Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ Kopi vs Reggis 4:1
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 07 Styczeń, 2005 17:19
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
I Ja 109 f4 reggis yak9. Po mijance wyaltowalem przeciwnika po czym staralem sie wejsc w dogfight z jak najlepszej pozycji. Udalo mi sie to po dosc dlugim schodzeni coraz nizej co zamienilem na kila.
II Zamiana teraz reggis posompil podobnie, trafil w olej i zwial a ja wyskoczylem wiedzac ze nie ma na co liczyc
III Reggis 109f2 ja spitVc. Mijanka, reggis idzie lagodnie do gory ale ja mieszcze sie w jego manewrze z d5 zaczynam strzelac i trafiam go w silnik tuz przed tym jak on by mnie trafil.
IV Zamiana. Reggis poszedl prosto w lekki nurek ja w lagadna petle zeby stracic jak najmniej E po czym poszedlem w dol. Na d10 odbilem do gory ale reggis doszedl mnie na d6 i uszkodzil mi lotke oraz klapy. Wiedzac ze szans w df nie mam walczylem E. Przeciwnik stosowal dosc dobre uniki ale nie dalem okazji do udanego strzalu. Wkoncu udalo mi sie wmiare wyczuc odpowiedni moment i poszedlem na czolowke Reggis nie uszkodzil mnie a ja go zapalilem.
V Hurki. Immelmana zrobilem szzybciej i trafilem paroma pociskami gdy reggis wszedl w zakret ja poszedlem w troche w przeciwna strone i do gory dlawiac moc. Na szczescie reggis mnie nie trafil z bliskiej odlleglosci przestrzelil i zyskalem przewage. Po zejsciu nad nisko nad pustnie wkoncu udalo mi sie trafic pare dobrych serii i koniec.
Wielkie dzieki za fajne walki . |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 08 Styczeń, 2005 12:10
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Coz mam do dodania klase wyszszy pilot.THX za walki sie nauczylem ze w klimbie spit Vc dogania 109f2;). |
|
|
|
 |
|