Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Monografie lotnicze
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 29 Listopad, 2004 16:28
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam ostatnio dorwalem na necie chyba wszytskie(nie przesadzam) czesci wydawnictwa AJ-Press dotyczace opisow samolotow z okresu WWII,do tego mam tez niezla kolekcje z wydawnictwa squadron signal(angielski) oraz serie Typy Broni i Uzbrojenia(pamietacie taka serie niebieskich zeszycikow?) Jest tego w sumie wszystkiego z 15 giga
Wszystko w bardzo dobrej jakosci,chetnie to udostepnie tylko hmm.... nie wiem jak bo troche w dziedzinie kompow i netu jestem lama  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 11 Grudzień, 2004 14:57
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Heh 15 gigsĂłw na ftp to ciĂŞÂżka sprawa, na p2p teÂż Âśrednia zabawa. Po prostu nagrywasz na pÂłytki (21 sztuk) i wysyÂłasz kaÂżdemu pod choinkĂŞ   
Ja jestem zainteresowany, ale to siê najlepiej dogadamy przed zlotem jakimœ co do szczegó³ów  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 12 Grudzień, 2004 23:54
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Jak moÂżesz to podaj adres w necie skÂąd moÂżna by ewentualnie pozasysaĂŚ mongorafie, zawsze moÂżna Linucha zostawiĂŚ na noc niech biedactwo zasysa ile moÂże     _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Grudzień, 2004 17:32
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Hmm ja calosc tego sciagnalem od goscia z sieci akademckiej,do ktorej poki co jescze mam dostep.Mozna tez probowac ciagnac to wszysko przez osiolka ale to naprawde mrowcza robota i mysle,ze wszystkiego nie dorwiesz.Koles mial tego po porsru mase a i tak sciagnalem tylko jakies 3/4 materialow(na reszte zabraklo mi twardego ) _________________ Ignavis semper feriae |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Grudzień, 2004 17:39
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Heh nie bawie siĂŞ w osioÂłki to nic zgadamy siĂŞ na spokojnie przed jakimÂś zlotem, orajt  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|