Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ BMW M3 Challenge
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 13:03
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 16:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Widok z kabiny. _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Wrzesień, 2007 19:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Zaraz zobaczymy co to jest  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 08:44
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Gra jest piekna i wlasnie dlatego nie chodzi na moim sprzecie. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 09:07
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
BlackMetalPL®
|
|
heh fajne nawet:D na poczatku troche dziko sie jezdzi, jakos tak chaotycznie, ale ogolem giera spoko:D wiecej ustawien niz w LFS, w dodatku niezly symulator, co prawda do LFS sie nie umywa, ale i tak po LFS to chyba najlepszy symulator:] aha, no i multi srednie, bo niby jest wszystko co w lfs, swiatla sa dostepne do wlaczenia, bo mozna tez jedzic w nocy, ale jakos ta synchronizacja kuleje, niby lagow nie ma, ale samochody innych akos tak szarpia:] ale przynajmniej po zderzeniu nie odskakuja jak w LFS:] Polecam:] aha no i mozna wygrac real BMW wiec sie starajcie:D |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 10:50
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
nie no gierka spoko.. myslalem ze bedzie do bani ale jezdzi sie naprawde realnie... na mojej zintegrowanej grafie czasem troche szarpie ale jest oki... ogolnie gierka godna polecenia... zreszta to prawie GTR2 ten sam silnik i fizyka... gtr2 kosztuje podobno z 20 zł tak przynajmniej SIzar mi pisał ...super w gtr2 moze byc wyscig lemans 24/h od rana do nocy ... bo w m3 chalenge tez mozna ustawic dokładnie godzine ... swiatła nietylko swiecą ale równiez oswietlają droge
aha i pytanko xD jak wygrac prawdziwe BMW bo nie ukrywam że by sie przydało )
zreszta w m3 chalenge juz raczej trzeba meic kierownice sami przyznacie
pozdr. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 12:19
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Swift szkoda ze nie możesz sobie pograć :/ Mi sie udało wycisnąć z mojej karty ostatnie soki i na ustawieniach low sobie śmigam bez lagów i ścinek
A co do nocy. Grałem na tym trybie chyba 5 minut. Cięło sie tak że z nerwów zresetowałem kompa  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 14:50
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Największym bólem dla mnie jest obrót kierownicy... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 16:28
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Hehe 90 stopni w samochodzie, przy tojej kierownicy 900 stopni xD _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 17:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Na najnizszych mi jakos chodzi ale nie chce mi sie wkrecac w to.Fizyka jest dosyc lipna a skret kierownicy tez jakis kosmiczny. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 12 Wrzesień, 2007 19:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
no nie wiem co z tą kierą robią ;//// np. w test drive unlimited w tez wyrąbistej gierce .... tez mozna obrócic tylko 90 stopni kierownica ( lol
co do fizyki to dla mnie lepsza a temu ze asfalt to nie lodowisko jak w przypadku LFS'a ... w m3 chalenge mozna naprawde fajnie podriftować ) wyłączajac TSC i jakies tam inne urzędzenia
pozdr. |
|
|
|
 |
|