Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ Wspomnien czas.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 09:15
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Na forum rejestruja sie coraz to nowe osoby wiec postnowilem dac link aby zoabczyli sobie Ci co jeszcze nie widzieli jak wygladaly poczatki WB w polsce. No wczesniej byl jeszcze Serwer Pica z tego co pamietam ale tu link do tenbitu
http://gry.tenbit.pl/warbirds/warbirds.php |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 10:01
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Gram od czasu jak w Tenbicie program zobaczyÂłem… Ile to juÂż lat? AÂż siĂŞ Âłezka krĂŞci… _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 11:17
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
w tym czasie jak Hrabia ogladal tenbit i sie zafascynowal WB.. to my wlasnie "starzy wyjadacze" wraz z Topgun'em ktory siedzial w studio.. latalismy na 'antenie'.. co zreszta slabo bylo widac bo zakaz strzelania do 'szefa' byl jak pokazywali go na wizji  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 12:01
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
oldwin napisał(a): | w tym czasie jak Hrabia ogladal tenbit i sie zafascynowal WB.. to my wlasnie "starzy wyjadacze" wraz z Topgun'em ktory siedzial w studio.. latalismy na 'antenie'.. co zreszta slabo bylo widac bo zakaz strzelania do 'szefa' byl jak pokazywali go na wizji  |
LoOoL _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 12:24
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
taa, pamietam
ja akurat w domu siedzialem, latalem miedzy kompem a TV...
szly teksty do Topguna, zeby ta prowadzaca za cycki zlapal, ale powiedzial, ze straszna decha i moglby nie znalezc  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Czerwiec, 2005 15:11
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Czerwiec, 2005 15:52
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
vojtas napisał(a): |
ehh to byly czasy jeszcze score nasz jest
milo powspominac |
Kurde, kurde ! Zajrzalem i zobaczylem - i moich kilka punktow tam na score wisi
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Lipiec, 2005 09:00
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No Medal tam wtedy byl Goose byl. No i moja niezapomniana kreacja medialna Gdzes to chyba jeszcze mam na jakiejs plytce tylko ze w strasznie paskudnej rozdzialce Bo kumpel z jakiejs kaprawej karty TV to do kompa zgrywal.
Jakos to wtedy inaczej wygladalo wszytko. Byli sponsorzy mimo ze ludzi zdaje sie bylo mniej niz teraz bawiacych sie w te klocki. A prowadzaca nie tylko deska byla ale jeszcze tak utapetowana ze przykleic mozna by sie bylo
Zreszta tam wogle jakas mania panowala, nawet mnie wypudrowali co bym pyskiem do kamery nie blyskal.
No i jak pamietam obowiazkowo jakies lagi sie wtedy wdawaly i inne takie.
W sumie fajnie ze ktos to jeszcze pamieta. A Medal to wogle zyje? Bo z goosem to kontakt ciagle mam.
Ale moze skryzys sie w koncu skonczy i znowu beda sponsorzy i znowu bedze fajnie -) Szkoda ze symulatory jako gatunek nieco podupadly i pokazuja sie bardzo zadko.
A BTW: wrocilem na papier. W aktualnym numerze GameRanking jest moja recka SilentWings  _________________ Sex, Szybowce i Heavy Metal |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Lipiec, 2005 09:02
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A BTW ciagle jeszcze raz na jakis czas dostaje maile z propozycjami kont do WB. Zgadnijcie dokad ludzi odsyalam potem. na www.warbirds.pl  _________________ Sex, Szybowce i Heavy Metal |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Lipiec, 2005 10:03
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Gameranking mówisz WaœÌ... to trzeba siê za tym rozejrzeÌ. A jak znajdziesz "t¹ p³ytkê" to koniecznie siê pochwal btw gdzie Ci WaœÌ ten puder przytetegowali jak jesteœ bardziej zaroœniêty, ni¿ ja, rax i gwiazdi razem wziêci? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Lipiec, 2005 10:05
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Na moimslicznym krztywym nosie zeby nie bylo widac ze krzywy A z zarosnieciem, wiesz wasc dlugie wlosy zapuszczam to was wogle zakasuje  _________________ Sex, Szybowce i Heavy Metal |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 01 Lipiec, 2005 10:16
|
|
|
Dywizjon:
303