Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ ZLOT (Kraków 9-11 luty)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 30 Styczeń, 2007 11:23
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam,
Jeżeli ktoś przeoczył, to umieszczam w nowym topiku.
W dniach 9-10-11 lutego, w Krakowie, odbędzie się zlot wszstkich chętnych pilotów z WBFH. Szczegóły oraz informacje na stronie:
http://www.zlot.xt.pl/
Proszę o wypełnienie tam ankiety na temat ZLOTU.
Dygresja: RAX, stary pierniku, a Ty co? Mieszkasz o rzut beretem a zgłoszenia nie widzę. Wstyd i hańba! |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Styczeń, 2007 15:24
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
narazie sam nie wiem czy mi sie chce... ale jak mi sie zachce to pojawie sie 10 ale to sie dopiero okaze... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Styczeń, 2007 17:19
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid, wez sie tam przejdz do niego i odkrec nieco zawor od butli... dziadzi chyba z braku tlenu zaczyna sie juz cos mieszac  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Styczeń, 2007 20:07
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | narazie sam nie wiem czy mi sie chce... ale jak mi sie zachce to pojawie sie 10 ale to sie dopiero okaze... |
Chce Ci się tylko jeszcze nie przebiło się to do świadomości przez pokłady wapna! Bierz SiDa i dawajcie azymut na Kraków! Gdzie indziej można się napić za darmo (ja już przygotowałem ze 15 litrów nalewek maści wszelakiej - od tarninówki po proboszczówkę - i co, kto to wychleje???).
P11 pomacacie, do sylwetki Jego Niskości L.K. (lub J.K. - do wyboru) postrzelacie. Jak za sarmackich czasów normalnie! A jak trzeba to i Tatarzyna do lania po łbie się najmie!
Przyjeżdżać, bo się k...a obrażę
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 11:14
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Na dzisiaj jest już 21 zgłoszonych osób  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 12:14
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Holmes, ja jestem z natury pesymista. Bylem tez chyba na wiekszosci zlotow WB. I musze Ci powiedzieć, ze jestem w stanie się założyć o piffko, że 30% luda na kilka dni przed zlotem wycofa się..
Ale, jeśli bedzie to faktycznie tylko 30%, to ilość osób będzie i tak imponująca   _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 12:42
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Sid, uważaj
Ilustrowany przykład jak traktujemy defetystów:
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 12:45
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|

To tylko doświadczenie przemawia
Jakiego Ty masz kompa, ze w RedOrchestra masz tak zajebistą grafe?
Moje screeny wygladaja gorzej..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 14:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No przeciez widac, ze to jest mod - w czystym RO, nie ma kalacha, M4 i M249  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 14:15
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | No przeciez widac, ze to jest mod - w czystym RO, nie ma kalacha, M4 i M249  |
Oj.. czepiasz sie..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 01 Luty, 2007 22:25
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 03 Luty, 2007 12:33
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Z tym strzelaniem to sie zastanawiam czy się nie ubezpieczyć.... Kto wie co odpierdoli Rax'owi. Wczoraj wieczorem dostałem od niego pare kulek w czaszkę na RO, a potem biegał i krzyczał "zajeb mnie Julius"... Mam wątpliwości czy odróżnia on rzeczywistość rzeczywistą od wirtualnej.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 05 Luty, 2007 12:48
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Luty, 2007 12:19
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ważne: wkrótce każda ze zgłoszonych osób otrzyma pełne namiary na mnie (telefon, GG, skype, mail).
Program zlotu bardzo się już wyklarował.
Zatem po kolei:
NOCLEG:
Hotel Guliwer
ul. Kalwaryjska 42
30-504 Kraków
tel. + 48 (012) 266 00 11
tel. kom. 886 284 040
www.krakownoclegi.pl
Zarezerwowane jest 20 noclegów pt/sob oraz 20 z sob/nd (jak będzie trzeba więcej, to będzie więcej). Przyroda okaże ile będzie wykorzystane. Na w/w stronie hotelu są wszystkie informacje jak dojechać, wraz z mapką. Miła Pani jest też dostępna cały czas na Skype. Dla zmotoryzowanych: parking jest 2 minuty od hotelu, pod Klubem Sportowym KORONA (Kalwaryjska 9-15).
Cena za nocleg: 35 zł od osoby. Płatne po skorzystaniu.
PLAN ZAJĘĆ DLA TURNUSU:
PIĄTEK (9 lutego) - dzień zjazdowo/organizacyjny
W piątek PRZYJEŻDŻAJCIE, PRZYBYWAJCIE O KTÓREJ TYLKO WAM PASUJE. JA OD GODZINY 12:00 służę odbiorem z dworca/parkingu, przewodnictwem amatorskim, wsparciem duchowym i astralnym. Dzwonić, pisać, komunikować się.
