Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ czesc
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 11:14
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
tombag_ napisał(a): | ByÂło tego mnĂłstwo a zaczĂŞÂło siĂŞ od Gazety BiaÂłostockiej |
jak zwykle jestem chyba nie w temacie... o cooo chhhooodziiiii ????????
cos moze wiecej o sobie tombagu ?? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
|
Reklama +bot
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 14:08
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
Kazan napisał(a): | wygral kiedys konkurs w pewnej polskiej gazecie o grafice komputerowej. Dawno temu... jeszcze na 3ds Studio byl robiony...
Jaki to byl twoj film i jaka gazeta? |
Gazeta Bialostocka, nie jest czasopismem i grafice komputerowej. Pytanie bylo dokladne
Kolega prawdopodobnie ma te same inicjaly co Tomek Baginski _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 15:28
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ale on nie napisaÂł nic o konkursie, tylko, Âże zaczynaÂł od Gazety BiaÂłostockiej. Na dobry poczÂątek umieÂściÂł tam nekrolog Chucka Norrisa i po kopie z pó³obrotu doleciaÂł do naszego forum po kilku latach. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 15:28
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
lol
to przesluchanie?
test kompetencji?
komisja sledcza?
krotka pilka:
tombag jestes tomek baginski znany grafik czy nie?
i nie widze powodu zeby komus nie wierzyc, tymbardziej ze jeszcze trudniej mi dostrzec powod zeby sie podszywac pod znana osobe na wbcenter... _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 17:25
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
T.BagiĂąski wchodzi na forum i w drugim poscie oswiadcza: To ja, Tomek BagiĂąski. Mysle, ze gosc ma wieksza klase.
Chociaz, styl odpowiedzi ktore udziela, sa bardzo podobne do tych ktorych udzielal na jednym czacie w ktorym bralem udzial. Moge powiedziec, ze widze pewne podobienstwo. Ale w pale mi sie nie miesci, ze akurat TB wlazl wlasnie tu.. bo po co?
polatac? nieee....
pogadac o samolotach? no juz predzej... _________________
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 17:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nie widze w tym nic dziwnego
najdziwniejsze co widze to ze gwiazd wymowil imie O Poteznego juz napewno ponad 3 razy a jeszcze nie dostal KzP _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 17:50
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Kiedys chcieli o nas film krecic. To moze i Baginski sie pojawil moze zobaczyl rendery naszych warbirdsowych artystow i chce sie czegos nauczyc |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 21:00
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | Kiedys chcieli o nas film krecic. To moze i Baginski sie pojawil moze zobaczyl rendery naszych warbirdsowych artystow i chce sie czegos nauczyc |
Hmmmmm no Âładnie, Âładnie, ale patrzÂąc na moje wypociny pod rhino i na dzieÂła T.BagiĂąskiego (Katedra czy Sztuka Spadania), to nie wiem czy chce siĂŞ z poÂśmiaĂŚ z wypocin czy czegoÂś nauczyĂŚ, a tak na BTW w ramach relaksu w czasie sesji renderujĂŞ sobie TKS, jak bĂŞdzie gotowy to go wam zapodam na forum _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 21:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | Szymik napisał(a): | Kiedys chcieli o nas film krecic. To moze i Baginski sie pojawil moze zobaczyl rendery naszych warbirdsowych artystow i chce sie czegos nauczyc |
Hmmmmm no Âładnie, Âładnie, ale patrzÂąc na moje wypociny pod rhino i na dzieÂła T.BagiĂąskiego (Katedra czy Sztuka Spadania), to nie wiem czy chce siĂŞ z poÂśmiaĂŚ z wypocin czy czegoÂś nauczyĂŚ, a tak na BTW w ramach relaksu w czasie sesji renderujĂŞ sobie TKS, jak bĂŞdzie gotowy to go wam zapodam na forum |
TKS ??? ze co ??? hmm...nie wiem co to znaczy ale na wszelki wypadek sie obraze ! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 21:38
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
wed³ug Niemców to lekki traktor.w odró¿nieniu od ciê¿kich traktorów takich jak Pz IV |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 22:14
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
TKS - to tzw. tankietka, czyli wg przedwojennej polskiej terminlogi pancernej ma³y czo³g bezwie¿owy o za³odze dwóch osób , takie ma³e coœ o wadze 1,5t, km 20mm, wymiarach 2,5m d³ x 1,2 wys x 1,7 szer, taki pancerny Fiat 126 P zreszta za kilka dni powinien pójœÌ ju¿ finalny render to obejrzycie wraz z krótkim opisem.
BTW:chyba mam jakieÂś zboczenie, bo nie ciÂągnie mnie do renderĂłw p-51, spitĂłw, messerĂłw (a jest planĂłw do nich i gotowych modeli 3D w necie setki, jak nie tysiÂące), a wolĂŞ siedzieĂŚ i meczyĂŚ siĂŞ nad 3 rzutami i paroma fotkami czegoÂś rodzimej produkcji (vide rendery polskich prototypĂłw), teraz TKS, w planach Pzl-Sum, TP-7 _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 22:18
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | takie maÂłe coÂś o wadze 1,5t, km 20mm, wymiarach 2,5m dÂł x 1,2 wys x 1,7 szer, taki pancerny Fiat 126 P |
KogoÂś mi to przypomina _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 26 Styczeń, 2006 00:17
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 26 Styczeń, 2006 00:21
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
raczej o to http://www.chucknorris.glt.pl/ _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
|
|