Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Prawie jak ...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 8
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
|
|
Wysłany:
Sro 02 Maj, 2007 16:05
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Warbirds
Georgie's czechwar DFS.Virtual dogfight war based on WarBirds idea.Powered by GCWD/WB daemon.Build:gcwd/
Game rules:
The game main target is to CAPTURE ENEMY BASE.What to do ?
1.DESTROY MORE THEN 90% GROUND OBJECTS ON ENEMY AIRBASE. They are parked planes, flaks(aaa), cars, tanks and artillery.Use <tgt command on chat line for display airbase's objects list and overall airbases states.Than ...
2.CAPTURE destroyed airbase by landing on it with CAPTURE PLANE. It is some bomber plane usually.Use <planes command on chat line for display planelist. It is plane numbers and type of Capture plane.ONLY CAPTURE PLANE CAN CAPTURE DESTROYED BASE.Each airbase has independent plane counting.After airbase is captured new map with new war situation is generated.
3.Side with ONLY ONE airbase remaining will lose the map.Please READ ATTENTIVELY messages sent to you by the server.Send <help to server from chat line for all available commands list.
"Prawie " robi pewną różnicę ale troche klimatu z WB ten serwer ma. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 02 Maj, 2007 16:30
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
hmmm... Brzmi ciekawie, a na jakiej wersji pracuje serwer?
No i jaki jest adres stronki serwera? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 02 Maj, 2007 19:28
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ver. 4,08
dostęp przez z HL-a nazwy dokładnie nie pamiętam - coś z Czech Dedicatet lub Czechwar
strona ze statsami (trochę nędzna)
http://147.32.120.253/gcwd/index.shtml _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 03 Maj, 2007 11:29
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nawet po wczorajszej krotkiej probie nie bylo tak zle...nawet 2 kile sie na koncie pojawily  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 09:22
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ej..
no to zamiast dawac sie zabijac przez raxa ciagle, moze jakies lotniska pozdobywamy?
i prosze mi tu nie marudzic o ikonach. Na WB przez iles tam lat latalismy z ikonami i bylo cacy, a teraz jest be? Zeby serwer zapelnic musi dac ustawic troche cziterskich opcji, pozniej to zmieni i bedzie miod..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 10:25
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | ej..
no to zamiast dawac sie zabijac przez raxa ciagle, moze jakies lotniska pozdobywamy?
i prosze mi tu nie marudzic o ikonach. Na WB przez iles tam lat latalismy z ikonami i bylo cacy, a teraz jest be? Zeby serwer zapelnic musi dac ustawic troche cziterskich opcji, pozniej to zmieni i bedzie miod..  |
a co sid boisz sie latac przeciwko mnie ??? nawet w teamie jak to dzony okresla - prawie jest sprawiedliwie !!!! (was 3 ja sam) ???[/url] _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 12:46
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
no coz..
Nawet Herkules dupa, kiedy czitów kupa...
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 12:57
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | ej..
|
dobrze prawi
rax napisał(a): |
a co sid boisz sie latac przeciwko mnie ??? nawet w teamie jak to dzony okresla - prawie jest sprawiedliwie !!!! (was 3 ja sam) ???[/url] |
sam se lataj - nikt Cię nie lubi Pluszak wpada na chwilę, Igi jak zobaczy że jesteś to zaraz ucieka, z Kibica zszedł entuzjazm, Sid nie chce ci robić przykrości i tylko z wrodzonej kultury z tobą lata, a ja żeby nie alkoholizm też bym nie zaglądał na serwer. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 14:06
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
przecierz latam sam !!! wy zawsze z drugiej strony .
btw...moze dzisiaj powalczymy na czechwarku i ocenimy co to warte. Moze jak nabijecie pare conow to przestaniecie tak marudzic ze was zabijam i wreszcie odczujecie przyjemnosc z latania. to o ktorej ??? o 20 ??? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Maj, 2007 16:56
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
no ba!
ja +/- 30 min. Oczywiscie  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Maj, 2007 06:18
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
I jak było?
Bo może i ja bym się dzisiaj pojawił na chwilkę? _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Maj, 2007 08:28
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
hmm...
moze i stylem przypomina WB, ale zbyt duzo ludzi.
Bylismy na serwerze kiedy grało tam ok 50 graczy, Potworne skoki, bitwa z 4 BF na deku to poklatkowy film. Bylo by fajnie, gdyby ograniczyc ilosc graczy do max 30 osob. IMO _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Maj, 2007 16:39
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
a może Georgie czechwar odstąpiłby patent  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Czerwiec, 2007 10:03
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
no i zrobili tego capa ? _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Czerwiec, 2007 12:51
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
no ba!
tzn tak nam sie wydaje. Mapa zmienia sie po uplywie czasu na misje. Ale jak sprawdzilem czas jaki zostal do konca, to server napisal, ze czas nie zostal okreslony.
Ale pozytywne jest to, ze jak wyszedlem z samolotu to nie bylem captured Andy tez.. wiec chyba nam sie udalo. _________________
 |
|
|
|
 |
|