Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ T-72 Balkans on Fire
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 11:40
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Ostatnio wpadła mi w łapki powyższa gierka. Symulator T-72 , T-55 i T-34 w czasie walk na Bałkanach. Jako rosyjski "doradca" pomagamy bratnim braciom Serbom.
Dość przyjemnie jest zrobiony realizm, ostre zwrot przy 40-50 km na blacie kończy się bączkiem, ostre zwroty w bagnie albo rzeczece to murowane zrzucenie gąsek. A balistyka jest imho miodzio: trafia się sporo rykoszetów, trafienie w podstawę wieży często ją blokuje, odłamkowy w wieże potrafi zniszczyć optykę wroga. Pojazdy mają strefy rażenie, czyli przypakowanie w T55 w komorę amunicyjna podkalibrowym to piękna eksplozja.
Dźwięk i grafika, jak na dzisiejsze czasy to są średnie: grafika momentami razi siermiężnością, ale dźwięk szczegołenie jak się zainstaluje rosyjskie speeche jest piękny.
Misji jest tylko 25, więc całość robi się pewnie w 2-3 dni jest też możliwość ścigania się T-72 po necie, ale jeszcze nie testowałem. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 11:59
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | jest też możliwość ścigania się T-72 po necie |
a da się tym polatać  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 12:59
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | szymon napisał(a): | jest też możliwość ścigania się T-72 po necie |
a da się tym polatać  |
Jest na WB nazywa się to Pe-2 a w miejscu jest zwrotne jak iszak
AD: jak się wyrobię moimi aktualnymi dziełami 3D to wreszcie se polatam, bo Iłka 46 już mam _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 13:19
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
blabla bla...polatam...blablabla bla bla- slysze o tym ze polatasz od ponad roku !!!!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 13:51
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
no i masz człowieku, pier.....ij wszystko bo Rax chce polatać jak ja latałem to wyście po krzokach latali i mieli focha na WB  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 20:06
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | no i masz człowieku, pier.....ij wszystko bo Rax chce polatać jak ja latałem to wyście po krzokach latali i mieli focha na WB  |
synku...ewolucja zrobila swoje - teraz w ilka tniemy a nie w wb !!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Marzec, 2007 22:10
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
no tak rax dzięki dinozaurom jest żywym świadkiem ewolucji wiem wiem o iłku, przeca już 1946 mam zainstowanego z miecha, ale pojawił mi sie nowa aplikacja "Kobieta-strażaczka v 1.0" i mi sporo zasobów zabiera jak na razie. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 08:44
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Szymon, tak uwazasz?
To jest jak wirus. Z dnia na dzien zabiera coraz wiecej wolnej przestrzeni. Poczekaj pare latek. Popatrz na Rax'a. Chlopina ostatnio pojawia sie o 21.oo. O 22.oo mowi, ze AFK na chwile, o 23.oo przychodzi i mowi, ze on pada na pysk i idzie spac..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 09:05
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | Szymon, tak uwazasz?
To jest jak wirus. Z dnia na dzien zabiera coraz wiecej wolnej przestrzeni. Poczekaj pare latek. Popatrz na Rax'a. Chlopina ostatnio pojawia sie o 21.oo. O 22.oo mowi, ze AFK na chwile, o 23.oo przychodzi i mowi, ze on pada na pysk i idzie spac..  |
sida tez ten wirus dopadl ! - wczoraj np pytam gramy ? on ok... po chwili mowi zaraz bede tylko powiesze pranie....
wiec z tym wirusem nie masz szans wygrac a juz tym bardziej nie ma na niego antidotum, poprostu od czasu do czasu "wyssa" z ciebie soki zyciowe  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 09:10
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
 taaa....
No ale zeby nie bylo calkiem OFF topikowo, to powiem, ze gralem w T-72 moze z pol roku temu. I szybko sobie dalem na wstrzymanie. Jakos mnie nie wciagnelo..
BTW Szymon.
Cos sciemniasz. Bo z jednej strony piszesz, ze czasu nie masz, bo cos tam...
a z drugiej rozpisujesz sie nad cudo nowa/stara gierka ktorej rozpracowanie zabralo ci pewnie troszke czasu, ktory mogles z powodzeniem przeniesc na IL'a
wiec jak to dokladnie jest? he? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 10:12
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
[quote="rax"] sid--- napisał(a): |
wiec z tym wirusem nie masz szans wygrac a juz tym bardziej nie ma na niego antidotum |
ja swojej powiedziałem, że albo będę latał albo będę pił. Na razie wybrała latanie i mam w miarę spokój (muszę tylko oszukiwać i robić sobie drinki zamiast normalnego kielicha). Da się z tym żyć.
PS. a jeszcze od czasu do czasu można "Truciźnie" powiedzieć że jest bardzo piękna i mądra - antidotum na trzy dni.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 12:10
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): |  taaa....
No ale zeby nie bylo calkiem OFF topikowo, to powiem, ze gralem w T-72 moze z pol roku temu. I szybko sobie dalem na wstrzymanie. Jakos mnie nie wciagnelo..
BTW Szymon.
Cos sciemniasz. Bo z jednej strony piszesz, ze czasu nie masz, bo cos tam...
a z drugiej rozpisujesz sie nad cudo nowa/stara gierka ktorej rozpracowanie zabralo ci pewnie troszke czasu, ktory mogles z powodzeniem przeniesc na IL'a
wiec jak to dokladnie jest? he? |
Czas na czołgowanie i grafike 3D miałem rano, a wieczorami kiedy wy gracie ja z moją strażaczką rowerkowałem , potem filmik jakiś  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 18:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | a wieczorami kiedy wy gracie ja z moją strażaczką rowerkowałem |
nie znam tej pozycji...  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Marzec, 2007 19:00
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Może jakieś szkice poglądowe? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 31 Marzec, 2007 08:53
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Jak nie zapomnę cyfrówki do coś dastaniecie zboczuchy zamiast oderwać d..py od krzesełeczek i monitorków to wy siedzicie a tu trzeba tak jak ja młody (w stosunku do wodza) ruszyć sie rowerkiem spalić przez week 100-150km, albo w tygodniu choć z 15-20 musze zdorowy tryb zycia prowadzić bo nie chce być na strarość taki jak Rax    _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|