Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ be afraid!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 11:28
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
właśnie nowego kompa zamówiłem. Za jakiś tydzień skope Wam dupy  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 14:29
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
obiecanki cacanki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 16:01
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Za tydzień jadę na wczasy tak więc możesz dwa tygodnie spokojnie potrenować. Jak opanujesz starty to gdzieś się spotkamy w powietrzu. Lądowań nie musisz trenować - nie przydadzą się  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 16:51
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Aha i pamiętaj że w Il'e Olo pozamieniał osie na joyu Nie jest łatwo....  _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 21:36
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
syd napisał(a): | Aha i pamiętaj że w Il'e Olo pozamieniał osie na joyu Nie jest łatwo....  |
na drzewo
Szturmovika już dawno rozpracowałem, walki 1na1 mi jako-tako chodziły, przy większej ilości maszyn klatkowało. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Lipiec, 2006 21:42
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jeśli wszystko pójdzie dobrze... to... ale nie chcę zapeszać... po prostu trzymajcie kciuki  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Lipiec, 2006 17:00
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i udało się... w sobotę odbieram sprzęt i będę mógł wreszcie w Iła polatać... tylko że musze jeszcze tego Iła zdobyć (i joya na usb bo dotąd używałem sprzętu na port gier) _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Lipiec, 2006 17:55
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ja dzisiaj odebrałem. Sempron 2800, 2x512ddr2, płyta gigabyte GA-M55+, ze zintegrowaną grafą (GF6100). Demon szybkości to to nie jest, ale zaraz sprawdzę jak szturmovik chodzi  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Lipiec, 2006 18:05
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
na pewno chodzi dobrze. Ja nie wiem kiedy bym mógł kupić kompa bo dotąd działałem na 633Mhz z najstarszym GeForcem i 256 RAM (akurat na Warbirds wystarczało) a moja praca niestety nie daje mi szansy robienia oszczędności... ale... dostałem pieniądze z ubezpieczenia za złamaną nogę i to wystarczyło na fajny sprzęcior (chyba ciut lepszy ale niewiele) za to nie kupiłem monitora i pozostanę przy starym weteranie (3 albo 4 lata kafejki internetowej przetrwał) CTX ktory już bardzo grymasi ale nie stać mnie na razie na nic (słownie nic) innego Pierwszeństwo będzie miał Joy  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Lipiec, 2006 20:32
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Czekamy na nowych w Iłku . Lubimy nowych  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 16 Lipiec, 2006 10:46
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No to jeszcze chwile zajmie - zanim dorwe płytki i kupie joya na USB. Ale poza tym nie obeszło się bez kłopotów... dysk który miał mieć 160GB ma 130 i grzeje się strasznie - po godzinie pracy temperatura skacze o 10 stopni a powyżej 45 stopni już wszystkie diagnozery się drą że jest za gorąco
Mam nadzieję że uznają mi reklamację. _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 16 Lipiec, 2006 11:39
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Mordred napisał(a): | grzeje się strasznie - po godzinie pracy temperatura skacze o 10 stopni a powyżej 45 stopni już wszystkie diagnozery się drą że jest za gorąco
Mam nadzieję że uznają mi reklamację. |
moja 40stka zaczęłą się grzać jak się gwarancja skończyła. Franca wydziela tyle ciepła, że dotknąć się jej nie da i oczywiście nie daje sie pracować, system non-stop się wywala. Ale założyłem na przodzie obudowy 2bonusowe wiatraki i jest OK W tygodniu wszystko przerzucę i tak na nową 160tkę, a koło środy powinien przyjśc zestaw AEP+PF  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 16 Lipiec, 2006 16:44
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Co wy za HDDki macie. Ja mam WD 120 z serii z 8MB cachem, siedzi sobie spokojnie w koszyczku na dole obudowy, przed sobą ma wiatraczek CoolerMastera (z dioda termiczną, co by nie śmigał non stop na full obrotach tylko w zalezności od temperaturki się kręcił od 700 do 2500 obrotów) i najwyższa temperatura jaka na nim była to 37st (ale wtedy procek miał aż 52 a w budzie było 45 - tak to jest jak komp stoi na poddaszu i w południe na upale daje mu się renderowanie). _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 16 Lipiec, 2006 20:49
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
pierdu piedru...  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|