Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ programy do filmĂłw
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 09 Kwiecień, 2006 12:22
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ahoj!
Nie ukrywam, ¿e moje pytanie wi¹¿e siê czêœciowo z ostatnio poruszonym przeze mnie tematem w w¹tku "inne gry".
Przepraszam, za mojÂą ignorancjĂŞ ale jakich uÂżywacie programĂłw do zgrywania akcji z gry? I czy moÂżecie poleciĂŚ jakiÂś bezpÂłatny? _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Kwiecień, 2006 10:21
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Fraps,chyba jest bezplatny, bo kto by za to placil :O _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Kwiecień, 2006 11:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Fraps w peÂłnej wersji jest pÂłatny. Ale moÂżesz zainstalowaĂŚ bezpÂłatnie, z tym Âże wtedy moÂżesz nagrywaĂŚ maksymalnie 30 sekund na raz i na gĂłrze nagranego avika bĂŞdziesz miaÂł napis "Fraps". Ale jeÂśli np zrobisz obraz panoramiczny 16:9 to go Âładnie utnie. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Kwiecień, 2006 11:46
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
dziĂŞki serdeczne. Niestety bĂŞdĂŞ sobie musiaÂł na razie daĂŚ spokĂłj z filmikami do czasu podrasowania kompa (za kilka lat?). Na razie wyprĂłbowaÂłem trial ACA Capture Pro i mi pokaz slajdĂłw wychodzi
Tak czy owak wrĂłcĂŞ do tematu (filmiki i tak zrobie tylko innego rodzaju - potrzebne mi wstawki filmowe do kampanii) _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Kwiecień, 2006 12:24
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Fraps na moim kompie (celeron 1,3) z rodzielczoÂści 640 skalowanej w locie do 320 robi teÂż pokaz slajdĂłw, ale kilka fps jest. Bez skalowania mam klasyczny pokaz slajdĂłw. I frapsowaÂłem warbirds, nie Dooma 4... _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Kwiecień, 2006 14:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a znacie jakis "mniej wymagajacy" programik? Bo co prawda pokazu slajdow nie mam, ale co jakis czas mi sie tnie grafa co jest bardzo upierdliwe, bo trzeba wszystko od nowa nagrywac :/ _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Kwiecień, 2006 16:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Kwiecień, 2006 17:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
z Ilka da sie nagrywac na zwolnieniu, gorzej jak gra zwolnionego tempa nie obsluguje
a na fraps'a shareware najlepszy jest wlasnie patent z obcinaniem obrazu do 16:9 - robi sie wygodny format kinowy, jest mniejszy plik i w dodatku z ilka od razu ucinana jest ikonka polaczenia przy zgrywaniu z ntrk'ow  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Kwiecień, 2006 17:58
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
heh... ja sie przyznam, ze mam taki sprzet... ze nie mam na razie szans zrobic filmiku z symulatorka. Ale tez potrzebne mi to bylo do filmikow przerywnikowych zeby je umiescic w dosc z poczatku nudnej kampanii do cfsa 2 - na szczescie znalazlem cala kupe kronik wojennych i poprostu cos z nich powycinam, dorzuce napisy i jakos to bedzie...
Bardzo dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze uzyskane informacje przydadza sie w przyszlosci (jak sobie sprawie jakies lepsze pudlo)
Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|