Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Jak straciÂłem stricka 33...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Nie 22 Styczeń, 2006 13:40
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 22 Styczeń, 2006 14:36
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
fly is brutal & full of zasadzka  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 22 Styczeń, 2006 19:30
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | fly is brutal & full of zasadzka  |
and somtajms kopas w dupas  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 22 Styczeń, 2006 21:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | joohny napisał(a): | fly is brutal & full of zasadzka  |
and somtajms kopas w dupas  |
or stratos strikos od wÂłasnos ackos 20 milimetros kalibros, pronto  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 00:06
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
szymon napisał(a): | sid--- napisał(a): | joohny napisał(a): | fly is brutal & full of zasadzka  |
and somtajms kopas w dupas  |
or stratos strikos od wÂłasnos ackos 20 milimetros kalibros, pronto  | A po polskiemu??  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 03:39
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Generalnie wiem ze to jest nie normalne ale wyjatki sa potwierdzeniem regoly :)sam wiele razy zginolem od wlasnych ackow przy CV nigdy nie dostalem PK ale inne uszkodzenia sie zdarzaly wiedz niestety nie jest to dlamnie nowosc poprostu przyroda
Ps.nie ma dramatu szybko odrobisz to tylko 33 jak dobrze idzie to w 3 godzinki bedziesz mial spowrotem 33 a moze wiecej:)
pozdrowki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 09:04
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
nie przesadzajmy, w 3,5 godzinki |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 11:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ejj, po ile wy zestrzalow w locie robicie, ze takie streaki wam wychodza i to jeszcze przy obecnej frekwencji na serwie?
nademna jakas klatwa wisi chyba bo jesli po 4 kilu nie rtb to zawsze gine w niewyjasnionych okolicznosciach. wczoraj np zdrowo sobie poczynalem przy wrogim f, kule sie mnie nie imaly, po 4 kilach sobie rtbuje patrze a tuz nad gleba pyrka sobie ki, formalnosc wydawaloby sie, a tu spin
zapytanie do panstwa z wygorowanymi streakami, wy latacie az tak ostroznie? uciekacie jak sie robi cieplo? czy moze walicie w co sie da az zabraknei amo?a moze to ja jestem taka dupa ze sie zawsze dam zaskoczyc jakims fuel fire, czy vertical stabem? _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 11:30
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
patrys nie ostroznie a rozwaznie !!!
nie pchaj sie tam gdzie jest wiecej wroga niz swoich....bo wtedy trafiaja sie zablakane kulki co robia dziurki
a poza tym to ja staram sie wypatrywac sytuacji w ktorej przewaga E jest zdecydowanie po mojej stronie Natomiast co do ilosci stracen w locie to srednio i najczesciej mam od 3 do 5 z naciskiem na 3 5 to raczej raz na 5 lotow !
A co do rtb to raczej staram sie zostawic troszke ammo (ok. 15 %) zeby wlasnie takie pyrkajace ki mialo od czego spasc  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 11:44
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
raxowi , sidowi i berylowi to jeszcze ich sÂłynne kokpity pomagajÂą
a co do odrabiania streak, co wy mowicie 3-3,5 godziny, taki muumi to go w hamaku w 30 minut odrobi  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 11:51
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | raxowi , sidowi i berylowi to jeszcze ich sÂłynne kokpity pomagajÂą
a co do odrabiania streak, co wy mowicie 3-3,5 godziny, taki muumi to go w hamaku w 30 minut odrobi  |
nie tyle przezroczyste kokpity co rakiety powietrze-powietrze
a co do czasu odrabiania to moze byc roznie.... czasem strik 15 to godzinka a czasem 5 godz..... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 13:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja w wb siedze tak dlugo ze juz nie pamietam, a ten mi o energii pitoli, no prosze cie...
ale fakt ze moim problemem moze byc to ze preferuje sytuacje w ktorej jest wiecej conow. wyscig szczurow 3 na 1 nie dla mnie
a streaka raxa to i tak nie biore pod uwage bo to stary stealer i vulcher  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 14:35
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Streak robic ostroznie? To nie dla mnie Przeciez w tym zadnej frajdy nie ma...
Najlepiej natluc ile wlezie i chodu zanim sie zorientuja co jest grane W zeszlym todzie pierwsze 28k poszlo w 5 lotach (fakt, ze kazdy po 30min), reszte streaka sie jakos dotrzaskalo w jakichs 8 kolejnych sortie, a potem pk od 2x20 na dobry koniec  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 15:26
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | patrys nie ostroznie a rozwaznie !!!
nie pchaj sie tam gdzie jest wiecej wroga niz swoich....bo wtedy trafiaja sie zablakane kulki co robia dziurki
a poza tym to ja staram sie wypatrywac sytuacji w ktorej przewaga E jest zdecydowanie po mojej stronie Natomiast co do ilosci stracen w locie to srednio i najczesciej mam od 3 do 5 z naciskiem na 3 5 to raczej raz na 5 lotow !
A co do rtb to raczej staram sie zostawic troszke ammo (ok. 15 %) zeby wlasnie takie pyrkajace ki mialo od czego spasc  |
dziadowskie masz techniki. O to chodzi, ¿eby wpierdoliÌ siê w najwiêksz¹ mo¿liw¹ zadymê, wystrzelaÌ tonê o³owiu, zestrzeliÌ ze 2-3 cony, przyj¹Ì ton¹ o³owiu na klatê, rozsypuj¹c¹ siê maszyn¹ ustrzeliÌ jeszcze jednego cona kopem z pó³obrotu i przy l¹dowaniu w poprzek pasa z conem na ogonie rozpieprzyÌ maszynê, wysi¹œÌ z wraku z cygarem w zêbach i pokazaÌ fucka "lataj¹cym ostro¿nie ³amagom". Tak walczy Chuck Norris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 23 Styczeń, 2006 15:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): |
dziadowskie masz techniki. O to chodzi, ¿eby wpierdoliÌ siê w najwiêksz¹ mo¿liw¹ zadymê, wystrzelaÌ tonê o³owiu, zestrzeliÌ ze 2-3 cony, przyj¹Ì ton¹ o³owiu na klatê, rozsypuj¹c¹ siê maszyn¹ ustrzeliÌ jeszcze jednego cona kopem z pó³obrotu i przy l¹dowaniu w poprzek pasa z conem na ogonie rozpieprzyÌ maszynê, wysi¹œÌ z wraku z cygarem w zêbach i pokazaÌ fucka "lataj¹cym ostro¿nie ³amagom". Tak walczy Chuck Norris! |
i tego sie bede trzymal !
a kiedys moze przez przypadek zrobie te przeklete 24  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|