Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Live For Speed ~ Kto gra?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 5
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 25 Czerwiec, 2007 16:23
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Mam wielkie problemy z wejsciem na server.Probuje dziesiatki razy i nie otrzymuje OK albo informacji o torze albo jeszcze czegos innego.Ktos z was tez tak czasami ma? _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Czerwiec, 2007 19:32
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Juz powinno byc ok. Jutro planuje potestowanie ustawien na lige wiec jak ktos ma czas i ochote poscigac sie z PIT STOPAMI na wiecej okrazen to zapraszam. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Czerwiec, 2007 20:13
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]kriZq
|
|
Jutro chetnie pojezdze pare godzinek,bo mam wolne popoludnie i wieczor, wiec mozemy potestowac:) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 01:46
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Ja też bym potestował, tylko fajnie by było jakby wiedział co i jak i o której.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 10:09
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Wlaśnie wstalem wiec moze juz niedlugo zmienie ustawienia serwera:D |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 14:44
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
co się stało z serwerem bo nie mogę go znaleźć |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 15:14
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Sorry za dzisiejsze resety itp ale kombinuje z ustawieniami. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 21:40
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ten wyścig na 20 okrążeń nieźle mnie dziś wymęczył, ale ogólnie to fajnie było Szkoda, że tak mało osób jechało ale za to komentatorzy rekompensowali to w pwenym stopniu
pozdr.
pysi _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 22:26
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
pysi napisał(a): | Ten wyścig na 20 okrążeń nieźle mnie dziś wymęczył, ale ogólnie to fajnie było Szkoda, że tak mało osób jechało ale za to komentatorzy rekompensowali to w pwenym stopniu
pozdr.
pysi |
Problemem wyścigów na 20 okrążeń były osoby, które łączyły się i zajmowały miejsce stałych bywalców, a potem się rozłączały, dlatego ja np. kończyłem jeden wyścig tylko z BlackMetalem. No i jeszcze crasherzy... Wrrrr... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Czerwiec, 2007 22:32
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Powiem ze jestem bardzo pod wrazeniem stalych bywalcow:) Kultura itp wszystko jak za czasow starych serverow warbirds co do crasherow to juz kilkunastu zostalo na rok zbanowanych. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Czerwiec, 2007 00:02
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
BlackMetalPL®
|
|
makao napisał(a): | ...kończyłem jeden wyścig tylko z BlackMetalem... |
No fajnie bylo, fajnie^^ tylko troche cie potem stracilem z oczu:P ale po pit'cie znowu cie dogonilem, a potem znowu cie stacilem z oczu i w koncu wygrales z chyba 10-20 sek przewaga:] Co do tego wyscigu to troche slabo mimo, ze serwer jest chyba najlepszy sposrod free (crasherow praktycznie nie ma, ekstra elita ktora siedzi czesto i jezdzi, admini zajmujacy sie serwerem) to troche za malo jest wytrwalcow ktorzy dojada te 20 okrazen. Mi samemu tak sie chcialo lac, ze myslalem ze na 19 okrazeniu popuszcze i wpadne gdzies w bande:P No ale emocje na poczatku byly, bo jechalo chyba z 8-10 osob. Potem czesci zabraklo paliwa, czesc sie wywalila na dach, i tak zostalo dwoch tylko:P A mowilem ze wytwam! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Czerwiec, 2007 00:51
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
BlackMetal napisał(a): | troche za malo jest wytrwalcow ktorzy dojada te 20 okrazen. | Wytrwalców jest kilku, tylko problemem są ludzie, którzy wejdą na kwalifikacje nie patrzą na nic, jeżdżą a jak zacznie się wyścig to patrzą, że tyle okrążeń i im się nie chce jechać. Ja uważam, że większość ludzi którzy regularnie teraz grywaja na serwerze WB jest w stanie podołać nawet 50 okrążeniom
BlackMetal napisał(a): | Potem czesci zabraklo paliwa, czesc sie wywalila na dach, i tak zostalo dwoch tylko:P A mowilem ze wytwam! | To podobno były wypadki przy pracy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Czerwiec, 2007 04:26
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Miła ta gierka, dojechałbym do końca te 20 okrążeń, tylko dachowałem i nie mogłem już się podnieść biedny żuczek:P. "Pogrzebałem" w garażu i offline 1.42 już mi się udało wykręcić. Jeszcze ze 2h treningu i myślę będzie spoko:D _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Czerwiec, 2007 08:12
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Szymik napisał(a): | co do crasherow to juz kilkunastu zostalo na rok zbanowanych. |
tylko czekać jak mi zasadzisz bana  _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Czerwiec, 2007 08:27
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Zawsze można na czas ligi zrobić zamknęty serwer, robimy ogólne klasyfikacje, potem wybiera sie te 12 najlepszych osób, ustawia sie haslo i mamy spokoj jezdza sami dobrzy, a 2-3 osoby obserwuja co i jak. Nic innego mi do głowy nie przychodzi
pozdr.
pysi _________________
 |
|
|
|
 |
|