Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Pomoc ~ Nie znajduje serwera demo Warbirds.pl
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 02:10
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
Darek
|
|
Witam,
dzis odkad sąsiad dostał bana na serwerku nie wyszukuje mi na liscie mojego ulubionego serwerka Nie wiem czy zwiazane to jest z tym jego banem, czy tez cos innego sie dzieje? Jezeli to przez jego bana, to co mozna zrobic poza czekaniem moj nick w grze- [z!P]Darek a jego Michu zdaje sie. |
|
|
|
|
Reklama +bot
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 10:29
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Na serwerze demo nie można zdjąć bana, musisz poczekać. Ban trwa kilka-kilkanaście godzin. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 11:08
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Mozesz napukac koledze i grzecznie poczekac Niestety na demo serwerach z banem nic sie nie zrobi. _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 12:08
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
To ciekawe jakim cudem na ZIONie mozna kasowac bany na demo. Juz pomijam fakt, ze moge to zrobic np ja, bedac 300 km od serwera
Jesli admin dal mu bana z komendy, to moze czekac rok, nie wiadomo jaka liczbe ktos sobie wpisal.
I ostatnia rzecz. Darek - na demo bany sa na IP a nie na nick, wiec jesli maja Ciebie odbanowac to musisz im podac swoje IP. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 12:28
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Kykec napisał(a): | To ciekawe jakim cudem na ZIONie mozna kasowac bany na demo. Juz pomijam fakt, ze moge to zrobic np ja, bedac 300 km od serwera | No nie wiem, gdzieś kiedyś czytałem, chyba nawet Pitek pisał, że standardowo, funkcja unban nie działa na demo.
Kykec napisał(a): | Jesli admin dal mu bana z komendy, to moze czekac rok, nie wiadomo jaka liczbe ktos sobie wpisal. | Ke? Mu chyba chodziło o głosowanie. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 12:51
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja ostatnio nie gram. Jestem niewinny _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 14:31
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
Dzban
|
|
/unban X (x to nick) i gitara... na demo działa bo kiedys zdejmowałem bana na LRT |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Marzec, 2008 17:32
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
dzbanek napisał(a): | /unban X (x to nick) i gitara... na demo działa bo kiedys zdejmowałem bana na LRT | A zdjąłeś? Ja też zdejmowałem i jakoś nie zdjąłem. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto 11 Marzec, 2008 23:09
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
Pietter
|
|
makao napisał(a): | dzbanek napisał(a): | /unban X (x to nick) i gitara... na demo działa bo kiedys zdejmowałem bana na LRT | A zdjąłeś? Ja też zdejmowałem i jakoś nie zdjąłem. |
na demo NIE działa . sam przypadkowo dałem bana na 1 dzień johnatowi i on musiał resetować modem bo /unban na nic się tu zdalo....... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 12 Marzec, 2008 00:11
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Pietter napisał(a): | makao napisał(a): | dzbanek napisał(a): | /unban X (x to nick) i gitara... na demo działa bo kiedys zdejmowałem bana na LRT | A zdjąłeś? Ja też zdejmowałem i jakoś nie zdjąłem. |
na demo NIE działa . sam przypadkowo dałem bana na 1 dzień johnatowi i on musiał resetować modem bo /unban na nic się tu zdalo....... |
makao napisał(a): | No nie wiem, gdzieś kiedyś czytałem, chyba nawet Pitek pisał, że standardowo, funkcja unban nie działa na demo. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro 12 Marzec, 2008 08:45
|
|
|
sierżant