Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ Kopi vs Conrad 3:2
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 06 Styczeń, 2005 21:22
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pierwszse dwie walki na 109 g2 wygralem ja.
Drugie dwie walki spit9lf wygral Conrad.
Hurrki wygralem ja . |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Styczeń, 2005 23:51
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szczeze nie rozumiem tych walk te same samoloty na te same samoloty robi sie z tego arkadowka a ine gra taktyczna,ale coz oczywiscie wasza wola. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 07 Styczeń, 2005 06:40
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Reggis napisał(a): | Szczeze nie rozumiem tych walk te same samoloty na te same samoloty robi sie z tego arkadowka a ine gra taktyczna,ale coz oczywiscie wasza wola. |
Szczerze nie rozumiem tych uwag. Wybor samolotow nie determinuje opcji taktycznej czy arkade. Ostatnia walke na hurricach przy odrobinie samozaparcia mozna odbyc separujac sie w pionie i koszac w B@Z choc mi by sie nie chcialo.
109g2 vs 109g2
Po mijance Kopi majac wiecej E poszedl w niebo na co popelnilem blad i zamiast isc za nim znizylem nos nabierajac E i planujac zrzucenie go z ogona gdy sie na nim znajdzie. Niestety kopi na 6 jest bardzo meczacy i nie lubi odchodzic z kwitkiem. Efekt 0-1
109g2 vs 109g2
Przewrot przez przeciwne skrzydlo i czolowka - obydwaj zarobilismy po 2x20. U mnie silnik zaprorotestowal i okryl sie czernia. Widzac ogniste blyski na bf109 Kopi'ego spojrzalem sie za siebie spodziewajac sie ujrzec ognista komete. Coz... Kopi cieszyl sie jednak dobrym zdrowiem. 0-2
Spit 9LF vs Spit9LF
Nawrot, ucieczka przeciwnika w slonce, sciagniecie go seria, dobicie.
1-2
Spit 9LF vs Spit9LF
Nawrot, troche myszkowania, celna seria, trafienia.
Ogolnie Spity okazaly sie raczej moja domena a 109 Kopi'ego. 2-2
Hurric vs Hurric
2 moje niewykorzystane sytuacje w postaci serii mijajacych o wlos przeciwnika zemscily sie - Kopi sprytnie duszac moc zajal pozycje do strzalu i ja wykorzyslal.
2-3
Niezle bylo  _________________ F/Lt conrad from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|