Forum Warbirds Center Strona Główna
_
Autor Wiadomość
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka  ~  Mały modelarz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 3 z 4
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3, 4  Następna
szymon
PostWysłany: Sob 28 Październik, 2006 19:59  Odpowiedz z cytatem
senior pilot

Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:

Beryl napisał(a):
MissSmith napisał(a):

siemasz! zabrzmiało grożnie Shocked Laughing

bo Ponurix to groźny człowiek jest. Ile się te puszki w Katowicach nacierpiały przez niego! On Uzbrojony i Niebezpieczny jest! Ale poza tym to dobry z niego herbatnik Very Happy

No Saito to dobry człowiek jest i prawdziwy mężczyzna, bo prawdziwy mężczyzna ogląda TYLKO hokej i siatkówkę kobiet Smile

Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Reklama
+bot
:)
PostWysłany: Pią 09 Maj, 2025 13:02 

reklama

Agencja Interaktywna

Powrót do góry
sid---
PostWysłany: Nie 29 Październik, 2006 22:30  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

Rolling Eyes
zaraz się porzygam...
jakie sie z Was zgrywusy porobily... buahahaha, stare chopy, a mam wrazenie jakbym patzyl na 10 letniego psa moich rodzicow jak poczuje
pliiiiiiiiiis
Mielismy tu na forum Baginskiego nawet, wiec powstrzymam sie od komentarzy

P.S.
Witam młoda. o ile w ogole..

MissSmith
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 06:28  Odpowiedz z cytatem
greenhorn

Dywizjon:

Nick w LFS:

sid--- napisał(a):
Rolling Eyes
zaraz się porzygam...
jakie sie z Was zgrywusy porobily... buahahaha, stare chopy, a mam wrazenie jakbym patzyl na 10 letniego psa moich rodzicow jak poczuje
pliiiiiiiiiis
Mielismy tu na forum Baginskiego nawet, wiec powstrzymam sie od komentarzy

P.S.
Witam młoda. o ile w ogole..

to ja też witam. jakoś strasznie zblazowany jesteś. to już nawet pogadać nie można? myślałam, że prawdziwi piloci nie boją się kobiet Wink
a tak w ogóle o ile to stara nie jestem Smile

plush
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 07:26  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:

Oj Sid ! kazda okazja jest dobra zeby sie z Raxa ponabijac Cool

Czesc Miska Very Happy
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

rax
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 08:29  Odpowiedz z cytatem

Dywizjon:

Nick w LFS:

plush napisał(a):
Oj Sid ! kazda okazja jest dobra zeby sie z Raxa ponabijac Cool

Czesc Miska Very Happy

nooo na to czekalem (kobiety nie czytac !)

wiedzialem ze wczesniej czy pozniej stary zmechacony pluszak musi sie odezwac bo jedyne co mu pozostalo przed snem zimowym to stwierdzic oczywiste !

A ty zmechacony masz jakas nowa panienke czy Yankee dolatuje do ciebie raz na jakis czas ??? Laughing Very Happy

sid---
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 10:23  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

MissSmith napisał(a):

Jakoś strasznie zblazowany jesteś. to już nawet pogadać nie można?

Nie zrozumielismy sie. Pogadac jak najbardziej. Jestem sceptyczny do osob ktore wchodza na forum, podpisuja sie nickiem dziewczyny i meca wode na forum, a stare chopy jak Rax i inni Very Happy lykaja to jak mlodzi. Tylko, ze mnie tu juz nic nie zaskoczy. Jak napisalem, mielismy tu nawet samego p. Baginskiego. Very Happy

Nie wiem, co Cie tu przygonilo. Moze to samo co nas. Zainteresowanie lotnictwem. Brawo. Super powiem nawet. To teraz zainstaluj sobie WB, wejdz na TS i z nami polataj. Pogadamy sobie Smile i moze wkoncu kolejny zlot zrobimy pod wplywem Twojej osoby.

pzdr,
Sid

rax
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 10:31  Odpowiedz z cytatem

Dywizjon:

Nick w LFS:

sid--- napisał(a):
MissSmith napisał(a):

Jakoś strasznie zblazowany jesteś. to już nawet pogadać nie można?

Nie zrozumielismy sie. Pogadac jak najbardziej. Jestem sceptyczny do osob ktore wchodza na forum, podpisuja sie nickiem dziewczyny i meca wode na forum, a stare chopy jak Rax i inni Very Happy lykaja to jak mlodzi. Tylko, ze mnie tu juz nic nie zaskoczy. Jak napisalem, mielismy tu nawet samego p. Baginskiego. Very Happy

Nie wiem, co Cie tu przygonilo. Moze to samo co nas. Zainteresowanie lotnictwem. Brawo. Super powiem nawet. To teraz zainstaluj sobie WB, wejdz na TS i z nami polataj. Pogadamy sobie Smile i moze wkoncu kolejny zlot zrobimy pod wplywem Twojej osoby.

pzdr,
Sid

sidek...sam se to lykaj swintuchu Laughing Very Happy

co ty myslisz ze jak sie podpiszesz jako kobita to bede sie slinil ??? jestes w bledzie...

sid---
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 10:46  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

rax napisał(a):
co ty myslisz ze jak sie podpiszesz jako kobita

ze niby ja ?? nie no, prosze Cie... Rolling Eyes
za stary jestem na to.

