Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Kubica
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 19:36
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
Tak radykalnie nie powiem, ze nie ma pojecia. Robil z TV4 transmicje od kilku lat, wiec jakies pojecie musi miec. Komentuje tez WRC i ogolnie siedzi w motoryzacji i motosporcie juz troche. Tylko z jakis powodow nie bardzo mu wychodzi komentowanie. Po pierwsze forma - z takim tempem w jakim on mowi, to jest caly czas "za akcja". On mowi o czyms, co sie stalo minute temu, a tym czasem na torze trwa walka Po drugie, wazniejsze tresc - no niestety, temu panu czesto zdarza nie mowic glupoty. Jedyne co mi sie podoba, to te jego ciekawostki Tylko czy musi je powtarzac w kazdym treningu, kwalifikacjach i wyscigu ^^ ("hamulce po najdluzszej prostej przy hamowaniu z 320 hm/h grzeja sie do 1000 *C" ) Co innego Sokół, musze go pochwalic, ze ma pojecie i komentuje w miare dobrze Szkoda, ze tak malo mowi, bo pewnie nie raz powiedzial by cos ciekawego.
Swift, wiem o tym dobrze, ale mam telewizor w drugim pokoju
Jak mam ogladac sam live timming to juz wole tv  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 19:43
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Taa i to jego "ymny"  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 19:53
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Kykec napisales:Podczas testow proby strategii na wyscig? Zartujesz, prawda?
Nie zartuje,bo jak inaczej nazwiesz proby dlugich przejazdow w celu okreslenia ile jakie opony wytrzymuja i jakie czasy mozna na nich robic na roznych etapach ich uzytkowania,a takze z roznymi ilosciami paliwa.To wszystko przeklada sie na doswiadczenie niezbedne do opracowania strategii wyscigu. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 20:08
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A ja polecan BTCC  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 20:51
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
swift napisał(a): | Live timing moze miec kazdy z nas.Podaje link http://www.formula1.com/
Jest to oficjalna strona F1.Wystarczy sie zalogowac i widzimy takies cos
Wtedy to juz napewno kazdy z nas bedzie ekspertem  | Więcej wiem z tej strony niż z ich komentowania a poza tym zauważyłem że oni też patrzą na komentarz angielski i papugują co tam pisze bo mam ustawiony TV obok kompa.Borowczyk powinien zająć się może tenisem ten drugi się nadaje. Polsat powinien zrobić jakiś konkurs na komentatora na pewno znalazłby się ktoś odpowiedni. A co do Roberta dzisiaj to mu nie poszło ale nie zawsze słońce świeci a człowiek uczy się na błędach nie ma co płakać.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Sierpień, 2007 21:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
wypije za jego nastepny wyscig Chcialbym zeby byl na pudle i zatkal geby niedowiarkom   _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 28 Sierpień, 2007 12:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Swift mialem troche racji. Nicki Lauda wypowiedzial sie w podobnym tonie co ja. _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 28 Sierpień, 2007 19:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Bardzo mozliwe bo ja cie zle zrozumialem po prostu. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 29 Sierpień, 2007 09:20
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Paweł PL
|
|
Akurat niemogłem ogladac wyscigu. Cóż raz sie wygrywa raz sie przegrywa. Ja tez ogladam F1 od dawna dawna . Jeszcze wczesniej jak hilowi na przedostatnim kołku zapalił sie bolid a był na 1 miejscu ... Ja Kubicy niekrytykuje bo uwazam ze zaden z nas by tak nie pojechał jak Robert. Za rok bez kontrolui trakcji beda moze ciekawsze wyscigi. Ale przepisy zmieniaja nie na niekorzysc kibiców ale na korzysc zawodników "ich zdrowie" . Oni tez by woleli sie wyprzedzac bo nudno tak ogladac 3 wyprzedzania przez cały wyscig bo reszta to zyskanie pozycji w pitach. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 17:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Kubica jedzie na 3 miejscu!!!!!!!!!Dajesz Robert!!!!!!!!
..........................
A w pizdu!!!!!!!Musieli wymyslec taktyke na 15 pitstopow oczywiscie bo przeciez nie moze byc dobrze. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 18:54
|
|
|
newbie
Dywizjon:
WTR
Nick w LFS:
@DriftGad@
|
|
SZUSTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY w generalce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIĄTY w wyścigu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROBERT mordo ty nasza piękna. _________________ Jestem jaki jestem |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:08
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Załamka, jeszcze go Rosberg wyprzedził. Ale i tak rządzi Nakajima i jego kozacki wjazd na pitstop. No i mechanicy z Toyoty, którzy się powywracali o opony... Najbardziej się jednak cieszę z tego, że Hamilton nie jest mistrzem świata!  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:17
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A mi się podobał pokaz możliwości Roberta jak wyprzedził Alonzo to aż mi serce zaczęło bić mocniej  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:21
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
No Nakajima niezle ludzi rozjechal  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:35
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ta fajny był komentarz w chwili jak wywozili tych ludzi do szpitala. Jeden leżał związany na noszach, a drugi siedział i machał do kamery. Komentator palnął o widzimy właśnie, że tych dwóch panów z obsługi czuje się lepiej xD Mi się wydaje, że ten kolo co zrobił prawie salto musi być nieźle połamany :/ Tak na moje oko ten bolid jechał jeszcze w okolicach 70km/h a to nie jest raczej wolno :/ _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|