Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Propozycja dla 303sqn
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 13:30
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | przeciez powiedzial pantofel jeden, ze ma negatyw.... na oku oczywiscie. Reszte sobie dopowiedz... |
ok...moge sie wogole nie odzywac
i moge tez nic nie pisac...
jak mowie to kuwa zle ...jak nie mowie tez kuwa zle...zdecydujcie sie !!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 13:33
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | jak mowie to kuwa zle ...jak nie mowie tez kuwa zle...zdecydujcie sie !!! |
Czy Ty od nas za duzo przypadkiem nie wymagasz??  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 13:49
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
zaraz mi sie znowu oftop zrobi wiec bylo fjanie i tego sie trzymajmy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 13:56
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | ok...moge sie wogole nie odzywac
i moge tez nic nie pisac... |
Użyj mocy, Luck!!
rax napisał(a): |
jak mowie to kuwa zle ...jak nie mowie tez kuwa zle...zdecydujcie sie !!! |
Jak mowisz, to jest cacy, Twoj donosny glos przetaczajacy sie przez moje uszy powoduje, ze wzbiera we mnie chec do walki. Po prostu unosi nas na skrzydlach odwagi, dodaje wigoru i porusza nasze szare komorki do myslenia. Wyzwala adrenaline ktora powoduje, ze przestajemy panowac nad soba i z racji tego podejmujemy sie akcji, ktorych inny pilot w ogole by nie podjal. Przez ten okres kiedy nie latalem odwiedzilem wiele krajow i wiele tawern. Zaslyszalem mase opowiesci innych ludzi, ktorzy opowiadali o legendarnym, wladczym glosie pewnego dowodcy w odleglym kraju, ktory podrywal do walki mlodych, nie wycwiczonych w boju pilotów, ktorzy pod jego rozkazami dokonywali niebywałych rzeczy,a miało to związek wlasnie tylko z jego silą glosu, która rozbrzmiewala w ich glowach..... tylko w tle ten respirator trzeszczy. Rozprasza i przestaje sie zwracac uwage na jeepy i cony na 6. Opowieści mowia, ze wlasnie ten respirator byl powodem tego, ze ten charyzmatyczny dowodca zrezygnowal ze swej funkcji i poszedl do czolgu, gdzie respiratora nie slychac. Mozna sie przyzwyczaic, ale moja propozycja to wymien go, albo..... wyłacz  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 14:26
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | rax napisał(a): | ok...moge sie wogole nie odzywac
i moge tez nic nie pisac... |
Użyj mocy, Luck!!
rax napisał(a): |
jak mowie to kuwa zle ...jak nie mowie tez kuwa zle...zdecydujcie sie !!! |
Jak mowisz, to jest cacy, Twoj donosny glos przetaczajacy sie przez moje uszy powoduje, ze wzbiera we mnie chec do walki. Po prostu unosi nas na skrzydlach odwagi, dodaje wigoru i porusza nasze szare komorki do myslenia. Wyzwala adrenaline ktora powoduje, ze przestajemy panowac nad soba i z racji tego podejmujemy sie akcji, ktorych inny pilot w ogole by nie podjal. Przez ten okres kiedy nie latalem odwiedzilem wiele krajow i wiele tawern. Zaslyszalem mase opowiesci innych ludzi, ktorzy opowiadali o legendarnym, wladczym glosie pewnego dowodcy w odleglym kraju, ktory podrywal do walki mlodych, nie wycwiczonych w boju pilotów, ktorzy pod jego rozkazami dokonywali niebywałych rzeczy,a miało to związek wlasnie tylko z jego silą glosu, która rozbrzmiewala w ich glowach..... tylko w tle ten respirator trzeszczy. Rozprasza i przestaje sie zwracac uwage na jeepy i cony na 6. Opowieści mowia, ze wlasnie ten respirator byl powodem tego, ze ten charyzmatyczny dowodca zrezygnowal ze swej funkcji i poszedl do czolgu, gdzie respiratora nie slychac. Mozna sie przyzwyczaic, ale moja propozycja to wymien go, albo..... wyłacz  |
gupek !!!!!!!!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 17:50
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Co to za herbatka, też chce  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Styczeń, 2007 22:34
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): |
Użyj mocy, Luck!!
podrywal do walki mlodych, nie wycwiczonych w boju pilotów |
ad1. LukE
ad2. Młodzi i niewyćwiczeni to chyba nie my  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 19 Styczeń, 2007 16:34
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
madfreak
Nick w LFS:
|
|
Wy sobie lataliscie, a mi przed godzina prad wlaczyli..
po 18 godzinach bez pradu..:/
niezly klimat..
co do raportow z akcji..
cos sie ruskom posobaczylo i im domene zaparkowalo..:/ _________________ W/O --jata from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|