Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ ADW
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Pią 03 Listopad, 2006 13:11
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam ponownie poczytalem troche forum i chcialbym polatac na ADW z tym ze zeby sie tam zarejestrowac potrzebny squad i haslo. Kto moze podac mi haslo lub mnie zalogowac i wytlumaczy dokladnie o co tam chodzi w samej rozgrywce czytalem cos o przydzielonym lotnisku, samolotach, paliwie, dostarczaniu brakujacych zapasow itp... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 03 Listopad, 2006 19:34
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Musisz podać jakiegoś maila do siebie to Cię dopiszę do sq. Po rejestracji dostaniesz maila z pswd i będziesz musiał się zalogować na stronie ADW aby potwierdzić adres IP z którego będziesz grał.W swoich ustawieniach Iła będziesz musiał dopisać pilota =PFT=Styeryd i pod takim nickiem wchodzić na ADW. Andy miał ostatnio ochotę tam polatać tak więc może kiedyś się umówimy.
Na ADW lekko nie ma i żeby szybko się nie znudzić bliskością ziemi wypadałoby trochu potrenować razem - najlepiej u Andiego na serwerze. TS konieczny.
Całkiem grywalny jest też front
http://war.by-airforce.com/
pozostałe inf są gdzieś na forum. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 04 Listopad, 2006 14:59
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 04 Listopad, 2006 17:18
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Dopisany do sq
Nasze aktualne lotnisko to Yatseno w (F6)
Latamy na La5 _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 05 Listopad, 2006 15:09
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
z innej beczki dlaczego wpisywane komendynp<time dzialaja gdy wysylam ja na kanale ALL ustwilem kanal server i tam nie reaguje podobnie jak na MY Army co jest piec  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 05 Listopad, 2006 19:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
steryd napisał(a): | dlaczego wpisywane komendynp<time dzialaja gdy wysylam ja na kanale ALL ustwilem kanal server i tam nie reaguje podobnie jak na MY Army |
Ni wim. U mnie komendy działały bez problemu. Może jednak coś źle z tym kanałem ustawiłeś?
Ja na razie z przyczyn technicznych na ADW nie wchodzę. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 05 Listopad, 2006 19:38
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
kanał powinien chyba być pisany z dużej litery - "Server" _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Listopad, 2006 12:57
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
juz jest ok wpisalem "Server" i dziala wtedy mialem wpisane SERVER i nie chodzilo wiec albo cudzyslow odgrywa role lub pisownia albo i jedno i drugie
w kazdym razie jestem gotowy do lotow ba nawet juz oderwalem sie od ziemi tylko czasu nie bylo zbytnio wiec trzeba bylo przyglebic na pasie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Listopad, 2006 15:28
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i niby fajnie jest roluje yakiem 9d nabieram wysokosci lece w kierunku N13 bo tam naszych atakuja mam 4km altu widze doty zacieram rece slina kapie mi po brodzie nastepnie splywa na podloge patrze a na chacie komunikat ze ping powyzej 600 mysle @#$#! nie! NIE WIERZE jak 600 pingu na neostradzie 512 no i nic mysle powalcze doty coraz wieksze w celowniku wybieram jednego serce przyspiesza do 140 uderzen na minute mysle pierwszy kill a tu koniec polaczenia ban za zaduzy ping Czizes @#$#! ja (*&$#^&$ Powiedz ktos co zrobic zeby ping byl przyzwoity na HL cos tam pozmienialem jak w ktoryms poscie bylo i jest ok a tu pingi z kosmosu  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Listopad, 2006 19:56
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
z tego co pamiętam to w ustawieniach sieci powinno być wybrane ISDN.
Mi też ping skacze i dlatego na ADW nie latam. Na innych serwerach jest to bardziej tolerowane. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 19:55
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i wyladowal i caly misterny plan tez w pizdu jakiego typu polaczenia nie ustawie czy to ISDN czy 56kb to i tak ping srednio 550 sprawdzalem bedac na pasie startowym.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 20:11
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ja się przeleciałem dwa razy też przy pingu 450-500 (najgorszy z 40 lataczy). Oprócz wymagań co do connectu bardzo często na ADW jest beznadziejny roster np. wczoraj 37 redów do 9 blue. W takiej sytuacji nie sztuką jest ukatrupić wroga tylko go w ogóle znaleźć. Cud się zdarzył i spotkałem niewinnego Ju 87 ale jak tylko zacząłem go przytulać, przyleciały trzy Ławoczkiny i rozmieniły go na drobne.
Po za tym latanie single na ADW to nuda. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 13:53
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To moze Ci ktorzy lataja zostawia tu swoje gg latwiej bedzie sie dogadac w czwartek i piatek mam wolne wiec nocki moge spedzic na lataniu
moje gg 1189901 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 19:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
dzisiaj robota, w piątek brydżyk. Jak znajdę czas to jutro wieczorkiem może zajrzę na HL-a. Z gg nie korzystam - jak latam w Iłku to jestem na Ts-ie Andiego.
ADW nie jest jedyną areną dla zbiorowego latania - próbowałeś jakiegoś fronta np. link podany wyżej ? _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 10 Listopad, 2006 00:00
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ping mi sie uspokoil wiec moge latac ale cos nie widze nikogo znajomego za to chlopaki z 306 cos lataja moze z nimi polatam |
|
|
|
 |
|