Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Niewidzialni killerzy
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 07:49
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Lece sobie wczoraj B24 z f6 do f20, w po³owie drogi dostaje komunikat ¿e wszyscy ottosi s¹ dead! (¿adnego cona w pobli¿u), zdziwiony z lekka lece dalej na te CVke. Rozwali³em eskorte i wybieram sie w drugi lot dokoùczyÌ CV. Trasa ta sama f6>f20, ledwo co wystartowa³em a tu znowu to samo!, nie ma sensu lecieÌ przez terytorium goldów bezbronnym buffem wiêc zawracam - a tu znowu niespodzianka-komunikat ¿e fuel in fire- jump,silnik nr 3 zniszczony. Nie doci¹gn¹³em do fielda i musia³em na szmacie skaÌ. Okaza³o sie ¿e zainkasowa³em 38x7mm, 238x12mm i 20x20mm a ¿adnego cona nie by³o w pobli¿u! Co jest kurna grane!? |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 08:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Ktos wczoraj twierdzil, ze wprowadzili nowa bzdurna zmiane we FH. Jesli masz lagi i zolty beacon przez 3 sekundy to mozasz liczyc na takie atrakcje.
Sorry za brak polskich liter, ale ostatnio wgralem XP i za cholere nie rozgryzlem czemu nie moge wpisywac polskich znakow na stronach WWW. (Gdzie indziej nie ma problemow. ) _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 08:37
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Lagi odpadajÂą, miaÂłem pinga na poziomie 70-100 ms.Z tymi ottosami nie tylko ja miaÂłem taki przypadek. A moÂże jak ktoÂś daje .attach do mojego buffa to siĂŞ tak dzieje? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 08:58
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ze-zak napisał(a): | Lagi odpadajÂą, miaÂłem pinga na poziomie 70-100 ms.Z tymi ottosami nie tylko ja miaÂłem taki przypadek. A moÂże jak ktoÂś daje .attach do mojego buffa to siĂŞ tak dzieje? |
track'a nagrales?
Kto cie zestrzelil?
W takich przypadkach zawsze zachowuje sie track'a.
Wczoraj nad lotniskiem redow latal gosc ---esp, ktory wsiadal w B24 i walil bombami po pasie. I czasem bylo tak, ze znikal i pojawial sie w drugiej czesci lotniska. Ale nie tak jak przy warpie super szybko, tylko wlasnie znikal a po paru sekundach pojawial sie gdzie indziej. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 09:29
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Tracka niestety nie nagraÂłem . BĂŞdĂŞ musiaÂł wyrobiĂŚ sobie nawyk sejwowania trackĂłw bo coraz wiĂŞksze cuda wianki dziejÂą siĂŞ na FH. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 10:19
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
NIestety to przez ta nowa opcje. Latalem wczoraj z bardzo dobrym polaczeniem, ping 120, green beacon caly czas i 2 loty na 3 mi guny wysiadaly niedlugo po starcie :/ To milo ze admini chca sie pozbyc warperow ale jak ja mam miec gorsze dni na moim necie to pieknie - wogole nie pogram  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 10:38
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To jakiiÂś pier...ny Âżart. Kilka lotĂłw i gunner "im'hit", "your left, right gun is jammed". o ile w il2 zrzucilem bomby, to w hurr 2c juÂż nie byÂło tak wesoÂło bez 4 dziaÂłek. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 10:53
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A i byÂły jeszcze takie sytuacje, Âże waliÂłem do ki44 i 109 z dziaÂłek il2 (na moje oko sÂą dosyĂŚ mocne ) i nie pokazywaÂło mi, Âże trafiam. A efekt wizualny byÂł taki jak strzelanie z hmacka do swojego hangaru. bÂłysk jakiÂś dymek i rzadnych uszkodzeĂą. MĂłj otto trafil teÂż jak¹œ 109 co siĂŞ za mnÂą pa³êtaÂła. Po tradycyjnym pk od Wurtona (IPN powinna ujawniĂŚ jego teczkĂŞ) patrze a w wieÂży trafiÂłeÂś tyle a tyle dziaÂłkami, karabinami i ottonem. Normalne goÂście mieli God Mode czy cuÂś). _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 13:47
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Ta gra coraz bardziej schodzi na psy... _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 14:22
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Nie no jest ok, tylko trzeba tak jak arttii mowi - z dystansem podchodzic i bedzie git. Czasami tez sie wpienie, ale odstawiam na chwilke, ide obejrzec jakis film i wracam  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 15:10
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wszyscy wracaja ...  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 15:31
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Ja ostatnio latam dla latania i giniĂŞcia przewaÂżnie... bo latanie na pkt. czy streak to narazie mija mi siĂŞ z celem: bombienie lotniska, jeden szrapnel w skrzydÂło, powrĂłt do domku, zero konĂłw, disko i fiuuuuu wszystko poszÂło siĂŞ waliĂŚ.
