Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ @u-boot
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 25 Styczeń, 2009 03:50
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
W okolicach Iwo Jim widziano dziś wieczorkiem Niezidentyfikowany Obiekt Nurkujący. Czy był to U-boot ? .... a może coś lub ktoś inny Nierozwiązywalna wręcz zagadka ale jest dowód nad (a może pod) zdolności naszych najlepsiejszych
ps. Rax niestety nie można nagrać tracka z tracka , całość waży 14,5 mb w zipie 15 hahaha , dobry mam zip . Będziesz na końcu  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 25 Styczeń, 2009 11:57
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
w czasie odtwarzania tracka nacisksz kombinacje klawiszy i nagrywasz od dowolnego miejsca ! track nagra sie chyba z kolejnym numerem cos w stylu track156.ntrk wiec nie pierdziusiaj mi tu !!! dawaj mojego tracka !!!!
nikt nie moze zobaczyc najnowszej wersji czitow !!!
raz se czlowiek zapomni ze jest w poblizu ptaszyko i cale wieloletnie urywanie musi pojsc na dno  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 25 Styczeń, 2009 12:55
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
zapodaj koombinacje _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 25 Styczeń, 2009 12:59
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
synu ustaw sobie w controlsach dowolna !!!!!!!!!!!!!!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 31 Styczeń, 2009 11:47
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
NIESTETY !!!!
Udana akcja Agencji Bezpieczeństwa w dniu wczorajszych w godzinach nocnych , pozbawiła mnie wszelkich dowodów na istnienie Niezidentyfikowanego Obiektu Nurkującego. Po kilkunastu godzinach aresztu zostałem co prawda zwolniony do domu ale stan mój psychiczny i fizyczny wskazuje na działanie środków przymusu bezpośredniego.
Krótko pisząc - nie warto czasami widzieć za dużo
Oświadczam również iż nie podpisałem jakielkowiek "lojalki" czy też zobowiązania , które zmuszałoby mnie do zaprzestanie działalności tak więc
może już wkrótce ogłoszę światu twardy dowód na istnienienie NON a w przyszłości nie będę ciągany po wszelkiego rodzajach Instytutach Ogłupiania Historycznego celem ośmieszenia mojej skromnej ale jakże ważnej dla społeczeństwa działalności. _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|