Surprised tak BTW
Rax, z tego co zauwazylem, to Ty juz masz powazny problem ze slinieniem. Mezczyzni w Twoim wieku i na stanowisku tak podatnym na stres, nie uciekna od tego. Sa specjalisci ktorzy to lecza. Powinienes poszukac w Panoramie Firm. U Ciebie staje sie to klopotliwe. Slinisz sie juz na wszystko. Jak pomyslisz o fajce rano, to zonka juz sie musi recznikiem wycierac. Wiem, ze obiecalem nikomu o tym fakcie nie mowic, ale ja nie moge tak milczec. Jestes naszym kolega. WINGAMNEM, DOWODCA. Nie mozemy Cie zostawic samemu sobie. Ty potrzebujesz pomocy. I to natychmiast.

pzdr,
Sid

rax
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:01  Odpowiedz z cytatem

Dywizjon:

Nick w LFS:

sid--- napisał(a):
rax napisał(a):
co ty myslisz ze jak sie podpiszesz jako kobita

ze niby ja ?? nie no, prosze Cie... Rolling Eyes
za stary jestem na to.

Surprised tak BTW
Rax, z tego co zauwazylem, to Ty juz masz powazny problem ze slinieniem. Mezczyzni w Twoim wieku i na stanowisku tak podatnym na stres, nie uciekna od tego. Sa specjalisci ktorzy to lecza. Powinienes poszukac w Panoramie Firm. U Ciebie staje sie to klopotliwe. Slinisz sie juz na wszystko. Jak pomyslisz o fajce rano, to zonka juz sie musi recznikiem wycierac. Wiem, ze obiecalem nikomu o tym fakcie nie mowic, ale ja nie moge tak milczec. Jestes naszym kolega. WINGAMNEM, DOWODCA. Nie mozemy Cie zostawic samemu sobie. Ty potrzebujesz pomocy. I to natychmiast.

pzdr,
Sid

owszem ze potrzebuje pomocy ale w zakresie uspokojenia takich poparancow jak wy !

a co do slinienia sie...to jakos nie pamietam zebys narzekal jak spalismy w namiocie .... pamietam jedynie ze na widok motorka to ty sie sliniles...moze nie tyle sliniles ile miales klasyczny opad szczeny !

ale co tam - jak juz wspomniales o tym ze potrzebuje pomocy to niech bedzie. Wiecie ze na slinienie to najlepsza jest krata browarkow ??? to kiedy ja dostane ??? moze 2 kraty ??? a jak juz dojdzie do zlotu to nie spie w namiocie !!! Idea

sid---
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:11  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

rax napisał(a):
owszem ze potrzebuje pomocy ale w zakresie uspokojenia takich poparancow jak wy !

Uuuuuuuuuuuoooooooo.. powiało groza..
rax napisał(a):

a co do slinienia sie...to jakos nie pamietam zebys narzekal jak spalismy w namiocie ....

Chcialbym zaznaczyc, ze nie spalismy w namiocie. Ledwo sie polozylismy, to przejechala po nas pareset kilogramowa skoda favorit. Ale widze, ze ta slina co ci tak intensywnie wycieka, to w jad sie zamienia i w mozgu ci metlik robi.
Ale spokojnie, my tu jestesmy. Jestesmy tu po to, zeby Ci pomoc. Musisz tylko znalezc swiatelko w tunelu, uslyszec nasz glos i podac reke, a na pewno Ci sie uda. O przepraszam.. NAM, NAM sie uda. w koncu walczymy z tym razem, prawda Rax?
rax napisał(a):

pamietam jedynie ze na widok motorka to ty sie sliniles...moze nie tyle sliniles ile miales klasyczny opad szczeny !

I tu jest ewidentnie przyklad tego, co napisalem powyzej. KOmpletnie mieszaja Ci sie pojecia, fakty z zycia. Masz przeblyski zdarzen, ale nie umiesz ich poskaldac tak, zeby wszyustko bylo dla Ciebie jasne.

U mnie byl to klasyczny opad szczeny, co w moim przypadku jest normalne. Nie ukrywam, ze miewam pare dolegliwosci, ale tez nie ukrywam ich. Opad szczeny jest jednym z nich. Ale w tej chwili juz potrafie sie samokontrolowac.

rax napisał(a):

ale co tam - jak juz wspomniales o tym ze potrzebuje pomocy to niech bedzie. Wiecie ze na slinienie to najlepsza jest krata browarkow ??? to kiedy ja dostane ??? moze 2 kraty ???

Tu juz widac, ze jak zaczynamy o tym mowic, to NASZA terapia zaczynac odnosic pozytywny skutek. Zaczynasz gadac jak prawdziwy RAX. Jeszcze tylko trzeba to wszystko wcielic w zycie i bedzie GIT. Zaprosimy MissSmith na browarka do Lasku, pogramy w siate i wszystko bedzie tak jak dawniej.

rax napisał(a):

a jak juz dojdzie do zlotu to nie spie w namiocie !!!

