Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ do blondi
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 8
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 23:29
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wiesz co...skoro juz wiesz ze nic tu nie znjadziesz, wiesz ze my nie wiemy i sie zapewne nie dowiemy "gdzie sa kluczyki", wiesz ze szymon nie jest uzalezniony...lekko, wiesz ze sid ma czkawke tak wielka, ze f16 nie dolecialo do polski o czasie, wiesz ze pierdziec nie ma komu itd i wiesz ze jest tu tak i to od kilku ladnych lat a co za tym idzie zapewne sie domyslasz ze my wiemy co kryje danone w sobie to zapewne wiesz tez ze my wiemy kto jest kto.
Idac dalej powiem, ze my wiemy kto jest kto !
Zatem z uwagi na powyzsze oraz analizujac fakt ( sory szymon ze ci sie w robote wpierdzielam) ale my dalej nie wiemy kim ty jestes.
Reasumujac :
TO ze my wiemy, ze jest tu tak jak jest...i ty to juz wiesz...to wcale nie zmienia faktu ze chcemy wiedziec ktos ty, dlaczego, po co i wogole chcemy wiedziec wszystko !
czy wyrazilem sie dosc czytelnie ???  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Listopad, 2006 23:31
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Juz chyba zostalo powiedziane to jest moj Bocik:) Nie no zart:) Rax moze zaloze serwis randki.warbirds.pl specjalnie dla Ciebie? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 00:41
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | ...analizujac fakt ( sory szymon ze ci sie w robote wpierdzielam)... |
dobrze, że mi choć wazelinowanie zostało  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 01:11
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Raxior znowu za duzo wypil ?  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 01:26
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 06:48
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
Reasumujac :
TO ze my wiemy, ze jest tu tak jak jest...i ty to juz wiesz...to wcale nie zmienia faktu ze chcemy wiedziec ktos ty, dlaczego, po co i wogole chcemy wiedziec wszystko !
czy wyrazilem sie dosc czytelnie ???  |
bardzo czytelnie! ale WSZYSTKO to chyba za dużo
a więc: 1) jestem blondynką-ale to już wiecie. lubię dowcipy o blondynkach, bo uważam, że mnie nie dotyczą-uważam, że blondynka to stan umysłu a nie kolor włosów.
2) moją słabą stroną jest geografia-za cholerę nie mogę zapamiętać gdzie co leży; mam zerową orientację w terenie.
3) też jestem poważnie uzależniona - od fajnych ludzi. właśnie skończyłam studia i strasznie tęsknię za znajomymi. i dopiero teraz zaczynam rozumieć czym jest prawdziwa przyjaźń.
4) jestem na takim zakręcie życia, kiedy zaczynam weryfikować wszystkie poglądy i zastanawiać sie, co tak naprawdę warto.
5) jestem idelistką-dlatego od ponad miesiąca mam nieopłacalną i niewdzięczną pracę, którą kocham, mimo że muszę tam być szalenie poważną osobą.
6) poza tym jestem bardzo miła, wrażliwa, ładna i inteligentna, i na fora randkowe nie wchodzę!
7) jestem tu trochę przypadkiem, ale lubię wszystkich pilotów z poczuciem humoru, dlatego jestem tak długo.
co jeszcze? uwielbiam cieszyć się życiem i każdą jego chwilą.
9) mam też szereg wad: skłonność do egoizmu, złośliwość i często bałaganiarstwo.
za mało? to czekam na resztę pytań.
rany-aż się spociłam. jeszcze nigdy nie byłam przesłuchiwana-ale zapewniam o prawdziwości zeznań  _________________ "jak tam było, tak tam było, ale jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:27
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
komisja to rozpatrzy i wtedy stwierdzi czy juz dosc sie wywnetrzylas !!!
panowie...to co jeszcze powinnismy wiedziec a czego nie ???
jak na bota to szymik spisal sie a raczej rozpisal maksymalnie
no co jest jak baba wlazla na forum to sie nagle cos ruszylo i wszyscy z hormonami zaczeli pisac...nawet zmechacony ! a jak jej nie bylo to zapadaliscie w sen zimowy i stali bywalcy czyli sid, beryl i szymon, a reszty nie bylo...noszz kur.... no to moze wreszcie cos polatamy ??? a moze jakis zlocik sie zaplanuje ???
proponuje lask ale jak bedzie cieplej np 7 kwietnia 2007 !!! co wy na to ? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:29
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Nie no ja porostu zaloze ten serwis randkowy dla samotnych pilotow mysle ze to bedzie strzal w dziesiatke:) Miss moze jakies kolezanki na forum zapros nie zdziwil bym sie jak by zaczeli pisac nieaktywni od miesiecy ;p |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:34
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | Nie no ja porostu zaloze ten serwis randkowy dla samotnych pilotow mysle ze to bedzie strzal w dziesiatke:) Miss moze jakies kolezanki na forum zapros nie zdziwil bym sie jak by zaczeli pisac nieaktywni od miesiecy ;p |
szymik...ty sie lepiej nad zlotem azstanawiaj i juz zacznij flaszki sprzedawac zebys na bilet uzbieral bo z gdanska jest kawalek !!! a o randkach zapomnij !!!!!!!! wez sie za latanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:40
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Rax czy Ty mojej ironi nie wyczules? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:42
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
MissSmith napisał(a): | [...]mam nieopłacalną i niewdzięczną pracę, którą
kocham, mimo że muszę tam być szalenie poważną osobą.
[...]
to czekam na resztę pytań.
|
Jesteś konduktorem? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:47
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Jest pewnie pracownikiem google i patrzy czy nie oszukujemy z reklamami  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:47
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | Rax czy Ty mojej ironi nie wyczules? |
lol...wyczuc o 8 rano to wyczuwam tylko kawe i poranne raporty ! ale ironi nieeeeee....i nie denerwuj mnie !!!!!!!!!! (napoj gratis)  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 08:51
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a poza tym szymik..czy ty nie wiesz ze jak wleziesz do szefa zanim wypije kawe to narazasz sie na opierdol ???  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 08 Listopad, 2006 09:04
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
ja wlasnie kawke spijam taski czekaja na zrobienie jakies animacje oceanu czy cos ale mi sie dzis nie chce:)
To moze jakis koncik zapoznawwczy kto kim jest skoro nasza rodzunka zaczela? |
|
|
|
 |
|