Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Monitor [*]
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 19:49
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Mordred napisał(a): | [,,,] jestem uzależniony czy jak? |
Jak my wszyscy. Potwierdza to fakt, ze dopiero teraz sobie z tego zdales sprawe. Pociesze Cie, bo skoro zdales sobie sprawe z tego, ze jestes uzaleznionym, znaczy, ze jest dla Ciebie jeszcze szansa  _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 19:59
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
a ja tam wcale nie jestem uzależniony i mógłbym się w ogóle bez tego obyć i wcale nie latać gdyby tylko inni tylko nie latali, a jak wiem że oni latają to muszę wejść na serwer tam gdzie oni są i ich skosić żeby więcej już nie latali ale oni są uzależnieni i ciągle wracają przez co zmuszają mnie żebym ich dalej strącał i tylko dlatego jeszcze latam bo w zasadzie wogóle tego nie potrzbuję.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 20:31
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Cześć : jestem Szymon i też jestem uzależniony
Klub AL - Anonimowych Lataczy -> do których lada dzień wracam  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 20:40
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
[wykasowac] _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 22:23
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ja się wyleczyłem, ani trochę mnie nie ciągnie do WB, nie mam zainstalowanego. Chociaż jakbym usłyszał ten bełkot startującego silnika z ekranu tytułowego chyba bym trzęsawki dostał  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 22:54
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja też nie mam WB zainstalowanego ale zamierzam to zmienić i miałem na myśli ogólnie symulatory nie tylko online i nie tylko WB... co do tego czy nie jest dla mnie za późno... sam nie wiem niby mam w domu terapeutkę uzależnień
W każdym razie mam już monitor. Jednak nie NEC (A6M Zeke) tylko DELL (Bell? P-39??) ale jakie z tym miałem przygody!!! Kilkukilometrowy marszobieg "byle tylko zdążyć" potem błądzenie po terenie fabryki, wartownicy, przepustki, psy... w końću jazda jakimiś nieznanymi samochodami po wertepach - po ciemku. Bosko!!! Koniec końców do domu trafił Dell który wygląda jak nowy i świeci jak nowy... Jak na razie jestem bardzo zadowolony i moja terapeutka też
Jeszcze raz dzięki za rady i opinie oraz wszelkie wsparcie grupy AL  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 22:56
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
parafarazując AL RZĄDZI AL RADZI AL NIEGDY CIĘ NIE ZDRADZI
(i nie mylić z AL'em maruda z 302) _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|