z czego przynajmniej 6 wypada przespac...  |
Mieczak
Jesli chodzi o przeciążenia, to proponuje wycieczke do wesołego miasteczka i wizyte w wirówce. Ryj zgniata  Niepowtarzalne uczucie 
@Rax
8 krat? Chopie, wez.. nie fanzol.
12 to na jedna lapa żeśmy brali...
BTW: Pamietasz jeszcze gdzie mieszkasz? A te zółte kartki ponalepiane w domu Cie nie zastanawiaja? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 09:35
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | k1oor napisał(a): | Niestety doba ma 24 godziny z czego przynajmniej 6 wypada przespac...  |
Mieczak
Jesli chodzi o przeciążenia, to proponuje wycieczke do wesołego miasteczka i wizyte w wirówce. Ryj zgniata  Niepowtarzalne uczucie 
@Rax
8 krat? Chopie, wez.. nie fanzol.
12 to na jedna lapa żeśmy brali...
BTW: Pamietasz jeszcze gdzie mieszkasz? A te zółte kartki ponalepiane w domu Cie nie zastanawiaja? |
Mialem kiedys taki okres w zyciu ze musialem patrzec na zegarek zeby wiedziec jaki dzien tygodnia akurat i spalem po 4 godziny na dobe. Ale ze wszystkiego sie wyrasta...
Co do wirowki... Mnie wystarczylo pare minut w Puchaczu (+5G wyciaga) http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pszd50.htm - pare zwitek korka (przy wychodzeniu z nurkowania tez niezle lepetyne odgina), jakas spirala... Jakos nigdy wczesniej nie wpadlem na to ze sie mozna tak szybko spocic tylko siedzac No i ten widok ziemi krecacej sie przed oczami...
BTW - jakos nigdy na mnie nie dzialala zasada studencka 4Z: "zakuc, zaliczyc, zapic, zapomniec" pewnie dlatego ze jakos piwa nie lubie...
Zolte kartki - brak tego... jak mu tam... LECYTYNY!!!  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 14 Wrzesień, 2007 10:08
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | k1oor napisał(a): | na obecnej mapie po stronie czerwonej takie latadla ze strach sie bac...
|
Zmieniłem planset Jegorova. Teraz dostępne tam same ubery. Spit VIII, La-5FN, P-39Q kontra Zeke, Bf-109 G2 i Fw 190 D. Same latają. |
Szkoda ! Ten poprzedni planeset miał swój klimat. "Mama mówiła - synku lataj nisko i powoli"  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 21 Wrzesień, 2007 18:26
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
I co zamierzacie w domu siedzieć i grać w ila jak mnie nie ma?  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 22 Wrzesień, 2007 12:14
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
nie latam na Jegorowie. Czuję się tam jak Steve Wonder.
"Vote Jegorowo" _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 22 Wrzesień, 2007 18:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | nie latam na Jegorowie. Czuję się tam jak Steve Wonder.
"Vote Jegorowo" |
a skad ta nagla zmiana ??? przeca ostatnimi czasy udalo ci sie postracac pare maszyn z nieba !
ja jestem za tym zeby jegorowo lecialo caly czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|