Ja tez nie Very Happy

Ostatnio zmieniony przez sid--- dnia Pon 30 Październik, 2006 11:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

rax
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:17  Odpowiedz z cytatem

Dywizjon:

Nick w LFS:

sid--- napisał(a):
rax napisał(a):

Uuuuuuuuuuuoooooooo.. powiało groza..
rax napisał(a):

a co do slinienia sie...to jakos nie pamietam zebys narzekal jak spalismy w namiocie ....

Chcialbym zaznaczyc, ze nie spalismy w namiocie. Ledwo sie polozylismy, to przejechala po nas pareset kilogramowa skoda favorit. Ale widze, ze ta slina co ci tak intensywnie wycieka, to w jad sie zamienia i w mozgu ci metlik robi.
Ale spokojnie, my tu jestesmy. Jestesmy tu po to, zeby Ci pomoc. Musisz tylko znalezc swiatelkow tunelu, uslyszec nasz glos i podac reke, a na pewno Ci sie uda. O przepraszam.. NAM, NAM sie uda. w koncu walczymy z tym razem, prawda Rax?
rax napisał(a):

pamietam jedynie ze na widok motorka to ty sie sliniles...moze nie tyle sliniles ile miales klasyczny opad szczeny !

I tu jest ewidentnie przyklad tego, co napisalem powyzej. KOmpletnie mieszaja Ci sie pojecia, fakty z zycia. Masz przeblyski zdarzen, ale nie umiesz ich poskaldac tak, zeby wszyustko bylo dla Ciebie jasne.

U mnie byl to klasyczny opad szczeny, co w moim przypadku jest normalne. Nie ukrywam, ze miewam pare dolegliwosci, ale nie ukrywam sie z tym. Opad szczeny jest jednym z nich. Ale w tej chwili juz potrafie sie samokontrolowac.

rax napisał(a):

ale co tam - jak juz wspomniales o tym ze potrzebuje pomocy to niech bedzie. Wiecie ze na slinienie to najlepsza jest krata browarkow ??? to kiedy ja dostane ??? moze 2 kraty ???

Tu juz widac, ze jak zaczynamy o tym mowic, to NASZA terapia zaczynac odnosic pozytywny skutek. Zaczynasz gadac jak prawdziwy RAX. Jeszcze tylko trzeba to wszystko wcielic w zycie i bedzie GIT. Zaprosimy MissSmith na browarka do Lasku, pogramy w siate i wszystko bedzie tak jak dawniej.

rax napisał(a):

a jak juz dojdzie do zlotu to nie spie w namiocie !!!

Ja tez nie Very Happy

a czy tobie przypadkiem nie wsykoczyla przepuklina jak przenosiles meble przy przeprowadzce ??.. ach nie...przepuklina nie wyskoczyla ona sie wdarla do komory zwanej czaszka i ucisnela ci sznureczek i stad tak bredzisz jak jakis mazgaj....

ale nic to...jak potrzebujesz sie tak wygadac to dobrze. Zauwazylem tez ze ty masz jeszcze szok pourazowy ! przecierz nie tylko wtedy spalismy w namiocie - ale moze ty masz tez zaniki pamieci... zreszta niewazne - wazne ze zyjesz i dalej mozesz marudzic jak rasowa tesciowa !!! Rolling Eyes Laughing

sid---
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:20  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

rax napisał(a):
a czy tobie przypadkiem nie wsykoczyla przepuklina jak przenosiles meble przy przeprowadzce ??.. ach nie...przepuklina nie wyskoczyla ona sie wdarla do komory zwanej czaszka i ucisnela ci sznureczek i stad tak bredzisz jak jakis mazgaj....

bla bla bla, bla bla bla..
Juz mi sie nie chce.. wazne jest to, ze ja dalej bede walczyl o to, abys z Tej przypadlosci wyszedl. Bo IMO jest coraz gorzej. Very Happy

TNIJ CYTATY LAMO!!
<PLASK>

post nr 666, uwazac na mnie Twisted Evil

Ostatnio zmieniony przez sid--- dnia Pon 30 Październik, 2006 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

rax
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:22  Odpowiedz z cytatem

Dywizjon:

Nick w LFS:

sid--- napisał(a):
rax napisał(a):

bla bla bla, bla bla bla..
Juz mi sie nie chce.. wazne jest to, ze ja dalej bede walczyl o to, abys z Tej przypadlosci wyszedl. Bo IMO jest coraz gorzej. Very Happy

TNIJ CYTATY LAMO!!
<PLASK>

wreszcie zaczynasz gadac jak stary wspomagany respiratorem sid Laughing

sid---
PostWysłany: Pon 30 Październik, 2006 11:24  Odpowiedz z cytatem
Zen

Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:

rax napisał(a):
wreszcie zaczynasz gadac jak stary wspomagany respiratorem sid Laughing