Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Dodatki ~ Team Speak
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:10
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
Witam
kiedyś podobno Sizar chciał zeby był team speak w lidze... tylko ze cos nie wypalilo ... dzisiaj ja znowu wpadłem na ten pomysł ... dlaczego ? bo juz ręce mnie bolą od pisania a lepiej sie przecież gada.. pomysł popiera Xant PL i Sizar.... testowaliśmy z Sizarem to zero lagów wszystko ładnie i szybko działa ... słychac bardzo dobrze i poprostu pełna wygoda ! zero dytykania klawiatury chyba ze zmiana biegów ) jesli ktos sie wstydzi swojego głosu nie musi gadac przez TS ale niektorzy tak wolą .... i coraz więcej jest chętny więc jezeli bedzie ich naprawde duzo to zakładamy serwer na team speak i gadamy ile wlezie.. ;p niektorzy pisza ze moze to przeszkadzac podczas jazdy... ale mnie osobiscie bardziej drazni wyskakująe teksty... a jak ktos niechce słuchac wystarczy ze nacisnie mute i proste )
program do sciągniecia z
http://www.goteamspeak.com/
właczamy program i dajemy connection a nazwa serwera to ts.fixjam.info
jak co to gg 3912094
miłej pogaduchy
PS. prosze nie usuwac tematu.. jestli ktos bedzie chetny to napisze... jesli nie to nie ....
pozdr. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:21
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Ja jestem chetny.Sizar to dlatego ze brak mu CB czy co wy tam macie w radiowozie  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:38
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Ja dzisiaj zamówiłem CB do fury Ale teamspeak może być, chociaż nie wiem jak to się ma w praktyce. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:40
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Paweł PL
|
|
Makao tylko dobra antene zamów bo radio to mało wazne  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:46
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
hehe mojemu bratu bardzo pomogło CB gdy jechaliśmy z nad morza przez cała polske xD ... co do Team Speak .... to zainteresowani prosze o kontakt na gg ... jutro załozymy serwer i bedzie grac i gadac xD
pozdr. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 21:55
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Co do wyskakujacych tekstow to wszelkie rozmoy podczas wyscigu i kwalifikacji sa przeciez zabronione. A gadanie rozprasza, ja ciagle jezdze z bratem obok bo on musi wszystko komentowac i wiem co sie dzieje jak musze blokowac kolesia ktory mnie chce wyprzedzic, pokonywac szykane i odpowiadac na wszelkie pytania mojego braciszka Masakra xD
TS nadaje sie do strzelanek. CS, W:ET, Battlefield czy jakis symulatorow lotu, czolgow, czy lodzi podwodnych
W LFSie mozesz zamrugac swiatlami lub zatrabic  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 22:33
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
jesliu chcecie to mozmey na warbirds.pl zalozyc pokuj do LFS bo tez mamy server TS ale jakos nie widze osobiscie sensu TS w LFS |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 10:38
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
popieram ten pomysł  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 13:22
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
my nikogo nie namawiamy... kto chce niech sprawdzi czy warto .. kto nie to nie ale mnie osobiscie juz dobija czytanie tekstów i ciagłe stukanie w klawiature... oczywiscie nie chodzi oto zebyśmy gadali bez przerwy tylko wtedy kiedy piszemy lepiej rozmawiac przez TS... maszyne do pisania wynaleziono juz bardzo dawno a my w tych czasach ciagle stukamy w klawisze zamaist korzystac z bardziej nowatorskich rozwiązań ...
pozdr. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 13:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
a jak mi sie wymsknie kur***** Nie obrazicie sie co ....?  _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 14:02
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Paweł PL
|
|
moj iplus padnie całkiem teraz to bede miał LAGI jak wejdzie to w zycie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 14:04
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Dzis powstanie pokój na serwerze dla LFS szczegóły już w niedługo |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Sierpień, 2007 15:25
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
Chodzi o ten serwer Tommiego?
Wpadne sie kiedys posmiac. W wyscigu na pewno nie bede uzywal TS'a bo raz, ze mnie peszy i rozprasza, dwa ze dodatkowo spada mi fps i wylaczam nawet gg na wyscigi ligowe. Na lagi zbytnio nie narzekam, bo przy laczach >512 prawie nie ma roznicy. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 13 Wrzesień, 2007 17:50
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
przepraszam ze ostatnio kompletnie nie interesowałem sie TS ale rozpoczoł sie rok szkolny więc sami wiecie... ostatnio jednak Makao pisał ze gadaliście przez Team Speak .. jesli to możliwe prosze o podanie serwera... hasła do niego i oczywiscie o kontakt kiedy będziecie tak grac
3912094  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 10 Kwiecień, 2008 23:28
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Co powiecie na TS'a? Ostatnio trochę grałem z Kamo z TS'em i jest na prawdę o niebo lepiej, niż klepanie na tym czacie.  |
|
|
|
 |
|