Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ co im można zrobić?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 18 Czerwiec, 2007 20:43
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
w długi weekend majowy sfajczyła mi się płyta głowna w kompie. 7mego maja komp poszedł do serwisu, według gwarancji serwis ma 28dni roboczych na naprawę sprzętu. Kompa nadal nie ma, mimo, że 28 dni minęło bodajże w środę. Co ja im mogę teraz zrobić? Czym/kim mogę ich postraszyć,żeby mi oddali sprawnego kompa? |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 18 Czerwiec, 2007 20:59
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Raxem  _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 19 Czerwiec, 2007 05:40
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
syd napisał(a): | Raxem  | Z tego, co wiem. Teraz powinni oddać ci kasę bez łaski. Może warto dopłacić i wziąć sobie coś innego? _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 19 Czerwiec, 2007 08:54
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
zależy, czy oddałes na zasadach gwarancji producenta do producenta, czy na podstawie niezgodności towaru z umową do sprzedawcy...
jeśli pierwsze, to przeczytaj gwarancję... tam są warunki gwaranta.. jeśli drugie to masz pewnie pismo reklamacyjne potwierdzone z data złożenia i mają oni zgodnie z ustawa 14 dni... jesli nie naprawią to automatycznie przyjmują Twoje warunki(żądania) w piśmie reklamacyjnym... _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|