Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ IP FH
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sob 05 Luty, 2005 03:38
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
port do ktorego Âłaczymy sie z Fh to 19243 _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 05 Luty, 2005 15:44
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Dziex - zawsze chcialem to wiedziec  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 05 Luty, 2005 17:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
To jak dzieki tej informacji sciagnac stamtad czity Syberianow??  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 06 Luty, 2005 11:09
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jakie czity??? Przecie¿ to prostu najlepiej wyszkolony squad na serwerze. Umiej¹cy wykonaÌ kobrê na B-17 i szereg innych figur. Si³ê swoj¹ bierze dodatkowo ze wspania³ej walki w zespole. To ludzie opanowani i pracowici, dla których nie jest problemem dogoniÌ szybszy samolot za pomoc¹ duuuuuuuuuuuuu¿o wolniejszego....
Ale jak przypuszczam to po prostu godziny i miesiÂące TRENINGU!!!
 _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 06 Luty, 2005 13:38
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Dowutza napisał(a): | Jakie czity??? PrzecieÂż to prostu najlepiej wyszkolony squad na serwerze. UmiejÂący wykonaĂŚ kobrĂŞ na B-17 i szereg innych figur. Si³ê swojÂą bierze dodatkowo ze wspaniaÂłej walki w zespole. To ludzie opanowani i pracowici, dla ktĂłrych nie jest problemem dogoniĂŚ szybszy samolot za pomocÂą duuuuuuuuuuuuuÂżo wolniejszego....
Ale jak przypuszczam to po prostu godziny i miesiÂące TRENINGU!!!
 |
i tak to sobie tlumacz  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 06 Luty, 2005 13:58
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Jak byÂłem parĂŞ dni na serwerze i byÂłem rookie to tez tak myÂślaÂłem (bo wszyscy tak to sobie tÂłumaczÂą), Âże sÂą wyszkoleni, znajÂą mozÂłiwoÂści samolotĂłw, itp a to gĂłwno prawda, proponujĂŞ ich sobie poobserwowaĂŚ jak latajÂą szczegĂłlnie jak jest maÂło ludzi na serwerze to siĂŞ inaczej na to patrzy (np. w 5 PK pod rzÂąd (5 killsĂłw kaÂżdy to PK) sibberiana w 1 locie to w Âżyciu nie uwierzĂŞ.  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 08:29
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Bo kazdy kto posle nas do piachu to vulcher a z pewnoscia chiter. A juz Syberiany to nie moga w normalny sposob killowac bo przeciez jak sie ich nazwe odczyta od tylu, zmiesza i podstawi pod ROT13 to otrzyma sie zakodowane po birmansku slowo "chiter".
Sam nie raz wracalem z lotu z 2-3 razy pk na rozkladzie. Sam kilka razy z rzedu dostawalem pk. To normalne. Nie bede ukrywal ze wg mnie pancerz kabiny powinien byc zwiekszony aby pk nie bylo tak czeste ale to juz wnioski do adminow.
Sa pewnie osoby ktore "pomagaja" sobie w lotach - ale jest ich garstka przy czym przykladem najbardziej jaskrawym jest gungun ktory jest jednak nie tyle "chiterem" ile "adminem psycholem"
Nie zlicze ile razy sam bylem nazwany chiterem a juz 302sq to w momencie jego dominacji 2 lata temu na arenie inaczej chyba nie byl okreslany. Smiesza mnie juz wyzwiska ludzi krzyczacych na ogolnym kanale o chiterstwie po tym jak spadna 3xpod rzad w zeke z wiszacym nad nimi spitem 9 (przyklad z zeszlego tygodnia).
Pls - moze jak komus syberian tylek bije niech wezmie paru kumpli, wystartuje z lotniska obok i w przewadze liczebnej przekona sie ze i syberiana mozna poslac do piachu.
Ech... _________________ F/Lt conrad from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|