Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ dwa dżoje
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Sro 07 Czerwiec, 2006 21:15
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
happy patrys - sry że w drugiej linii ale jak przeczytałem co szymon wypisuje to  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 07 Czerwiec, 2006 22:33
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
HB
Ok, obowiazek odwalony, mozna pisac dalej
Ja zeszlifowalem koncowke raczki tak, ze aluminiowa rurka, do ktorej jest przymocowana weszla tak w 1/3 - to dalo polaczeniu stabilnosc
Nastepnie wywiercilem 2 dziury w podstawce raczki (takim koolku na dole, na ktorym opiera sie reka) i odpowiednie w rurce i przykrecilem srubami.
Jak sie w trakcie montazu okazalo, wystarcza tylko 1 sruba i trzyma sie to na tyle przyzwoicie, ze bez obaw mozna na tym oprzec reke z piwem Koniec koncow odpilowalem wystajacy nieestetycznie kawalek rurki z druga dziura, bo niewygodnie sie strasznie kable do raczki przeciagalo, a mialem tylko takie sztywne cholerstwa z odzysku po kablu utp kat.V... _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 07 Czerwiec, 2006 22:52
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymon wie jak i co napisac zeby nikt nie wiedzial osochozi  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 08 Czerwiec, 2006 08:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
HB Patrys!
Że Szymon niewyraźnie napisał? Snejki jak napisal to do dziś nie wiem w jakim kółku te dwie dziury kręcił co wystarczyła jedna. A Szymon wzór klarowności.  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 11 Czerwiec, 2006 17:23
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wziołem się wreszcie i poskładałem troche mój throttle do kupy. I teraz muszę go rozłożyć i zaprojektować od nowa - jak ruszam przepustnicą to zahaczam palcami o proppitch, pza tym przeniesienie ruchu z manetek na poty nie jest najszczęśliwsze. Poza tym elektronika od manty nie współpracuje z własnymi potencjometrami.
A poza tym to mańkut jestem i się przyzwyczaiłem latać dżojem w lewej ręce, to po przesiadce na prawą latam jak paralityk. Ale podoba mi się  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|