Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Ditch na lotnisku
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 01 Czerwiec, 2006 11:59
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Hej.
Wczoraj mialem zly dzien
Na 3 loty, ani jednego udanego ladowania. Lekko podkur...iony poszedlem na offline i do upadlego trenowalem ladowanie. Bedzie OK.
A moje pytanie.
Czy wyglebienie w pas, wylamanie podwozia i zniszczenie silnika (smigla) zaliczany jest jako LANDED? Czy w takim wypadku gdy samolot widocznie ucierpial zostaje nam odjete ze stanu magazynowego?
Bo ladowania moim TB3 nie bede komentowal
pozdro.  _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Czerwiec, 2006 12:18
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja wczoraj tez jedno ladowanko bez smigla skonczylem (chyba nawet na plecach) i zaliczone zostalo normalnie.
Co do twojego ladowania TB3 to nie wygladalo to poczatkowo wcale zle (lecialem zaraz za toba), musze przyznac ze sie sam zdziwilem ze nagle stanales w plomieniach. Moim zdaniem problem z TB3 jest taki ze siedzisz duzo wyzej relatywnie do podwozia niz w innych maszynach i kolka szybciej dotykaja ziemi niz bys sie spodziewal. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Czerwiec, 2006 12:36
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | Hej.
Wczoraj mialem zly dzien
Na 3 loty, ani jednego udanego ladowania. Lekko podkur...iony poszedlem na offline i do upadlego trenowalem ladowanie. Bedzie OK.
A moje pytanie.
Czy wyglebienie w pas, wylamanie podwozia i zniszczenie silnika (smigla) zaliczany jest jako LANDED? Czy w takim wypadku gdy samolot widocznie ucierpial zostaje nam odjete ze stanu magazynowego?
Bo ladowania moim TB3 nie bede komentowal
pozdro.  |
zalicza ladowanie i chyba nic nie tracimy nawet , natomiast jak wroci sie do bazy obstrzelanym to wtedy chyba zabiera repaira , ale tego nie jestem pewien jeszcze bo nigdy nei wrocilem z dziurami |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Czerwiec, 2006 17:12
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
udalo mi sie zniszczyc wiatrak przy ladowaniu i zaliczylo mi jako normalne ladowanie... nie zauwazylem natomiast zeby zabieralo repeira, moze repaira sciaga w momencie gdy zabierasz maszyne na pas i wtedy doprowadza ja do stanu uzywalnosci ?  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 02 Czerwiec, 2006 07:56
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja wczoraj 2 razy musialem skakac. W czasie lotu ze spadochronem dalem po prostu refly i od razu moglem startowac. Zadne 5 min, nic. Nie wiem czy to bug czy moze tak ma byc. W zasadach nie widzialem nic co tego zabrania (moglem przeoczyc).
Takze wyglada to na dobry sposob szybkiego powrotu do akcji. W statach bylo to oczywiscie zaliczone jako bailed. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 02 Czerwiec, 2006 14:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
zBIG napisał(a): | Ja wczoraj 2 razy musialem skakac. W czasie lotu ze spadochronem dalem po prostu refly i od razu moglem startowac. Zadne 5 min, nic. Nie wiem czy to bug czy moze tak ma byc. W zasadach nie widzialem nic co tego zabrania (moglem przeoczyc).
Takze wyglada to na dobry sposob szybkiego powrotu do akcji. W statach bylo to oczywiscie zaliczone jako bailed. |
cziter !!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 02 Czerwiec, 2006 14:08
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
zBIG napisał(a): | W statach bylo to oczywiscie zaliczone jako bailed. |
Ale ze stanu magazynowego nam samolotu ubylo.
Przynajmniej tak bylo w moim przypadku. Jak zditchowalem. Nie wywalilo mnie, pilot przezyl.. ale jeden samolot stracilismy. Wiec jesli istnieje cien szansy na sprowadzenie rannego samolotu na lotnisko, nawet przez ditch, to chyba warto. Bo wtedy ten samolot jeszcze naprawia kosztem punktow REPAIR.
No ale jesli nie ma takiej szansy to oczywiscie Ctrl+E i Otworz sie SZMATOOO!! _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 02 Czerwiec, 2006 14:08
|
|
|
Gość