Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Dodatki ~ ZION Synchroznier
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 12 Sierpień, 2007 16:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
pit3k z team ZION napisał(a): | ZION Skin Synchronizer to programik, mojego autorstwa, który za każdym razem przy odpalaniu LFSa, łączy się z ZION'em, sprawdza czy pojawiły się jakieś nowe/uaktualnione skórki i jeśli tak, to je automagicznie ściąga ze Skin Banku.
Ponadto od wersii 2.1 umożliwia również wysyłanie skinów do banku podczas gry. Dzieki temu mozna sie wymieniac skinami niemal tak jak setami:
1. Podczas gry wybieramy jakis skin i piszemy //zion send, zeby wyslac go do banku.
2. Nastepnie inna osoba(y) pisze //zion sync, i juz ten skin ma u siebie
Wszystkie aktualnie dostępne na ZION skórki można obejrzeć, jak również wysłać własne, w Skin Bank.
Więcej informacji na temat Skin Banku jest w tym wątku.
Instalacja:
Archiwum należy rozpakować do katalogu z grą.
Uruchamianie:
1. Odpalamy LFS'a przez plik LFS_ZION.exe zamiast tradycyjnie przez LFS.exe. Po odpaleniu LFS'a synchronizowane sa skiny.
2. Jeśli korzystacie z programu Join2LFS, podpinamy program LFS_ZION.exe pod Join2LFS - w zakładce "Settings", zaznaczajac opcje "Pass params". Dzięki temu skiny uaktualniane będą również po odpaleniu LFS'a poprzez Join2LFS.
|
http://zion.tylko.na.pl/forum/show?file=viewtopic.php?t=324
edit by Beryl _________________ Maniek |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 12 Sierpień, 2007 19:52
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Czy to dziala z wersja demo ?  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 12 Sierpień, 2007 23:02
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Jak najbardziej  _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Sierpień, 2007 14:02
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
mariusz1980 napisał(a): | ZION Skin Synchronizer to programik, mojego autorstwa, |
Pozwole sie nie zgodzic z przedmówcą. Z tego co wiem, autorem ZION Skin Synchronizera jest Pit3k, założyciel teamu ZION i jego "szef". Pit3k stworzył też wiele innych ciekawych rzeczy związanych z LFSem, które możecie zobaczyć na stronie www.zion.tylko.na.pl. Hostuje on również serwery teamu ZION (ZION Race Serwer, ZION Event oraz ZION S2). Rozmawiałem o tym temacie z Pitk3im i był wypowiedzią Mariusza zaskoczony. Na forum nie działała wczoraj rejestracja, więc nie mógł nic napisać. Mam nadzieje, że dzisiaj się wypowie co o tym myśli. Czekam też na odpowiedź Mariusza, nie chce mu z góry zarzucać, że bezczelnie kłamie i przypisuje sobie cudzą własność intelektualną, ale z mojego punktu widzenia tak to właśnie wygląda  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Sierpień, 2007 14:12
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Kykec, ja myśle, że zaszło nieporozumienie, bo według mnie on skopiował z forum ZIONu to co jest napisane przez Pit3k'a  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Sierpień, 2007 14:13
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
ale on porostu zapomnial dopisac ze zacyowal forum bo to cytat z forum zionu kukec daj mi namiary na pit3k musze z nim pogadac o wspolpracy:) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Sierpień, 2007 14:55
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
Szymik: PM.
Jeśli to jest rzeczywiście cytat, a na to wygląda, to przepraszam. Mógł jednak napisać, że cytuje wypowiedź z innego forum  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Sierpień, 2007 14:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
No wlasnie mi tu cos nie pasowalo ze Maniek napisal ten program  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Sierpień, 2007 00:31
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
[ZION] pit3k
|
|
Witam,
Jak już widzę zostało wyjaśnione (dzięki Kykec ) autorem ZION Skin Synchronizera jestem ja.
Dlatego domagam sie poprawienia pierwszego postu w tym temacie, aby było widać ze jego treść jest moim cytatem a nie wypowiedzią mariusza1980
Dodaj tez proszę linka do oryginalnego tematu: http://zion.tylko.na.pl/forum/show?file=viewtopic.php?t=324
Po za tym zapraszam na serwery ZION i do korzystania z Synchornizera
pozdrawiam,
[ZION] pit3k |
|
|
|
 |
|