Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Statystyki =PFT= na serwerze Zeke's vs Wildcat's
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 15 Grudzień, 2009 20:47
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
W związku z tym , że od jakiegoś czasu Nasz szwadron osiąga całkiem rewelacyjne wyniki na serwerze Warbirds of Prey postanowiłem to zostawić potomnym na forum.
Najważniejszym dla Nas kryterium jest czas lotów - ilość zestrzeleń. W tej kategorii od 2 miesięcy plasujemy się na pierwszym miejscu. Będę się starał uaktualniać screeny na bieżąco (powiedzmy raz w tygodniu w łikend. I wyłapywać ostatnie staty tuz przed kasacją. Admini WarBirds of Prey kasują statystyki co miesiąc. Zagadam ewentualnie z Faustem o udostępnienie archiwów w razie awarii. mam nadzieje , że podniesie to frekwencję która i tak w porównaniu z okresem gdzie rządziłem sam jest dość zadowalająca a szwadron na tą chwilę liczy 7 pilotów.
ps. rzeczowe komentarze oczywiście mile widziane. Off Topy podobnie jak w galerii Sida lecą w kosmos No merci _________________ Całe życie z wariatami

Ostatnio zmieniony przez srk76 dnia Wto 22 Grudzień, 2009 14:07, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: