Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ iÂł2
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 17:03
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam wszystkich.. mam pytanko do was a mianowice mam IÂł'a i wszystkie dodatki ale nie wiem jak wejsc na jakis server i grac online. Mam nadzieje ze mi pomozecie z gory dziekuje.
aha i jeszcze jedno .. da sie polatac bez joy'a?? mam joystic ale w komputerze niema takiego wejscia..;( |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 18:05
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Sa (chyba) 2 wejscia na joystick. USB i GamePort przy karcie dzwiekowej (zarowno przy posiadaniu karty na PCI jak i zintegrowanej na plycie glownej.
Chyba, ze to jakis "wynalazek" nowy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 18:37
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jak ma coÂś nowszego to juÂż bez gameportu. nie wiem czy do dostania sÂą jeszcze przejÂściĂłwki gameport-usb. Na klawiaturze latanie online odpada. A o serwerach jest w innych wÂątkach. NajproÂściej zainstaluj sobie all seeing eye i tam szukaj. Jak nie to hyper lobby. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 18:38
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Na pewno nie da siĂŞ lataĂŚ myszkÂą tak jak w WB, teoretycznie na klawiszach moÂżna by byÂło fruwaĂŚ - pytanie tylko po co. Klawisze sÂą dobre w fortepianie. JeÂśli latanie wirtualne ma byĂŚ przyjemnoÂściÂą to joy musi byĂŚ (najlepiej 3D). Chyba Âże gra ma sÂłuÂżyĂŚ do jakiegoÂś nowej odmiany maso.
Co za wynalazek masz ¿e nie pasuje ani na port szeregowy ani USB? Nawet Chucka Norrisa - Sneaka da siê wpi¹Ì w PC-ta.
Co do grania on-line to wybierasz grĂŞ wieloosobowÂą - wpisujesz adres IP
153.19.156.125 lub
84.40.195.85
i jesteÂś na serwerze Andego.
Inna opcja to znalezienie i wybĂłr serwera przez program Hyperloby _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 19:02
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
jesli chcesz lataĂŚ na joyu to sÂą dwa wyjscia: kupiĂŚ joya na USB, albo zaÂłatwiĂŚ sobie gameport. Opcja pierwsza,zalecana zresztÂą, czyli zakup saiteka za 120zeta, chyba,ze masz na gameport jakiegoÂś wypasionego joya, chociaz trudno o wypasioneg joya na gameport. JeÂśli jednak jesteÂś uparty,to moÂżesz kupiĂŚ za pare zÂłotych kartĂŞ dÂźwiĂŞkowÂą i na niej bĂŞdzie gameport. Jest jeszcze taka opcja, Âże masz joya na usb a komp nie ma usb, ale wtedy i tak Ci iÂł2 raczej nie pĂłjdzie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 19:14
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
laxtsc napisał(a): | Sa (chyba) 2 wejscia na joystick. USB i GamePort przy karcie dzwiekowej (zarowno przy posiadaniu karty na PCI jak i zintegrowanej na plycie glownej.
Chyba, ze to jakis "wynalazek" nowy  |
No to Cie rozczaruje..
na mojej plycie nie ma juz gameportu. I chyba na wszystkich nowych modelach tez..
zostaje przejsciowka USB->Gameport ale niekoniecznie moze wspoÂłpracowac.
A to chyba z kolei zalezy od OS lub samego Joya i OS. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 19:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja sobie specjalnie szukalem plyty, ktora gameport obsluguje
a rozwiazanie to jakis sound blaster za 20 zeta na pci z gameportem wlasnie _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 20:05
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
jakby ktoÂś bardzo pilnie szukaÂł to mam yamahe v550 na pci i sounblastera awe32 na isa, mogĂŞ siĂŞ podzieliĂŚ  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 20:10
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Mam przejÂściĂłwkĂŞ z WM3D [USB/GAME-PORT]
WidzĂŞ, Âże kolega z mojego miasta. Jak cuÂś moÂżna siĂŞ spotkaĂŚ. Ciekawe czy to ten, ktĂłremu IÂŁa kopiowaÂłem…
Rano jadĂŞ do centrum, wiĂŞc… jak chcesz przejÂściĂłwkĂŞ zagadaj na gg: 3758608 _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 21:33
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no mam jeszcze jeden problem jak odpalam il'a to pierw wyskakuje mi blad zebym plytke wlozyl.. ale zadnego craka nimam a po chwili blad aplikacji "Aplikacja nie zostala wlasciwie zaincjowana (oxc0000142). kliknij ok aby zakonczyc aplikacje." i nie wiem oco tu chodzi.. Tak Hrabia303 w maju mi przegrywales il'a moze na piwko wyskoczymy?? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 21:42
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A masz spaczowanego tego ila? Jak nie to ÂściÂągnij pacze. A co do crackĂłw to do hrabiego z pÂłaczem. O ile pamiĂŞtam to jakiÂś .dll byÂł potrzebny czy cuÂś. Ostateczne rozwiÂązanie to kop z pó³obrotu w monitor, jak poleci to Âłap dÂżojstik i sprĂłbuj go posadziĂŚ na 3. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 21:42
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No tak. Dopiero teraz zauwazylem, ze na mojej plycie - Asus A8N-E Ultra - GamePort jest podlaczany kabelkiem do plyty glownej i razem z 2 portami USB zabiera 1 slot z tylu obudowy. U kumpla na starszej plycie nieco inaczej to wygladalo  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 24 Styczeń, 2006 23:18
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 25 Styczeń, 2006 19:26
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Po zainstalowaniu Ila2 FB ,AEP. i PF spaczowalem gre i zgralem tego RTS'a ale nie byl on sciagniety z tej strony co Hrabia podal lecz z innej poniewaz zaden mirror nie dziala. Wlaczam Il'a i pierw wyskakuje mi abym wlozyl plyte a puzniej ten blÂąd co wczesniej.. Co zle zrobilem??
Hrabia ty sie odezwij do mnie bo ciegle cie nima:( 5201374
a tak btw to ta strona czechwaru nie dziala albo zostala przeniesiona  |
|
|
|
 |
|