Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ sluchac mnie kurde !!!!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sro 18 Styczeń, 2006 22:31
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sluchac mnie kurde jak wam prawie.. Czas wziasc sprawy w swoje rece.
Moje gg to 2143941 KAZDA ALE TO KAZDA chetna osoba do gry w il2 o kazdej porze dnia i nocy ma sie zklaszac do mnie pod ten numer !!! a i sie przedstawiac za 1st razem bo zignoruje .
Musialem ten krok poczynic bo nasz serwer il2 pusty a ja nie mam z kim grac bo z angolami to nie to samo. Zgalszac sie to sie na jaki serwer wlezie i polata w tloku.. bo zreszta latanie 1v1 to tez zabawne do konca nei ejst  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Styczeń, 2006 11:27
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Serwer pusty od czasu scenara - moze to by³ przys³owiowy gwóŸdŸ do trumny.
W wolnych chwilach staram siê tam zagl¹daÌ - zazwyczaj codziennie po 21 ale jak nikogo nie ma to i ja d³ugo tam nie latam - nuda. Wczoraj z godzinkê z Sidem siê pokrêciliœmy. PóŸniej z Yankesem na HL siê spotka³em. Tam przynajmniej wroga pod dostatkiem jest.
Przy takiej frekwencji jak obecna serwer Andego chociaÂż klawa sprawa choĂŚby ze wzglĂŞdu na pingi i jĂŞzyk, to dÂługo ÂżyÂł nie bĂŞdzie i pozostanie nam HL. Aby serwer oÂżyÂł trzeba luda, statystyk, TOD-Ăłw (scenarĂłw i misji - bo sam kwak teÂż pewnie szybko siĂŞ znudzi). Jest trochĂŞ oprogramowania ktĂłre pozwala coÂś takiego zorganizowaĂŚ, ale do tego trzeba zaangaÂżowania wielu z nas bo sam Andy wszystkiego nie zrobi - i tak udostepnia sprzet i ³¹cza. Ja osobiÂście za maÂło znam jeszcze Ila - gram niecaÂłe 3 miechy ale gdyby starzy wyjadacze tematu pomogli ( jeÂśli majÂą czas oczywista bo w chĂŞci nie wÂątpiĂŞ) to moÂże udaÂłoby siĂŞ stworzyĂŚ coÂś staÂłego. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Styczeń, 2006 11:32
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
fremen napisał(a): | sluchac mnie kurde jak wam prawie.. Czas wziasc sprawy w swoje rece.
Moje gg to 2143941 KAZDA ALE TO KAZDA chetna osoba do gry w il2 o kazdej porze dnia i nocy ma sie zklaszac do mnie pod ten numer !!! |
ps. jak wchodze na serwer to wÂłaczam TS i tam mnie najÂłatwiej znajdziesz _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Styczeń, 2006 17:14
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja uzywam all seeing eye .... wiecej serwow i te same tez co w hl i wlazisz bez problemu ... i mozna dodac nasze polskie ;P |
|
|
|
 |
|