Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Red Orchestra ~ peertede
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 28 Grudzień, 2006 14:35
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Inaczej pyrytydy inaczej PRTD. Ta ruska rusznica przeciwpancerna. Da się tym coś skubnąć? Bo już kilka razy próbowałem i jakoś nigdy nic nie wyszło. Domyślam się, że czołgu od dzioba strony nie ma co smyrć, ale dorwałem dzisiaj halftracka, położyłem się ze 20metrów od niego i zacząłem mu w burtę strzelać. BACH- nic, BACH - nic, ale coś odfrunęło z przedziału desantowego. BACH! jak stał tak stoi a to coś okazało się być granatem który ktoś wyrzucił mi prosto w nos
Panzerfaust wiem, że działa bo T34 dzisiaj dwoma strzałami rozwaliłem, ale ten PRTD to dla mnie wielka zagadka |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 28 Grudzień, 2006 14:45
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | Inaczej pyrytydy inaczej PRTD. Ta ruska rusznica przeciwpancerna. Da się tym coś skubnąć? Bo już kilka razy próbowałem i jakoś nigdy nic nie wyszło. Domyślam się, że czołgu od dzioba strony nie ma co smyrć, ale dorwałem dzisiaj halftracka, położyłem się ze 20metrów od niego i zacząłem mu w burtę strzelać. BACH- nic, BACH - nic, ale coś odfrunęło z przedziału desantowego. BACH! jak stał tak stoi a to coś okazało się być granatem który ktoś wyrzucił mi prosto w nos
Panzerfaust wiem, że działa bo T34 dzisiaj dwoma strzałami rozwaliłem, ale ten PRTD to dla mnie wielka zagadka |
no to witaj w klubie....jak narazie ja uzywam tego tylko do walki z piechota na duze odleglosci na czolg to lepszy jest scyzoryk ...szybciej go rozkrecisz niz tym "czyms" zepsujesz  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 28 Grudzień, 2006 14:50
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ee tam, 6 strzalow od zadka tygrysa kladzie
ale na piechote i tak jest niewyjete szkoda, ze celownika nie ma, ale i tak rabie w punkt, dobrze, ze lornetka jeszcze jest, zeby sprawdzic w co sie strzela fajnie taki szkop fika jak mu sie noge w biegu odstrzeli  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 28 Grudzień, 2006 15:01
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | ee tam, 6 strzalow |
ja wiem,ze Tygrys wolno wieżą kręci, ale zanim oddasz z tego 6 celnych strzałów, to Tygrys całą Macarene odśpiewa i zatańczy |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 28 Grudzień, 2006 16:35
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Spokojnie 2 strzaly wystarcza na Panzera 4 i Panthere. Przetestowane na Aradzie. NIe musisz 20m od czolgu stac. 100-200 wystrczy w zupelnosci. Ale pociski musze walic prostopadle w pancerz,
Z ta bronia sie nie lata. Kladziesz sie w jakims miejscu/oknie i walisz do czolgow. Nudna strasznie jest, ale czasem z nią biegam. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 01 Styczeń, 2007 19:33
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | Spokojnie 2 strzaly wystarcza na Panzera 4 i Panthere. Przetestowane na Aradzie. NIe musisz 20m od czolgu stac. 100-200 wystrczy w zupelnosci. Ale pociski musze walic prostopadle w pancerz,
Z ta bronia sie nie lata. Kladziesz sie w jakims miejscu/oknie i walisz do czolgow. Nudna strasznie jest, ale czasem z nią biegam. |
Ja tam nie wiem, w BA64 eksperymentalnie od tyłu waliłem, za7mym strzałem pękł. halftracki koło 6 strzałów potrzebują. Stuga udało mi się opukać, ale też z 7 strzałów z bliska, prostopadle w bok kadłuba. Pojazdy mają jakieś słabe punkty, typu "właz kierowcy w T34" czy rozpoznawane jest tylko przód,tył i boki? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 01 Styczeń, 2007 20:01
|
|
|
Zen
Dywizjon: