Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Za raczki i w koleczku dookola lotniska
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 07 Lipiec, 2006 07:41
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 07 Lipiec, 2006 11:25
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Chłopaki zamiatają. Mam ich dwa filmiki i po prostu rządzą. Sam miałem okazję parę razy z naszymi polskimi PAT'ami polatać (niestety net mi wysiadł) w Ile i było to trudne, ale to co robią VBA to ludzkie pojęcie przechodzi. Ale co się dziwić. Wdług artykułu to ćwiczą 4 godziny dziennie przez 5 dni w tygodniu. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 07 Lipiec, 2006 15:30
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ściągnąłem sobie właśnie ten ich filmik. Darze ich wielkim szacunkiem, ale kolesia, który zrobił film w rozmiarze 1280 na 720 to powinno się za bardzo wrażliwą część ciała powiesić. Nie da się oglądać bo tak skacze.  _________________ "Bandits at five o'clock!"
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 10:09
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
syd napisał(a): | Ściągnąłem sobie właśnie ten ich filmik. Darze ich wielkim szacunkiem, ale kolesia, który zrobił film w rozmiarze 1280 na 720 to powinno się za bardzo wrażliwą część ciała powiesić. Nie da się oglądać bo tak skacze.  |
Musisz to puścić przez taki fajny programik do tego. Nie pamiętam teraz jego nazwy, ale jak brachom przyjdzie to chyba mi powie... _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 10:41
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Byłoby super, bo już mnie krew zalewa, że nie mogę obejrzeć.  _________________ "Bandits at five o'clock!"
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 12:31
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Brchol mówi byś spróbował w PowerDVD _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 12:48
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Spróbuj Media Player Classic - z setupu z kodekiem do RMVB albo BestPlayer (BsPlayer). Media Player Classic łyka dosłownie wszystko, cokolwiek mi nie szło pod VPlayere, SubEditem czy innymi pod MPC szło jak burza. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 13:49
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
szymon napisał(a): | Spróbuj Media Player Classic - z setupu z kodekiem do RMVB albo BestPlayer (BsPlayer). Media Player Classic łyka dosłownie wszystko, cokolwiek mi nie szło pod VPlayere, SubEditem czy innymi pod MPC szło jak burza. | Jak dla mnie i tak najlepszy jest do tego PowerDVD można sobie lightowo przewijać. _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Lipiec, 2006 16:00
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Kwestia gustu. Ja mam TV podpięty z ustawionym w TwinView pełnoekranowym obrazem video na TV i tylko MPC i BSPlayer pozwają mi ustawić VMR9 i nakładać napisy na pełnoekranowy obraz video film na paseczek w Windowsie, na TV sobie leci nromalnie, a człowiek ma GG, pocztę i resztę programów normalnie dostępną. A przewijanie ma każdy, jeszcze żeby mieć pilota typu PC-Mac to już full wypas. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|