Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Targetware ~ TARGETWARE
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Sro 24 Maj, 2006 14:28
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Panowie czy targetware ma zaimplementowanego jakiegoś voice clienta, radiostację czy jakoś? Lecialem zeke a kawalek za mna inne zeke i gonilismy grummana, i slysze nagle w sluchawkach cos w niezidentyfikowanym jezyku, odwracam sie a tam corsair sie wcisnal miedzy nasze zeki i probuje do mnie cos tam strzelac. Nie brzmialo to jak komputerowe "check six" z AH tylko jak wyplaszczony jakims voice'owym kodekiem człowiek, ale w życiu nie spotkałem najmniejszej wzmianki na temat że TW coś takiego obsługuje. Fakt że nie szukałem. Ktoś spotkał? _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 24 Maj, 2006 18:46
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Ty lepiej powiedz gdzie zes znalazl serwer TW patrzenie na WB przychodzi mi z bólem wiec sie TW ucze, ale cinko mi idzie :/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 24 Maj, 2006 19:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Żartujesz of kors?
Jak odpalasz TW to pierwsze co na samej górze pisze to "play online". Pliknij tam i masz serwery. Coraz więcej osób lata, jakby jeszcze messery dołożyli do tobruku to by wogle było miodzio, bo te makaroniarskie wynalazki to ja nie wiem jak nimi latac. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 24 Maj, 2006 19:30
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
żartuję, żartuję. nie próbowałem jeszcze online, chce się najpierw nauczyć utrzymywać w powietrzu, a z tym różnie bywa :/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 25 Maj, 2006 13:55
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To trenuj online - więcej osób wejdzie na serwer z 4 pilotami niż z 3, nawet jeżeli jeden z nich przez cały dzień lata krąg nad jakimś lotniskiem na tyłach
Po dość gruntownym przejrzeniu materiałów z TW na 99% jestem pewien że nie ma tam wbudowanych voice-clientów, ludzie latają na teamspeaku. Więc co ja słyszałem to nie wiem.
Tak to jest jak człowiek nie pije. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 25 Maj, 2006 15:51
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Gratz czyżbyś zaczynał słyszeć głosy ??? Niedobrze, to też zapewne jest objawem raxozy;)
BTW: Do TW powstaje fajny mod - WOP - fruwa już P-11, lada chwila wzbije się Karaś, Czapla i Bf-109B taki lokalny klimacik wrzesień 1939 ma być w zamierzeniu twórców. Wiecej wie pewnie Snejk, bo ja tylko dwa panzer tam robiłem i pastwię się nad Łosiem _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 25 Maj, 2006 18:14
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i jeszcze Ursusa machnales
Ja tam tylko zrobilem koniki, ludka, armatke i kuchnie polowa... A tak to ciagle tylko marudze, wytykam bledy, zadaje duzo glupich pytan i znow marudze. Czyli robie to co mi najlepiej wychodzi
No i od czasu do czasu zestrzele ich tam kilku na zamknietych testach jedenastki. _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 26 Maj, 2006 12:20
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Konie Snejku to ty nie zrobiles tylko zabiles
Ostanio u Lucasa bylem, troche nad lasem siedzielismy (tzn lucas siedzial ja marudzilem - taki przywilej emeryta), ogladalismy piekno ukrainskich stepow i inne podobne.
Fajna gierka jest.A najlepsze ze mamy Hegemona (krawewego) co to ma klucze do serwerow TW i wejscia w zespole developerskim  _________________ Sex, Szybowce i Heavy Metal |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 13 Sierpień, 2006 20:06
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ostatnio po postawieniu nowego systemu wypadłem z WB i zacząłem się bawić w TW - baaaaardzo mi się podoba. Szczególnie grywalne okazuje sie Richthofen Sky'es - bo duzo ludzi i blisko do siebie nawzajem.
Ogólnie ludzie mili i przyjaźni tylko ciągle jeszcze ich mało tak jakby...
Latanie rzeczywiście jest trudne - dziwnie też z widocznością czasem i wszystko jest takie "inne" niż w WB. Ale ogólnei super gierka!
Od razu informacja która wiem że może się przydać:
obsługa radia z indywidualnym graczem np. chcemy rozmawiać z graczem MisYogi
1. Wpisujemy w chacie komendę .radio 1 MisYogi
2. wciskamy klawisze Ctrl + 1 i piszemy wiadomość
Można mieć więcej osób skonfigurowanych (kolejno .radio 2 ksywa, .radio 3
ksywa itd. a wywołuje sie Ctrl + odpowiednia liczba)
W razie czego jak sie widzi kogoś z forum mozna od razu po polsku zagadać.
Doszedłem do tego w wyniku spotkania Gratza "na antenie" i trzeba było sie jakoś porozumiec nie drażniąc anglojęzycznych kolegów. _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 13 Sierpień, 2006 20:58
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wlasnie , co tam w targetware piszczy? Wiecej ludzi gra? Gierka posuwa sie z rozwojem czy stoi w miejscu ? Z rok tam nie zagladalem |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 14 Sierpień, 2006 11:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
cos sie tam ruszylo.....  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 27 Sierpień, 2006 17:42
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
1.Pułk Lotniczy
Nick w LFS:
|
|
W chwili zespol TT pracuje nad Ju-87 B,D Mietkiem 323, Mietkiem 109, kolejnymi wersjami Foki (obecnie jest A-5), Dornierem Do-17.
Z chwila ich wypuszczenia, do-17i stuka zostana dolaczone do parku maszynowego War over Poland:) Brak nam mocy przerobowych zeby jeszcze dlubac przy niemieckich bomberach. _________________ por.pil.Lucas
2.Eskadra Wywiadowcza/ 1.PL
http://www.1pl.prv.pl
http://wop1920.co.nr |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 27 Sierpień, 2006 22:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Voice klienta w TT nie ma, jest natomiast six-call z myszki - trzeba najechać krzyzykiem na kolege i pliknąć go lewym klawiszem. Zeką leciałem to i kitajskiego czeksiksa dostalem, ale w korei był juz po ludzku.
Wykoncze chałupe to sie chetnie zapisze do target p-11, na razie mało z czym wyrabiam to i tak bez sensu. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 08 Wrzesień, 2006 21:11
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
gratz napisał(a): | Panowie czy targetware ma zaimplementowanego jakiegoś voice clienta, radiostację czy jakoś? Lecialem zeke a kawalek za mna inne zeke i gonilismy grummana, i slysze nagle w sluchawkach cos w niezidentyfikowanym jezyku, odwracam sie a tam corsair sie wcisnal miedzy nasze zeki i probuje do mnie cos tam strzelac. Nie brzmialo to jak komputerowe "check six" z AH tylko jak wyplaszczony jakims voice'owym kodekiem człowiek, ale w życiu nie spotkałem najmniejszej wzmianki na temat że TW coś takiego obsługuje. Fakt że nie szukałem. Ktoś spotkał? |
Hmmm chyba wiem co to moze byc wlasnie slysze glosy z glosnikow tak slysze glosy i to przy sciszonych nawet:) Jakies CB radio chyba kable sciagaja ale czy to mozliwe nie wiem ale ja cos slysze  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 10 Wrzesień, 2006 11:14
|
|
|
sierżant
Dywizjon: