Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ hmmm bylo nas - a teraz ?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sob 14 Kwiecień, 2007 09:07
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wiecie co... poczytalem pare watkow i stwierdzam ze jeszcze miesiac temu latalo wiecej ludzikow. Byl Szymik (wyjechal do angoli - Szymik wroc !!!), byl Kibicc (teraz pewnie na terapi uspokajajacej... co z toba Kibicc ? byl Andy - wiem ze to tylko chwilowa przerwa.
A tak ci dwaj mordercy (Sid i Johnny) coraz bardziej sie wprawiaja i zaczynam miec z nimi klopociki ! (chociarz Sid wczoraj stracil cierpliwosc )
Natomiast Johnny coraz czesciej znajduje sie na mojej 6 - i to mnie martwi
Panowie APEL do tych co maja ila a nie robia z niego pozytku - latajcie cus !!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 14 Kwiecień, 2007 11:02
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
kiedy latacie? gdzie latacie? (HL czy co) jaka wersja-4.05m czy 4.08m? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 14 Kwiecień, 2007 12:16
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
Natomiast Johnny coraz czesciej znajduje sie na mojej 6 - i to mnie martwi
|
Odkryłem sposób żeby cię szybciej zauważyć. Po prostu wystarczy podkręcić jasność monitora i od razu wszystko lepiej się jarzy. I dodatkowa jeszcze korzyść to taka że nie trzeba już chodzić do solarium.
Latamy na 4,08 - najczęściej na serwerze Andiego. Dostęp z HL-a lub po IP. Najłatwiej znaleźć nas na TS-ie. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 16 Kwiecień, 2007 13:06
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Ja jestem i wroce tak tylko na urlop paro miesieczny pojechalem Mysle ze za jakis miesiac kupie laptopa to bede na bierzaco a moze i polatam Siedze sobie w Great Yarmouth na wschodnim wybrzezu GB jak tylko mam mozliwosc zagladam tutaj wiec nie zapominajcie ze wielki brat patrzy Jesli ktos ma ochote to fotki wrzucam na picase  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 16 Kwiecień, 2007 13:36
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | Siedze sobie w Great Yarmouth |
Piekna nazwa
Gdzie ty pojechałes? Sprawdz geneze powstania nazwy miejscowości i spieprzaj póki jeszcze mozesz.. !!  _________________
 |
|
|
|
 |
|