Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Red Orchestra ~ RO i Kabriolety !
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 14:53
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 15:52
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
to kara za czity i warpy w WB  _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 16:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Też tak mam i nie wiem czemu. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 16:19
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
makcarpik napisał(a): | Też tak mam i nie wiem czemu. |
a masz moze polska wersje ? bo jak sciagalem za 1 razem ro ze steama to nie mialem takich problemow. A jak zainstalowalem z plytki i wlaczylem sobie polskojezyczna wersje a steam tylko dociagnął poprawke to mam jak na fotkach.....
jak u innych ? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 16:50
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | jak u innych ? |
u mnie jest po prostu pieknie. Czolgi smigaja z wiezami, zolnierze z glowami... 50-60fps, 80ms pingi.. bajka.
na innym polskim forum RO gosc twierdzi, ze to bug gry, ale ja mysle, ze facet sie nie zna. Gdyby to byl bug, to wystepowal by tez na innych kompach, tak?
Zmien wersje na angielska, i sie zobaczy _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 18:21
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
faaaajneeee reinstalowałeś dziadzia? ja mam PL i jest OK, chociaż raz miałem wałka na mapie odessa. koleś chował się za ciężarówką,ale kiedy patrzyłem przez lunetę snajperki nie było widać ciężarówki nie wiem czy to bug czy bonusowa snajperka z rentgenem |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 18:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja mam ściągnietą ze steama i działa normalnie _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 18:32
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no na nocke zapodam ssanie ze steama...zobaczymy
 _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 23 Styczeń, 2007 19:23
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | koleś chował się za ciężarówką,ale kiedy patrzyłem przez lunetę snajperki nie było widać ciężarówki nie wiem czy to bug czy bonusowa snajperka z rentgenem |
to jest znany bug, lub jak kto woli exploit. To samo jest na innych mapach, m.in. na Danzig.
Uwaga, bo za uzywanie tego banuja na serwerach _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 12:31
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
To ja sie wpisze z moim problemem:
swieza instalka, zarowno steama jak i RO
mam problem zeby polaczyc sie z jakimkolwiek serwerem, od razu po kliknieciu dolacz dostaje "connection failed connection failed"
niby siedze za firewallem, ale jakis czas temu spokojnie gralem bez mieszania z forwardowaniem portow, cos sie pozmienialo o czym nie wiem?
jakies pomysly poza "ustaw porty na routerze i zobacz" bo tego chwilowo nie moge  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 15:53
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sory Al nie mam pojecia co zepsules...
ale w moim przypadku pomoglo wywalenie steama i ro i zassanie wszystkiego z netu - i nie zaistalowalem zadnego jezyka polskiego...jade na standarcie !!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 16:06
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Hej..
a Rax jak zwykle.. najlepiej wyjebac wszystko i zainstalowac od nowa. Latwizna.
Al, w katalogu Steam masz plik ClientRegistry.blob - wywal go! powinno pomoc, a jak nie to dalej bedziemy myslec.
A tak BTW: Czy nie grales przypadkiem na jakims serwerze razem z nami? Bo latal tam jakis "lamerek" Al. Nawet chyba TK na nim zrobilem  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 16:15
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
probuje reinstalki, ale po kazdym installu musze zassac 150MB update z neta :/ Co trwa ponad godzinke :/ Installuje oryginalna wersje jezykowa oczywiscie, wlasnie sciaga mi sie ten update chory, sprobuje potem i dam znac.
Troche gralem jakis czas temu, z wami raczej malo nick: 302_al
Niestety brak przyrzadow celowniczych i fakt ze wroga trza wypatrzec daleko, zeby miec szanse przezyc, powoduje ze ja na mojej maszynie niezabardzo moge powalczyc :/ Maly monitorek i obnizone delate troche utrudniaja celowanie w pojedyncze pixele  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 17:59
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
ok, pomogl reinstall, ale dopiero po wywaleniu z dysku wszystkich plików recznie
dzieki za wsparcie duchowe  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 27 Styczeń, 2007 23:39
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Nastepnym razem, kiedy cos nie bedzie gralo, to po pierwsze wywal ten plik o ktorym pisalem wyzej. Nie wiem za co on jest odpowiedzialny, ale pomaga w 90% wystepujacych problemach z podlaczeniem sie do serwerow czy przez Steama, czy juz w samej RO.
pzdr _________________
 |
|
|
|
 |
|