Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ Call of Duty : United Offensive
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 14 Luty, 2005 13:51
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam.
Mialem okazje pograc chwilke w ta gre u rodzinki. Na moim sprzecie nie ma szans na odpalenie
Ok, do konkretow. Podczas ogladania intra przykula moja uwage jedna scenka we wnetrzu bombowca. Szybko przegladnalem Save'y i wczytalem ta misje. Ogolnie sytuacja wyglada tak - jest rok 1941, bodajze wrzesien. Leci eskadra okolo 10 Liberatorow w eskorcie kilku Spitfire. Zaczyna sie deszcz flackow, pozniej chwila ciszy. Dowodca mowi, ze spodziewal sie wiekszej nawalnicy. Niespodziewanie Liberator na 12 troche u gory zostaje trafiony, nie pamietam czy urwalo skrzydlo czy przecielo na pol. Widac ogromny pozar, pelno dymu i krzyki zalogi w radiu, po czym samolot eksploduje i szczatki spadaja na ziemie. Znow chwilka ciszy, glowny bohater siedzi w gornej wiezyczce z podwojnym kaemem. Pojawiaja sie wrogie Bf109, Spity ruszaja w poscig i zaczyna sie pieklo. Dalej nie bede opowiadac, jednak ta kilkunastominutowa misja zrobila na mnie ogromne wrazenie. Jesli ktos z zalogi ginie, to mozna wejsc na jego pozycje strzeleckie, wybuchy pozarow wymagaja odciecia doplywu paliwa do silnikow. Zas to jak wyglada samolot pod koniec jest straszne, pelno dziur, ranna lub martwa zaloga, wyrwy w kadlubie wielkosci ponad 1 metra.
Co tu mowic, to trzeba zobaczyc Zwlaszcza, ze inne misje tez niczego sobie. Np. Niemiecki atak na ZSRR. Bohater wysiada wraz z innymi z pociagu i kieruje sie w kierunku ciezarowki. Wokol lata kilka Ju87 Stuka, wyzej przemieszczaja sie skrzydla po 5 Ju87 w formacji V. Ciezarowka rusza, wokol szaleje artyleria, Stukasy niszcza pociagi i transportery. W koncu dojezdzamy do lini frontu i kierujemy sie do okopow. Tu zaczelo sie pieklo, ktorego jednak nie udalo mi sie przejsc Dzielny wojak z tawariÂściami przeciw nadbiegajacym szkopom oslaniamym przez srednie czolgi.
Nie dane mi bylo przyjrzec sie blizej niz na godzine Polecam obejrzec, chocby ta misje z bombowcem. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 14 Luty, 2005 15:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
przeszedlem wszystkie dodatki MoH ( z wyjatkiem wojny na pacyfiku ) i IMO CoD jest najlepszym wojennym FPP warto grac nie tylko dla tej misji  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 14 Luty, 2005 17:27
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pacific Asault jest niezÂły. Te rynny w dÂżungli, ktĂłrymi siĂŞ chodzi. I "przebijanie siĂŞ" przez pozycje wroga... wystarczy przebiec do savepointa... niekoniecznie strzelajÂąc. Nuda...  _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 08:44
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
OK.
Zalatwilem sobie COD.
Ile wlasciwie to ma CD'kow?
Mam COD CD1.iso w drodze COD CD2.iso
Mam COD UE CD1.iso, znalazlem w sieci COD UE CD2.iso
Czy przypadkiem COD CD2.iso to nie to samo co COD UE?
Nie namieszalem za bardzo, co?  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 09:11
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
COD UO mial 2 CD. Ja tylko gralem przez chwile ale moge sie domyslic, ze to standardowy motyw CD1 do instalacji a CD2 do grania. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 09:17
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Teraz panowie wychodzi gra ktora zmiecie CODA MOHAA i inne wojenne FPP
www.brothersinarmsgame.com bodajze 18 marca wychodzi , juz zacieram rece  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 09:27
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | OK.
Zalatwilem sobie COD.
Ile wlasciwie to ma CD'kow?
Mam COD CD1.iso w drodze COD CD2.iso
Mam COD UE CD1.iso, znalazlem w sieci COD UE CD2.iso
Czy przypadkiem COD CD2.iso to nie to samo co COD UE?
Nie namieszalem za bardzo, co?  |
i gra i dodatek sÂą dwupÂłytowe |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 09:41
|
|
|