Najwytrwalsi, którzy pojawią się już w piątek mogą liczyć na wylewne przywitanie oraz:
- wylewne powitanie, uściski, buziaki, całuski
- seans filmowy wraz z podkładem piwnym
- nocne granie w kafejce (ale nie do rana, bo trzeba być wypoczętym na sobotę)
- zwiedzanie pięknego Grodu Kraka nocą
SOBOTA (10 lutego) - full metal jacket!
Wszyscy, którzy zadeklarowali przyjazd stwierdzili, że w sobotę będą. Moc atrakcji zatem upakowano w ten dzień:
- 9:30 (absolutnie nieprzekraczalna godzina) zbiórka na parkingu pod Klubem Sportowym "KORONA" (ul. Kalwaryjska 9-15).
Dla zmotoryzowanych przyjeżdżających w sobotę: jadąc od ronda Mateczny (z autostrady) to wielki budynek po prawej stronie, przed skrętem w lewo na most. W razie problemów - każdy miejscowy wieśniak umie pokazać na migi, gdzie jest "Korona".
Dla niezmotoryzowanych przyjeżdżających w sobotę: szukać tramwaju na przystanek "KORONA". Połowa tramwajów z Dworca Głównego tam jedździ.
Jedziemy wszyscy busem do Paczółtowic na strzelnicę (http://valley.mv.net.pl/strzelnica), gdzie od godziny 10:30 mamy zarezerwowane wszystkie 10 torów (na broń krótką oraz długą). Nie są wymagane żadne pozwolenia, dokumenty, etc. a jedynie od 30 zł na kupno amunicji (górna granica nie istnieje. Jak ktoś ma ochotę to może kupić wagon i strzelać do Świąt Wielkanocnych). Planowany czas pobytu to 2-3 godziny. Następnie bus odwozi nas do hotelu (koszt busa w obie strony oscylować będzie ok. 10 zł ).
- ok. 14:00 wizyta w Muzeum Historycznym Miasta Krakowa (Pomorska 2, 012 633-14-14) mieszczącym się w dawnej siedzibie Gestapo. Ciekawa ekspozycja, wizyta zamknięta - tylko dla nas. Będzie można wziąć do łapy np. Stena, Mg-134, VISa, MP-40, etc. Koszt oscylować będzie w granicach 5 zł
- ok. 16:00 obiadek. Do wyboru kilka miejsc. Ale osobiście polecam jeden z ostatnich na świecie prawdziwych barów mlecznych na ulicy Królewskiej. Obiad (na prawdę dobry) dwudaniowy około 6 zł, kompot 50 groszy, wrażenia z pobytu na planie "Misia" bezcenne.
- ok. 18:00 seansik filmowy dla relaksu i odpoczynku
- ok. 19:30 bierzem dżoje i idziem latać! Planowany czas zakończenia imprezy - dowolny. Kafejkę mamy o 15 minut na nogach od hotelu. Możemy wrócić nawet o ósmej rano. Koszt (10-15 zł), zależnie od liczby chętnych).
NIEDZIELA (11 lutego) - łopot skrzydeł historii
Dzień ostatni ale całkiem słusznie obłożony ludźmi. A zatem:
- 9:00 udajemy się na przystanek tramwajowy, skąd zmierzamy do Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie (www.muzeumlotnictwa.pl), gdzie na godzinę 10:00 jesteśmy umówieni z Panem Janem Hoffmanem. Wizyta w muzeum wyjątkowa, gdyż w weekendy jest ono nieczynne, a obecnie Pan Hoffman jest na urlopie. Z miłą chęcią pojawi się jednak, aby opowiadać oszołomom o ekspozycji, jak tylko On potrafi. Przewidywany czas pobytu około 3 godziny. Koszt 7zł (nie musimy wykupywać pozwolenia na robienie zdjęć, a zdjęcia można robić bez ograniczeń). Biorąc pod uwagę, że jest to wizyta zamknięta, tylko dla nas, to będzie możliwość oglądania eksponatów z miejsc normalnie absolutnie niedostępnych (czyli np. z kokpitu Spitfire, pozycji strzelca w Ił-10, etc. . I to wszystko za 7zł z vatem!
- ok. 14:00 jakiś pożegnalny obiadek, uściski, całuski, pożegnania. Oraz snucie planów na kolejny Zlot. Bóg jeden wie, w której części galaktyki....
Ostatnio zmieniony przez Holmes_ dnia Sro 07 Luty, 2007 12:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Luty, 2007 13:21
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
no OK.
Slunskie lobby ustalilo, ze wyjazd z Katowic mamy o 8.oo. Spotkamy sie na parkingu przy hotelu, gdzie pojedziemy autobusem na strzelnice..
a potem sie zobaczy..  _________________
 |
|
|
|
 |
|