Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Nowa wersja 4.01m (lub 4.01 dla wersji il2 sturm fb AEP)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 17:34
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no ludziska teraz to juz nie przelewki. Nowy modelik lotu pobrany w duzym procencie z symulatora ktory jest w produkcji pod tytulem BoB. Jak kto probowal na full real spitem startowac w ilu kiedy kolwiek z f'a to wie ze to nei tak jak w wb hop siup i lecimy tylko troche bylo trza sie napocic to teraz na nowym paczu nawet ja mialem na starcie problemy z rolnieciem tym trikasnym jakze samolotem (pomijajac dodane turbulencje na srednich wysokosciach 2-3km). Podobno testowany byl przez 60 czy tam 30 prawdziwych pilotow ten nowy engine i dobrze chwalony. Ja tam nei wiem oprocz startu ladowania i kilku jesczce utrudnien to narazie jakos sobie radze
Co do trubulencji to prubowaliscie kiedys strzelac w turbulencjach do samolotu pomijajac to iz juz od samego stzrelania np w hurikejnie z 20mm to caly samolot chodzi jak by sie mial rozpasc. Mowie wam przednia zabawa ... ta gra jest coraz bardziej fajna .
A i kto sie odwazy zagrac i nie ma to dawac znac nawet sie ofiaruje i powysylam wam "pydki" mailem . Wydam sie na to bo jedna full kopia calego zestawiku to 5 cd + bonus pack z patchem 150mb ale co mi tam przynajmniej bedzie z kim latac bo i vought i ja sie opuszczamy a z nim to nawet nei ma co powalczyc bo za malo trenuje ( no chyba ze w il2 air racin). I uwazajcie na maskowanie samolotow jak bez ikon latacie ... Kurde jakie one sa realistyczne jak ic taki con wleci 109 na tÂło lasu to dupa zapomnij o wypatrzeniu bez rozdzielki 1024 
Ostatnio zmieniony przez fremen dnia Czw 23 Czerwiec, 2005 17:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 17:50
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
4.01
a turbulencje zawsze byly przy kiepskiej pogodzie (chyba od poor wzwyz) na niskim pulapie, niestety  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 17:52
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no dobra 4.01 juz mi sie wszystko miesza :Ptyle tych paczy jest .. ale nie bylo i juz a ty snejk latasz normlanie ? na pelnym komplecie ? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 17:53
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
zreszta juz sprostowalem  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 18:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ta, wczoraj wieczorkiem sobie polatalem z 1,5h na wildcats vs zeros na HL
ale ogolnie to rzadko mozna mnie spotkac, wlaze jak mam ochote, cholernie nieregularnie |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Czerwiec, 2005 19:07
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Mi jak pisalem juz gdzies brakuje wszytkiego co wyszlo po AEP 2.04 latam na jakims ruskim serwerze na tyle ile da sie latac klawiatura  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 17:12
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
jak bys mial chociaz PFa to bys mogl z mergoweanymi ludzmi latac normlanie .... no ale skoro pfa nie masz :/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Czerwiec, 2005 23:28
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | 4.01
a turbulencje zawsze byly przy kiepskiej pogodzie (chyba od poor wzwyz) na niskim pulapie, niestety  |
to nie byly turbulencje, to kokpit sie trzÂąsÂł  _________________ Komenda Portu Wojennego Gdynia Oksywie
Batalion Ochrony I ObsÂługi "BOIO"
Trzecia Kompania, Drugi Pluton |
|
|
|
 |
|