Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Współczesne ~ ZaciÂągn¹³ siĂŞ wiĂŞc. A lubil paliĂŚ...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 09:51
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
BĂŞdzie bĂŞdzie i to niejedna ale latem . MoÂże teraz jak bedzie zlocik to fremen z szymikiem zrzutka na benzynke i jademy  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 10:03
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol...fremen i szymik nie wygladaja mi na blondynki...no ale moze faktycznie jestem deczko slepawy
a swoja droga beryl mial na mysli "kobiety" !! a nie dwoch napalonych samcow !!! ... chyba musze sie zastanowic nad udzialem w zlocie bo jezeli ty tak rozumisz "kobiety" to ja chyba podziekuje  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 10:32
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Rax skoro ci tak zale¿y to ok moge nie przyje¿d¿aÌ na zlot. A na pytanie odpowiedzia³em dobrze pierw napisa³em o blondynkach a póŸniej jako nowe osobne zdanie (dygresja) napisa³em o prawdopodobieùstwo zabrania ludzi na zlot no ale ok .. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 11:52
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | Rax skoro ci tak zaleÂży to ok moge nie przyjeÂżdÂżaĂŚ na zlot. A na pytanie odpowiedziaÂłem dobrze pierw napisaÂłem o blondynkach a póŸniej jako nowe osobne zdanie (dygresja) napisaÂłem o prawdopodobieĂąstwo zabrania ludzi na zlot no ale ok .. |
ehhh...zarty to byly...ehhh _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 11:58
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ehh.... no ja teÂż Âżarty ehhhh.............. ale udaÂło mi sie skoro raxior sie skruszyÂł  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 13:58
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | ehh.... no ja teÂż Âżarty ehhhh.............. ale udaÂło mi sie skoro raxior sie skruszyÂł  |
z tonu twojej wypowiedzi to jakos nie wygladalo na zarty .... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 16:27
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Masz racje rax-- i przepraszam cie za to ale ostatnio Âżyje w ciÂągÂłych nerwach ... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 16:48
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | Masz racje rax-- i przepraszam cie za to ale ostatnio Âżyje w ciÂągÂłych nerwach ... |
ok  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|