Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ LOCK-ON
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 02 Maj, 2006 08:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 02 Maj, 2006 08:49
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
to w prostej lini nastĂŞpca Flankera. Jakbym miaÂł kompa ktĂłry to udÂźwignie to bym polecaÂł  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 02 Maj, 2006 09:59
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
http://acn.waw.pl/sturm/lock_on.html
to jest trochê opisane. Wymagania no to wiadomo, przemilczyÌ nale¿y i jak w przypadku i³ka (i moim niestety tez ) -> szybko podnieœÌ RAM go 1GHz. Bo "wredny" kolega ze sklepu po¿yczy³ mi na parê dni 512 na dualu, co mi da³o w sumie 1gb na dualu i jak obejrza³em i³a na max dzia³ajacego p³ynnie to có¿ mi pozosta³o , ja na razie latanie na medium i szybki zakup drugiej 512).
Beryl ma racjĂŞ kontyunuacja flankera, ale jak sie lata odkurzaczami na LO to nie mam pojĂŞcia, ale mam zamiar siĂŞ przelecieĂŚ w tej gierce co nie co  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 02 Maj, 2006 11:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Bardzo przyjemny symulator,,,, ale z tego co czytalem kiedys na forum UBI to panowie od kodowania nie popisali sie i cos sknocili i wynikiem tego jest to ze nie wazne jak mocny masz komp to gra i tak zwalnia.
Na moim amdku 3200+ 1gb ramu gfie 6800gt gra ma opory w roznych momentach :/.
Ilek to dziala super bosko plynnie przy Lock onie :p |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Maj, 2006 09:39
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
LOL za 25zl pewnie ze warto
Tak patrzylem na date premiery maj 2006, mowie co jest przeciez gra ma juz 3 lata, no i spojrzalem na cene
Jak dla mnie to bomba, tylko fakt z tymi wymaganiami..... :/ _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 01 Wrzesień, 2007 11:45
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
Spec[PL]
|
|
Grafika super, model zniszczeń, wybuchy po prostu poezja (ale trzeba mieć dobry komp). Jednak brakuje bardzo klikalnego kokpitu i to jest - w tej grze. No ale za to można lądować su 33 na lotniskowcu  |
|
|
|
 |
|