Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ a moÂże by tak... zlot? :D
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 13 z 13
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
|
|
Wysłany:
Czw 17 Sierpień, 2006 17:18
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Dzien Dobry,Zastalem Jolke?
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Ja dzwonie do Panstwa w takiej nietypowej sprawie.Wlasnie sie kcialem zapytac czy nie ma tu jakiegos hydraulika bo mi sie w beczce dziura zrobila i nie moge jej zatkac(moze tez byc szlusarz,pilot,nawigator,strzelec itp.)stoje sobie tak przy tej beczce i pije.No bo to szkoda zeby sie na podloge wylewalo.
Wlasnie.
Ps:tak off topic to co byscie powiedzieli zeby tak np w dniu 2 lub z 1 na 2 wrzesnia zrobic jakies male spotkanie,no nie mowie odrazu zlot ale cos w takim rodzaju.Tak kameralnie jak by sie wszyscy zjechali to bylo by fajowo.
Pozdrawiam zzza beczki. |
|
|
|
|
Reklama +bot
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany:
Czw 17 Sierpień, 2006 22:38
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Jak w sobotę 2.09 nie będę w tyrce to bardzo kurde chętnie, gdziekolwiek by ten zlot nie był. Zasadniczo, nie widzę przeszkód, żeby ten zlot nawet w Łasku zrobić tydzień przed piknikiem, bo na lotnisko i tak trafi tylko Pluszak Powiedzcie tylko słowo i na 1-3.09 zaklepuję bajoro i podgrzewam wodę Jak w innym miejscu to ja też chętnie, bylebym się znów z Websterem w jednym łózku nie obudził i byleby ktoś zawiózł moje szanowne 4 litery.
Dam jeszcze cynk na forum wbfree.net , może misiaczki z 302 będą zainteresowane? |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 17 Sierpień, 2006 22:45
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
2-3.09 to odpada bo mam weselicho a ten planowany 9.09 to jeszcze sie zastanowię _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw 17 Sierpień, 2006 22:52
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
swoje weselicho? Jak tak, to zrobisz w łasku, jak nie, to &^%$#@* |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią 18 Sierpień, 2006 08:14
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | swoje weselicho? Jak tak, to zrobisz w łasku, jak nie, to &^%$#@* |
Jeszcze nie moje ...
OT:A co do wesela w Łasku stanął mi przed oczami widok biby na otwartym powietrzu...303rd zrzucajacy się na saiteka X52 albo GF6600GT...ale zaraz otrzeźwiałem widząc ten trawniczek wprost usiany namiotami...bueheheh _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
|
|