Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Podniecenie Sida !!!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 19 Październik, 2009 20:23
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wczoraj wieczorową porą ja i sid wpadlismy na serwer zeczki zeby cos spalic...i nie mowa o cygarach a o wspanialych wynalazkach kraju kwitnacej wisni a raczej wspanialego ogniska
1 lot: lecimy, nuda...nuda...nuda.... 3 min lotu: niechcący zarowno od mojego jak i sida ołowiu (widocznie byl zbyt goracy) splonely dwie kijanki...normalnie peszek... w nastepnych minutach lotu sid nakapal ołowiem na kolejne 3 kijanki... .
Pomyslicie, ze to nic dziwnego, ja tez tak myslalem do dzisiaj. Nagle o godzinie 17.30 dostaje sms od Sida następujacej tresci ; "LATAMY COS WIECZORKIEM? BO JESTEM NA FALI "
Nagle oswiecilo mnie i mysle sobie, pewnie Sid sie tak podjaral tymi 4 kilami w locie ze teraz nie moze zrobic normalnego kroku zeby sie ze szczescia nie posrac i odpisuje mu cos w stylu, moze polatamy a moze nie bo juz cos wyczuwalem...
Teraz najlepsze ! : po 15 sek dzwoni Sid i co slysze?!
Sid jest tak podjarany jak by w pojedynke wygral cala wojne sam !!! Od momentu jak go poznalem 10 lat temu to nigdy, naprawde nigdy nie byl tak podekscytowany !!! - no moze tylko wtedy gdy na dzialce u Kibica paradowal z gola dupa bo ubzdural sobie ze jest piekny jak apollo!
W dalszej czesci rozmowy telefonicznej zachowywal sie jednak skandalicznie nie dajac mi dojsc do slowa ! caly czas powtarzal, 4 kile w JEDNYM LOCIE !!!
Miałem tego nie mowic ale... co mi tam...podczas ladowania Sid byl tak spięty, że spadl z lotniskowca rownie plynnie jak Dzony i Julek splyneli dnia drugiego
po 3 minutach monologu z jego strony nie mialem serca odmowic mu dzisiejszego latania... wiec panowie, dzisiaj o 22,30 zobaczycie jak nasz Apollo wygrywa wojne w pojedynke ! wlazic wiec calymi milionami
 _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 20 Październik, 2009 10:07
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Przerysowane, tendencyjne i głupie.. typowe dla urojonej wyobraźni Rax'a
Dupa
Zamiast tego monologu, razem zastanówmy sie jak pomóc Andy'emu postawić serwer? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 20 Październik, 2009 11:10
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Serwer już odpalony, do zaświatów odszedł kolejny zasilacz. Na razie wyciągnąłem z innego swojego kompa, ale gdyby ktoś miał sprawny zasilacz, wystarczy, 300W aby był cichy, bo mnie rodzina i tak już przeklina za hałas. Teraz wszyscy się przesiadają na laptopy to może walają się jakieś stare zasilacze, a kupować kolejnego nowego mi się już nie chce do tak starego grata. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 20 Październik, 2009 17:45
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
no dobra Rax tylko powiedz kiedy mam przestać latać tą kijanką w kółko i czekać na zestrzelenie przez Sida... _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 20 Październik, 2009 17:58
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julek, zdupiłeś cały pięknie uknuty spisek...wszystko musisz tak spierdzielic ?  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 11:05
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Julek, ja już nie wierzę w to, że Ty się jeszcze pojawisz i polatasz z nami.
A szkoda, bo zaczyna być klimatycznie Flota zaczęła w końcu płynąć, nowe mapy i znakomite walki. Wczoraj z Raxem chyba z 15 minut walczyliśmy z dwoma wyjadaczami z {64s} _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 13:44
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | zaczyna być klimatycznie Flota zaczęła w końcu płynąć |
co paliłeś?
sid--- napisał(a): | i znakomite walki. Wczoraj z Raxem chyba z 15 minut walczyliśmy z dwoma wyjadaczami z {64s} |
nie wierzę - Prezes nie zepsuł ich już na samym początku, zaraz po starcie, ewentualnie przy dolocie ? Może to byli 64s_Julek i 64s_Alor, a księciunio tylko improwizował za ślepaków? _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 17:43
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
psst joohny ... bo TrumanSid sie zorientuje.. _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 19:48
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | zaczyna być klimatycznie Flota zaczęła w końcu płynąć, |
A może na WB wróciliście? _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 20:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wylazl nowy patch w wersji 1,2 i jezeli probowales wejsc wczoraj i cie wywalilo to wlasnie dlatego, Sid tym razem nic nie nalgal... flota plywa!!!
nowych 5 mapek 3 poprawione, nowe dziweki, w 2 samolotach (buffy) zmieniono FM...to wszystko ze zmian... zabawa niezla dzisiaj o 22,30 znowu z Sidem bedziemy tlukli zeki  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 21:27
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | Sid tym razem nic nie nalgal... |
Tego nie kumam...  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 21 Październik, 2009 23:14
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | sid--- napisał(a): | zaczyna być klimatycznie Flota zaczęła w końcu płynąć, |
A może na WB wróciliście? |
do tego pije ... a że nic nie nałgałeś to chyba prawda ! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 26 Październik, 2009 22:22
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
W dalszej czesci rozmowy telefonicznej zachowywal sie jednak skandalicznie nie dajac mi dojsc do slowa ! caly czas powtarzal, 4 kile w JEDNYM LOCIE !!!
|
To się dzieje dlatego , że Blue jak widzą =PFT=S.. to im się ze mną kojarzy a w przerażeniu to i kot na plery poleci. Jak się połapią że to nie Sroka lata to Sid kile na Raxie będzie jedynie tłukł  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|