Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ pytanko ?????
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sro 05 Październik, 2005 20:30
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ave
mam takie pytanko, mianowicie czy ktos z was zna moze taki programik ktory rozpoznaje nazwy utworow mp3 ???
bo mam w piguly mp3 ale opisanych np tak : madonna 01 a bardzo chcial bym zmienic nazwy w miare automatycznie tak jak mozna to zrobic w przypadku programu cdex. wada tego programu niestety jest to ze on to robi tylko w przypadku konwersji z cd audio na mp3 lub inny format. Wtedy laczy sie z baza CDDB i sciaga wszystkie dane o autorze, albumie, nazwie utworu itd, oraz aytomatycznie zmienia nazwy i wtedy pliczek jest piknie opisany a teraz mam tylko skrotowe nazwy
jak ktos ma moze taki programik to pls o pomoc !!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Październik, 2005 06:05
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nawet nie wiem czy takie coÂś istnieje. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Październik, 2005 08:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Bo widzisz Rax jakbyÂś z wygodnictwa nie uÂżywaÂł TS-a tylko klepaÂł na klawiaturze to zamiast wymyÂślaĂŚ teraz juÂż dawno miaÂłbyÂś wklepane opisy tych kawaÂłkĂłw :)21 _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Październik, 2005 15:34
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Październik, 2005 16:10
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
thx brat...ale na tej stronie juz bylem i nie o to chodzi  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 07 Październik, 2005 12:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Spróbuj czegoœ co nazywa siê Magic File Renamer, chociaz nie jestem pewny czy tego szukasz. Mo¿e ³atwo zmieniaÌ nazwy plików nie tylko mp3, i rozpoznaje te ca³e ID3 tagi w mp trójkach, które mo¿na póŸniej wrzuciÌ jako nazwe. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|