Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Jak straciÂłem stricka 33...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 |
|
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 16:14
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hrabia, przeczytaj jeszcze raz, przemysl, jesli trzeba to znowu przeczytaj itd itd _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 23:14
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): | Mordred napisał(a): | Po drugie mnie najbardziej bawi latanie takie jak opisaÂł Hrabia. |
Dlaczego ciĂŞ to bawi? Ja po prostu nie chcĂŞ daĂŚ siĂŞ zestrzeliĂŚ czy to takie zabawne? |
no sprecyzujĂŞ
Tak jak opisaÂłeÂś wÂłaÂśnie siĂŞ lata najfajniej takÂże wedÂług mnie to znaczy staram sie tak latac jak ty co niekoniecznie zawsze mi wychodzi a Berylowi gratuluje bo ma fantazje uÂłaĂąskÂą (jak wielu spadajÂących w pÂłonÂących maszynach) i Âładnie to uzasadnia. _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 14:18
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
patrys napisał(a): | hrabia, przeczytaj jeszcze raz, przemysl, jesli trzeba to znowu przeczytaj itd itd |
Hrabia przeczytal, przymyslal....hmm spodobalo mu sie to. Przemyslal jeszcze raz....
 _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 15:31
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To tak jak z Chuckem Norrisem kopn¹³ raz z pó³obrotu i teÂż mu siĂŞ spodobaÂło. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 10:23
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja was prosze juz mam dosyc straznika teksasu, kwa wszedzie tylko Chuck Norris, a najgorsze jest to ze wogole nie wiem skad wziela sie ta mania.... _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 10:38
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
najbardziej wymieklem jak gosc prowadzacy eurowizje nadmienil o czaku  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 11:04
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
vipe napisał(a): | ja was prosze juz mam dosyc straznika teksasu, kwa wszedzie tylko Chuck Norris, a najgorsze jest to ze wogole nie wiem skad wziela sie ta mania.... |
ty to chyba chcesz kopa z pó³obrotu  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 11:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
z polobrotu to by kozka dostala gdyby tylko nie skakala
a wracajac do strika to zgodze sie z berylkiem walka z 3 conami na dupie to dopiero zabawa, a latanie na duzego strika to czysta nerwowka, jedyny w tym fajny moment, to moment w ktorym strace zajebistego juz strika. Wowczas nagle przychodzi ulga i rzucam sie w wir walki
Cytat: | Dlaczego ciĂŞ to bawi? Ja po prostu nie chcĂŞ daĂŚ siĂŞ zestrzeliĂŚ czy to takie zabawne? |
lol _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Luty, 2006 14:05
|
|
|
newbie
Dywizjon:
yip
Nick w LFS:
|
|
Z duÂżymi strikami jest problem, bo je siĂŞ durnie traci... a nie problem, Âżeby je zrobiĂŚ
A co do latania, to jakoÂś nie mam oporĂłw wlecieĂŚ w furball z "15" czy "20" i rozwaliĂŚ coÂś w HO... dlatego jeszcze "50" nigdy nie zrobiÂłem
OT: Czy to Rax wybieraÂł przypadkiem sponsorĂłw? Bo jak daÂłem "post new reply" to mi wyskoczyÂła reklama www.alzheimer.pl  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Luty, 2006 14:31
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
-frog- napisał(a): | Z duÂżymi strikami jest problem, bo je siĂŞ durnie traci... a nie problem, Âżeby je zrobiĂŚ
A co do latania, to jakoÂś nie mam oporĂłw wlecieĂŚ w furball z "15" czy "20" i rozwaliĂŚ coÂś w HO... dlatego jeszcze "50" nigdy nie zrobiÂłem
OT: Czy to Rax wybieraÂł przypadkiem sponsorĂłw? Bo jak daÂłem "post new reply" to mi wyskoczyÂła reklama www.alzheimer.pl  |
zabo oczywiscie ze ja !!! ja nie odpowiadam tylko za gradobicie i koklusz  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Luty, 2006 16:11
|
|
|
Zen