Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Świąteczne sprzątanie czitów !
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 14 Kwiecień, 2009 10:24
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ave !
Jak już wszyscy wiedzą od lat jestem posądzany o używanie czitów.
Otóż, jak to ujął Joohny, żeby nie zburzyć wam wyobrażenia, że nie posiadam czitów, postanowiłem podczas sprzątania kompa uchylić rąbka tajemnicy i przedstawić wam kilka możliwości jakie można osiągnąć przy odpowiedniej kombinacji mojego "dodatkowego oprogramowania"
Zatem, bo pewnie każdy, który to czyta już szcza w gacie z radości, że wreszcie to zobaczy nie będę dłużej przeciągał i zamieszczę kilka fotek !
fota 1 : klasyczny samolot w klasycznym locie w przy standardowych prędkościach !
fota 2 : inne ujęcie...
fota 3 : a teraz jeżeli widzę cona daleko to należy szybko się do niego zbliżyć, w tym celu przyśpieszam z 500 km/h do 750 km/h przy pomocy odrzucaniu zbędnych części
fota 4 : małe zbliżenie
fota 5 : oczywiście, zdarza się że potrzebujemy większych prędkości a co za tym idzie inne części samolotu nie są nam w tym przypadku niezbędne !
przyśpieszanie z 750 km/h do 1050km/h wymusza odrzucenie zbędnych kawałków samolotu...
fota 6 : najważniejsze ! podwozie zawsze musi zostać !!! więc odrzucamy tylko to co zbędne !
Niestety, wszyscy którzy liczyli, że udostępnie wspomniane czity to źle trafili !
A TERAZ DO TYCH BARANÓW, KTÓRZY SZUKAJĄ PODOBNYCH UŁATWIEŃ DO TEJ GRY (bo już były takowe prośby od dzieci które nie załapały o co chodzi) - TAKOWYCH NIE MA I NIE BĘDZIE - NAUCZCIE SIĘ LATAĆ ZASMARKAŃCY - TO SĄ TYLKO ŻARTY !!!!!!!!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny...
Ostatnio zmieniony przez rax dnia Wto 14 Kwiecień, 2009 23:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Kwiecień, 2009 15:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
eeee... pierwszy kwietnia juz byl...
to jak? wyslesz mi czity na maila? _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Kwiecień, 2009 16:41
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
to ty jeszcze zyjesz ?  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Kwiecień, 2009 22:33
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
powoli dogorywam  _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Kwiecień, 2009 23:23
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Mówta co chcesz...
Dziś przepowiedziałem armagedon dla blue. Rax bez lotek miał zdjąć 3 kile...
I co się stało...?? zdjął 3 kille... mało tego. Za to, że zwątpiłem.. dowalił mi friendly killa. Ot tak.. żebym nie pyskował..
Pyrsk. S! _________________
 |
|
|
|
 |
|