A ten antywarper to super pomysÂł jest - zamiast siĂŞ zajÂąc 15mm to radziecka myÂśl techniczna wymyÂśliÂła antywarper - ja bym zrobiÂł lepiej, jak komuÂś ping przekroczy 150ms to od razy mu PK i jeszcze statsty sclirowaĂŚ, a co jak ma lichy konekt to po co lata  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 16:12
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
szymon napisał(a): | Ja ostatnio latam dla latania i giniĂŞcia przewaÂżnie... bo latanie na pkt. czy streak to narazie mija mi siĂŞ z celem: bombienie lotniska, jeden szrapnel w skrzydÂło, powrĂłt do domku, zero konĂłw, disko i fiuuuuu wszystko poszÂło siĂŞ waliĂŚ.
A ten antywarper to super pomysÂł jest - zamiast siĂŞ zajÂąc 15mm to radziecka myÂśl techniczna wymyÂśliÂła antywarper - ja bym zrobiÂł lepiej, jak komuÂś ping przekroczy 150ms to od razy mu PK i jeszcze statsty sclirowaĂŚ, a co jak ma lichy konekt to po co lata  |
To jest troszkĂŞ Âśmieszne, co mĂłwisz, bo ruskie czasem maja 600 ms
I nie zawsze ping na serwie zale¿y od ³¹cza pod³¹czonych do niego ludzi.
CzĂŞsto siĂŞ zdarzaÂło, Âże byÂło 10 osĂłb i ping kaÂżdy miaÂł 1-2k. _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 17:40
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Sranie w banie. Zrobili syf i tyle. Powinno byĂŚ tak lecisz nagle ping ci przekracza jak¹œ tam wartoœÌ. Serwer wyÂświetla ci komunikat, Âże jeÂżeli ci siĂŞ nie poprawi w ciÂągu dajmy na to pó³ minuty masz kicka i juÂż. A nie jakieÂś pier...one blokowanie dziaÂłek. Tak masz disco z serwa i juÂż a tak musisz spier..aĂŚ bo nie masz na nic szans (chyba, Âże manouwer, albo jak masz bomba w hmack). Gra teraz to czysta loteria- zatnÂą ci uzbrojenie czy nie. A wiadomo kto w tej loterii wygra (wiadomo z jakiego kraju-raju piloci majÂą staÂły dobry ping). _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 19:20
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Zgadzam siĂŞ w 100% z Gwiazdem - polecam popatrzeĂŚ na to z punktu widzenia Âśrednio zdolnego pilota ktĂłry na streak 5-6 musi siĂŞ trochĂŞ natrudziĂŚ, bo gdybym wymiataÂł 5-6 killi w locie to tez by mi to wisiaÂło czy mi warperkiller zwali streak czy nie bo dwa loty i mam znowu 10 - > jak sÂą ostrzeÂżenia o uszkodzeniach, nie moÂże byĂŚ ostrzeÂżeĂą o pingu.
Hrabia a ping 150 byÂł podany przykÂładowo moÂże byĂŚ i pingu 600 PK i clir, to i tak byÂło by zaleÂżne od pilota.
Sprawa dla mnie jest prosta zamiast poprawiaÌ rzeczy w sposób oczywisty spieprzone to kombinuj¹ jak konie pod górê: bo na arenie dwa czy razy jakiœ jurek krzyknie "loool, 1x20mm not killed li2, loo wtg rgreat" i ch³opcy siê rzucaj¹ do remodelowania 20mm. za dwa dni ktoœ krzyknie "loool. 3x20mm kill spit" i fru remodelowanie 20mm w drug¹ stronê". A poza tym, dla mnie dziwne jest to, ¿e czeœÌ zmian wprowadza siê bez informowania o tym pilotów. Nie mo¿na w przypominajce o aktualnej wersji FH podawaÌ "DM for 20mm remodelled", itp. Chyba by³oby to nie g³upie, a nie zmieniaÌ i niech siê piloci dowiaduj¹ na w³asnej skórze.
aha no i BTW -> tak jestem cienki, potrafiĂŞ siĂŞ rozbiĂŚ przy starcie i pewnie nawet b17 albo gryf by mnie w krĂŞceniu wymanewrowaÂł, nie trafiam bombami, itp itd - ale cienki nie znaczy Âślepy  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|