Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Samoloty ~ To moÂżna tak czy raczej nie??
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 09 Styczeń, 2006 17:01
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lecia³em Temepestem i nagle low zobaczy³em 190 (przy swoim F). No to zacz¹³em na ni¹ schodziÌ a ona zacze³a DF. No to ja w góre, a ona wpad³a w korkoci¹g. Wiêc zanim jeszcze spad³a to zesz³em jeszcze raz i troszke 20mm w³o¿y³em w ni¹, ¿eby upewniÌ siê ¿e dostane killa (bo wczeœniej jej nie drasn¹³em). Powinienem tak zrobiÌ czy raczej to nie jest mile widziane, tak jak strzelanie do l¹duj¹cych?? _________________ Chuck Norris szybciej stoi ni¿ ty biegasz!  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 09 Styczeń, 2006 17:13
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
pewnie,ze mozna,nawet trzeba. a nuz wyjdzie ze spina tuz nad ziemia i rozwali jakiegos kolege. Ja pod kniec si ejuz nie przejmowalem ladujacymi w feworze walki walilem we wszystko po tym jak mnie rozwalali przy ladowaniu, bombardowali etc etc |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 11 Maj, 2006 13:09
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
'zasady są dla słabych' - w jakimś amerykanckim filmie mówili, wojna to wojna, zreszta to zawsze działa demoralizująco, typ się dziesieć razy zastanowi skąd wystartować, a jak wróci to będzie taki wq... ze palnie gafe (pomijam wymiataczy ;p)
dokladnie, jak mój przedmówca; pozwól wystartowac me262, co mu później zrobisz... |
|
|
|
 |
|